Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. No. Látom érdeklődés van. Akkor viszont közölnöm kell h engem megtalálás sorrendje számít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Esetleg aki nekilát elolvasni ami megvan a Körülmények hőseiből, az lehet hogy plusz előnyre tesz szert:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Esetleg aki nekilát elolvasni ami megvan a Körülmények hőseiből, az lehet hogy plusz előnyre tesz szert:) Majd rendezel egy kvízt és aki jobban tud válaszolni, az nyer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Mint én majdnem egy éve. "Ki játszotta az uralkodót?" [iAN MECDIARMID] ÉLjen a kiejtés De legalább nyertem Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Esetleg aki nekilát elolvasni ami megvan a Körülmények hőseiből, az lehet hogy plusz előnyre tesz szert:) És aki már úgy alapból olvasta vagy kétszer? No jó, nekem nem kell, mert én aztán végkép nem tudom hova tenni, teli a fal, az ajtó meg az ablak is Star Wars pószterekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Dzséjt rólad tudom hogy nem vagy Vader-fanatikus:( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Ennek ellenére két Vaderem is van a falon, egy 9 éves meg egy 41 éves Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Ennek ellenére két Vaderem is van a falon, egy 9 éves meg egy 41 éves Akkor viszont beköveteli magát a sorba.... érkezési sorrend szempontjából meg jól állsz, Hősök ügyében meg pláne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Esetleg aki nekilát elolvasni ami megvan a Körülmények hőseiből, az lehet hogy plusz előnyre tesz szert:) Jelentem, hogy még csak kb. 5 oldalt olvastam el, de sajnos az időhiány mostanában megint elővett magának Szombatig biztos nem tudok a végére érni (sőt a közepére se nagyon) (ma pl. színházba megyek, azért nincs időm másra). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Ha jól néztem a moziműsort, szombaton háromnegyed kettőkor az Európa moziban epIII lesz műsoron Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Ha jól néztem a moziműsort, szombaton háromnegyed kettőkor az Európa moziban epIII lesz műsoron Minden héten adja vlamelyik pesti mozi, már megfigyeltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Legtöbbször az Európa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Magyarul:((((( ha angolul adnák, rohannék, de így??? Nem akarom hogy romokra zúzzák a lelkemet. A "múltkori" (egyetlen) szinkronos nézést is két feliratossal sikerült csak kihevernem:))) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Akik a Cegléd-Bp vasútvonalon mennek majd a nyugatiba, azokkal szeretnék egyeztetni, mert mehetnénk együtt is. Karrde Te kivel mész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Én is csak azért nem néztem meg az egyik művészmoziban mert a filmet egy dunaplázai feliratossal kezdtem, és végeztem.Nem akarom egy rossz minőségű recsegős-szinkronos élménnyel elrontani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Obi1, Te jössz klubnapra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Obi1, Te jössz klubnapra? Még nemtudom, de mindjárt adok egy linket a yousendit-hez, remélem 2 darabban jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Előre is köszi, de ettől függetlenül gyere el a klubnapra, ha tudsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Akik a Cegléd-Bp vasútvonalon mennek majd a nyugatiba, azokkal szeretnék egyeztetni, mert mehetnénk együtt is. Karrde Te kivel mész? Nyugatiig eddig egyedül. A baj ott kezdődik, hogy csak személlyel tudok menni, mert a gyorsok nálunk nem állnak meg Elvileg ezzel megyek: C 8:28 - A 8:47 - Bp. Nyugati 9:50. Valószínűleg gyakorlatilag is, mert kizárt, hogy az én kedvemért megállítják a gyors vonatot Irsán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Meglátjuk. Lehet, hogy én is személlyel megyek, mert mostanában a gyorsok késnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Jól van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Jól van Ha gondolod majd keress meg. Remélem azzal a vonattal megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Gondolod, hogy megismerlek még Tudod mit? Ha azzal jössz, a mozdony utáni első három kocsi valamelyikében ülj, aztán ott vagy megtalállak, vagy nem Majd jól szétnézek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Gondolod, hogy megismerlek még Tudod mit? Ha azzal jössz, a mozdony utáni első három kocsi valamelyikében ülj, aztán ott vagy megtalállak, vagy nem Majd jól szétnézek Én megismerlek, nyugi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Jó Valószínűleg én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Reméelm most sikerül veletek találkoznom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Én is remélem. Annyian leszünk sagaforumosak. Meg kellene beszélni vmi találkahelyet, nem? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 10. Én hosszú magas vagyok.Szürke bársonygatya lesz rajtam, bakancs és fehér dzseki és egy adidas hátitáska is lesz nálam.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 10. Az én képemet láthattad itt oldalt anno. Ehhez társul egy farmer, szürke kabát(dzseki). És egy adidas táska detto Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 10. Egy-két fénykarddal fogom riogatni a mozirészleg látogatóit, egy fehér alapon mintás pólóban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.