Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Sajnálom is őket, hidd el... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Piálás lefújva terv szintjén. Tehát ad hoc alapon szerveződünk a klubnap után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Akkor eddig: Karrde, Pildi, Krande, Orki (?), Oldi, lokatelli, Dzséjt, Bomarr, Ody. Most látom hogy én nem is megyek. Én lettem a számkivetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 11. (szerkesztve) Nem lenézés. Ody ezt érti, ő mondta nekem anno, hogy várja a metrózást, sőt a fórumban is írta, hogy ez neki élmény volt. Cegléd meg amúgy is elég nagy város, max annyi a különbség hogy ott nincs metró és tisztább a levegő . Régebben érdekesebb volt a metrózás Örülök, ha tetszett Cegléd. Szerkesztve: 2007. November 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Most látom hogy én nem is megyek. Én lettem a számkivetett. Bocs' Rog, kifelejtettelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Jah és még egy hozzáfűzni való van, itt a legnagyobb a népsürűség, ami azt jelenti, hogy nyomorgunk. Inkább sajnálni kell azokat, akik itt élnek . Sajnállak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Bocs' Rog, kifelejtettelek. Semmi gond, de most már csak azért se megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Karrde kedves, azt viszont neked kell kiválasztani, hogy melyik vonattal menjünk !?!?! Ody, drága egyik nap msn? Ne ma este, de valamelyik nap akkor dumáljuk meg akkor, hogy legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Semmi gond, de most már csak azért se megyek. Dehogynem, különben is igyekszem olyan vonatot nézni, ami neked is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Jah és még egy hozzáfűzni való van, itt a legnagyobb a népsürűség, ami azt jelenti, hogy nyomorgunk. Inkább sajnálni kell azokat, akik itt élnek . Majd sajnálom őket, ha ők is engem, hogy vidéken a nagy családi házakat mennyivel rosszabb fenntartani, meg a kerttel is foglalkozni kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 12. (szerkesztve) Dehogynem, különben is igyekszem olyan vonatot nézni, ami neked is jó. Dehogyde. Én eddig csak az Elvirán nézegettem a vontatókat. Szerkesztve: 2007. November 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Ody, drága egyik nap msn? Ne ma este, de valamelyik nap akkor dumáljuk meg akkor, hogy legyen Ok, gyere majd. Én mindig fenn vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 12. No, most látszik borulni nekem az egész. Családi okokból úgy tűnik szonbat délelőtt nekem bölcsebb lenne itthon ülni. Ez van. Vegyük úgy, hogy nem leszek. Rog: légyszi add a korongot Bomarrnak, asszem ő körülünk a Budapesthez legközelebbi. Tőle már relatíve könnyem hozzám kerül idővel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Rog: légyszi add a korongot Bomarrnak, asszem ő körülünk a Budapesthez legközelebbi. Tőle már relatíve könnyem hozzám kerül idővel. Okés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 12. köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Ne itt chateljetek már, ha lehet. Ez mehet privátba is pl. Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Ezt már sokkal előbb is írhattad volna mert már jó ideje folyik itt az ecsetelés és én csak pár szót váltottam Krandéval. Például a ti ecsetelésetek Karrdéval is mehetett volna privátban. Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 12. (szerkesztve) Ezt már sokkal előbb is írhattad volna mert már jó ideje folyik itt az ecsetelés és én csak pár szót váltottam Krandéval. Például a ti ecsetelésetek Karrdéval is mehetett volna privátban. Köszönöm! Én az ilyen egy szavas 'okés' és 'köszi' hsz-ekre gondoltam. Szerkesztve: 2007. November 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 12. Én az ilyen egy szavas 'okés' és 'köszi' hsz-ekre gondoltam. Egyébként meg nem kell gúnyolódni... Azok legaláb témába vágnak. te meg kötözködsz.... bár nem is szeretnénk ilyenek, ha nem lennél ilyen kötözködős Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 13. Karrde: remélem nem péntek este akarod megebszélni melyik vonattal mejünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 14. Még csak szerda van Én meg fenn vagyok, de te nem Mindegy, ha nem jönnél, akkor tudd, hogy a záhonyi gyorsot néztem ki elsőre (az előtte való szegedi értelemszerűen nem jó, az utána lévó zónázó meg negyed tizenegyre van bent a Nyugatiban, és az indulási állomás miatt amúgy sem jó): Törökszentmiklós: 7:53- Cegléd: 8:42- Albertirsa: 8:55- Bp. valamikor 10 előtt, attól függően, hol szállunk le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 15. És lesz előtte valami találka? Vagy majd összefutunk? Ugyan képeket már láttam rólatok (CelEu beszámoló, iwiw), de nem esküszöm meg rá, hogy bárkit is felismerek majd élőben. Lokatellivel ugyan már személyesen is találkoztam, de pocsék az arcmemóriám (mellesleg minden egyéb memóriám is). Vagy legyen nálam valami feltünő, és majd ti ismertek rám 11 előtt pár perccel a mozi előtt? Mondjuk, lesz velem egy vörösesszőke 8 éves kislány, mint különös ismertetőjegy - viszonylag kevés anya-lánya páros jár oda, ahogy én eddig láttam. (Remélem, az a tény, hogy őt is hozom magammal, nem rémíszt el senkit - őt elsősorban a kirakodóvásár érdekli a legjobban, de az eddigi klubnap programokat is mindig érdeklődve végigülte, nincs vele gond.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Szerintem keress egy nagyobb tömegben gyülekező csoportot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Elvileg én is ott leszek, MissKarrde posztertartó hengerével a kezemben. Szerintem elég feltűnő ismertetőjegy lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Pildi. Szerintem el sem lehet téveszteni egy olyan társaságot melyet tizenkét naprendszerben ítéltek el csendháborításért, csoportos garázdaságért és hiányos intelektuell megjelenésért. A társaság simán megállná a helyét bármely körözvénylistán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Elvileg én is ott leszek, MissKarrde posztertartó hengerével a kezemben. Szerintem elég feltűnő ismertetőjegy lesz. Főleg ha egész végig a fejed fölött lengeted a Plazaban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Pildi, szerintem egymásra fogunk találni Nekem a félhosszú hajamban van egy padawantincs, ez a legfőbb ismertetőjegyem, de 99,99 %, hogy totál feketébe leszek öltözve. Habár manapság sokan öltöznek így Egyébként meg a 8 éves gyerkőc nem elriasztó tényező, Kisszivemmel pár hete úgy voltunk SW fórumtalin, hogy egy öt hónapos bébi is ott volt És ha mondjuk később érsz oda, akkor a posztertartó már nálam lesz De tényleg, jó páran össze fogunk csoportosulni, azokat kell keresni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Engem elég nehéz lesz felismerni "mert hol ilyen vagyok, hol olyan. Bámulatosan tudom változtatni az alakomat. Ha akarom, olyan vagyok mint egy szőrpamacs. Vagy... paróka. Vagy egyujjas kifordított bundakesztyű. Vagy szobafestő pemzli. Vagy papucs orrán pamutbojt. Most leginkább szőrsapkához hasonlítok, ahogy ülök az ágon, egy szép hosszú ágon, föl meg le, mivel egy szellő hintáztatja az ágat." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 16. (szerkesztve) Te vagy a Rog Pom Még egy kis segítség a team beazonosítására: ha látsz egy magas, jó kiállású, tarfejű, símaképű, izompólót viselő alakot... na az nem én vagyok Ellenben egy bőrkabátos, szakállas, vézna, hosszúhajú, baseballsapkás, szemüveges alak már lehetek én is. Szerkesztve: 2007. November 16. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 16. (szerkesztve) Te vagy a Rog Pom Még egy kis segítség a team beazonosítására: ha látsz egy magas, jó kiállású, tarfejű, símaképű, izompólót viselő alakot... na az nem én vagyok Ellenben egy bőrkabátos, szakállas, vézna, hosszúhajú, baseballsapkás, szemüveges alak már lehetek én is. Annyira éreztem, hogy mégis lesz egy intellektuel típus a társaságban! Szerkesztve: 2007. November 16. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.