Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Örülök kicsi 'Soka győzelmének, ha a TCW-nek vége is, ő már szerves része az univerzumnak. Ami Galliát illeti, látjátok ezért volt hiba a Revivalt évad elejére berakni, el is felejtettük Szerkesztve: 2013. Április 6. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Fode: Ashoka távollétében veszi át a díjat. Mióta elhagyta a Jedi Rendet, senki sem látta, bár azt beszélik, hogy még mindig Anakin Skywalkerrel játszik bújócskát. Csak most már életre-halálra. Ez nagyon morbid volt Szerkesztve: 2013. Április 6. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Még ennél is fölényesebb sikerre számítottam, de részletkérdés. Plo érdekes téma. Alig szerepel az egész sorozatban, mégis szinte róla tudtam meg a legtöbb extrát és számomra a legcoolabb és leginkább becsülhető jedi a "másodhegedűsök" (természetesen csak a filmekbeli szerepére gondolva) közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Jöjjön a legjobb idegen karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Az idei szavazásba elég jól szerepelnek a jelöltjeim. Három kivételével mindegyik nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Színes mezőny következik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Jöjjenek az Alienek! Öveket becsatolni, bár idén az LV-426 nem játszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Meebur Gascon... nagyon egyedi faj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Most nézem, 41 pontot vert Obi-Wan ÉS Anakinra? Ezek szerint holtverseny alakult ki a második helyen? Legjobb alien vagy Ahsoka vagy Maul. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Gungi . Ő volt a legszerethetőbb karakter az idei évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerintem Wuher xenomorphokat nem szolgál ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Sajna nem szeretem annyira Ashokát hogy tudja a győzelmének örülni, de amit a végén letett, azért azt hiszem tényleg megérdemli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Most nézem, 41 pontot vert Obi-Wan ÉS Anakinra? Ezek szerint holtverseny alakult ki a második helyen? Azonos pontszámuk volt, de ilyenkor az első helyek száma dönti el a sorrendet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Az mennyire pofátlanság, hogy én itt is Ahsokára szavaztam? No meg bmennyire is ég a pofám, de nem tudtam megerőszakolni magam, így betettem Mault 5 pontra. Pedig rohadtul irritál a visszatérése, de annyira imádtam az Ep.1-ben és szerintem az egész Saga leghitelesebb Sith lovagja volt. Ennyit megérdemelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A győztes egy ponttal előzte meg a másodikat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Azonos pontszámuk volt, de ilyenkor az első helyek száma dönti el a sorrendet. Aha értem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Gungi . Ő volt a legszerethetőbb karakter az idei évadban. Nála nem kellett feliratot csinálni, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerintem Wuher xenomorphokat nem szolgál ki. De Borkus igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Itt is Ahsoka kapta a 6 pontot, pedig a jediket sose kedveltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nála nem kellett feliratot csinálni, mi? Na, ez aljas rágalom! A jelölésnél és szavazásnál eszembe se jutottak ilyen alantas szempontok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ha Gascon nyert elmenekülök Abafar-ról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A győztes egy ponttal előzte meg a másodikat. Remélem, Ahsoka Maul-t. Én ugyan Maul-t hátrébb soroltam, de biztos nem ez volt az általános. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. ...egész Saga leghitelesebb Sith lovagja volt. Ezzel annyiban vitatkoznék, hogy az alapján amit a TMP-ben láttunk tőle, számomra eléggé kirívó a többi sith közül. Azok mind sunyi, a "háttérben komponáló" alakok voltak, Maul meg nem volt több számomra, mint egy orvgyilkos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Beed: Hondo for president!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. MAUL Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ha Gascon nyert elmenekülök Abafar-ról Csak küldd el tüzet oltani egy hordó rhydoniummal és megvan oldva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Legjobb idegen karakter Ahsoka Tano 143p Csupán egy ponttal verta Mault, így az első közös csatájukat elveszítette a sith lovag! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Beed: Hondo for president!!! For Vice-President! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Csupán egy ponttal verta Mault, így az első közös csatájukat elveszítette a sith lovag! Hála istennek azért az egy pontért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Egy pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.