Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 13. Hozzászólás ideje: 2008. Május 13. Hát inkább valakinek a táskáján mászkáltunk.... Én legalábbis megtapostam egy szürke táskát, vagy csak a táska csatját, nem tom Meg azt se, h kié volt ^^ Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hát inkább valakinek a táskáján mászkáltunk.... Én legalábbis megtapostam egy szürke táskát, vagy csak a táska csatját, nem tom Meg azt se, h kié volt ^^ Enyém! Látjátok fiúk! Mikről maradtok le. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Öööö... izé, és a hölgyek miről maradnak le? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Öööö... izé, és a hölgyek miről maradnak le? Csernák sármjáról Érthető okokból egyéb hölgyeknek aló látványosságokat nem figyeltem. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Ha nem tévedek, a három hölgy Mináék. Legalábbis, én is ebben a sorban ültem Tibi és Plok után. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Ők azok, megerősítem. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. (szerkesztve) Ha nem tévedek, a három hölgy Mináék. Legalábbis, én is ebben a sorban ültem Tibi és Plok után. Nem. Nem vagyok rajta azon a képen Szerkesztve: 2008. Május 29. - Mina Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Nem. Nem vagyok rajta azon a képen Akkor melyiken vagy rajta? Egyébként Lara és Szafina rajta vannak. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Ahogy nézem a klubnapon készült képeket, egyiken sem Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Csak Lara van rajta. Én nem voltam a klubnapon. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Most, hogy rólam már mindenki látott képet, én is szeretnék rólatok képet látni XD Krandéról és Dzséjtről (róla egy egész fotósorozatot LOL) már láttam... Asszem, másról nem... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Most, hogy rólam már mindenki látott képet, én is szeretnék rólatok képet látni XD Krandéról és Dzséjtről (róla egy egész fotósorozatot LOL) már láttam... Asszem, másról nem... Most vagy itt, vagy a fórumtalis topicban látsz egy csomó képet a bandáról, csak vissza kébe lapozni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Meg is vannak. Fórumtalis topic, március. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Lara, no de melyik vagy te? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Lara, no de melyik vagy te? Az a lány, aki rémülten néz 'felénk' Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Nézzétek el neki. Öreg má', nem ismeri fel az "unokáját" Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Nemrég lett vége az Exitnek és Barta "Dzsedáj" Zoli éppen a Jedi visszatérről tartott kiselőadást. Elég érdekes volt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. (szerkesztve) Azt a hölgyet aki "rémülten" néz felénk én már láttam ,mégpedig vagy az EP 3 éjféli vetítésén vagy egy klubnapon. Az EXit még létezik, nem is tudtam? Szerkesztve: 2008. Május 30. - frenkie Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Nézzétek el neki. Öreg má', nem ismeri fel az "unokáját" Szemtelen Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Az a lány, aki rémülten néz 'felénk' Utálom, amikor fényképeznek Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Utálom, amikor fényképeznek Én is utálom Mivel idén ballagtam, így jött a ballagómra kamerás, és egész végig engem vett. Na hát amilyen fejeket vágtam így visszanézve Zavarban vagyok olyankor Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Mivel idén ballagtam, így jött a ballagómra kamerás, és egész végig engem vett. Ha úgy nézel ki mint az avatarodon, akkor nem csodálom. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Kicsit másabb vagyok, de a fekete haj az stimmel A kamerás meg azért vett folyton engem, mert mi hívtuk, hogy vegye fel a ballagót. Special Edition for Mina Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Na de akkor te is ott voltál klubnapon, Mina? Kép? Hátha emlékszem rád Jó az arcmemóriám, meg úgy összességében a memóriám XD Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Hozzászólás ideje: 2008. Június 1. Igen ott voltam, de ahogy nézem nincs rólam kép ahogy ott vagyok Egy fekete hajú lányka vagyok és egy rózsaszín felső volt rajtam meg egy farmer (kedvenc ruhám) Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megvan az október 11-i klubnap programja. Be lehet olvasni Csöröginek, miért ilyen az új filmek szinkronja. De vigyázat, mert ő volt a Gyűrűk ura szrendezője is arra meg nem szokott panasz lenni. Jah és Csörögi csinálta azokat a régi rámondásos kalózfilmeket amiket mindenki cserélgetett. Ashoka hangja is testet ölt: Molnár Ilona, többek közt a Hősök Claire Benett és Veronica Mars magyar hangja. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Hát, attól, hogy a GyU szinkronja jó, még az SW-jé nem lesz jobb. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. (szerkesztve) A napokban jött egy hírlevél a klubtól, hogy van egy összeállítás a klubnapon lévő videókból és akinek kell ilyen szóljon. Nos ilyen már régebben is volt, de csak most jött meg hozzá a kedvem. Vett valaki régebbről ilyet? Amúgy engem nagyon érdekel, így szóltam, hogy kell, de kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán másnak van-e ilyenje és ha van, milyen? Jó, Barta Zoli leírta, hogy van rajta menürendszer meg komment meg 15 válogatott felvétel, szóval rossz nem lehet csak, hogy megéri-e azt a pénzt amennyiért adják? Szerk: Most nézem tegnaphoz képest 3 éve nyitottam napra pontosan ezt a topicot Szerkesztve: 2008. Szeptember 26. - Darth_Phobos Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Nekem nincs ilyen kiadványom. Klubnapra amúgy jön valaki? Lehet, hogy mi igen. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. (szerkesztve) Én sem kaptam hírt erről a videóösszeállításról, pedig hírlevelet szoktam kapni. Egyébként én egyszer írtam Barta Zolinak valamikor régen, hogy tegye elérhetővé az oldalukról a klubnapokon levetített videóösszeállításokat (nem a bejátszott kisfilmeket, hanem amiket ők csinálnak), mert volt egy, ami nagyon ötletes volt, de akkor határozott nemleges választ kaptam. Ezek szerint meggondolta magát - de ha jól értem, meg lehet venni?! Én nem fizetős dologra gondoltam... Az október 11-i klubnapra pedig valószínűleg megyünk majd a lányommal és talán az unokaöcsém is csatlakozik. Szerkesztve: 2008. Szeptember 27. - Pildi Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.