Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát inkább valakinek a táskáján mászkáltunk.... Én legalábbis megtapostam egy szürke táskát, vagy csak a táska csatját, nem tom ;) Meg azt se, h kié volt ^^

Hozzászólás ideje:
Hát inkább valakinek a táskáján mászkáltunk.... Én legalábbis megtapostam egy szürke táskát, vagy csak a táska csatját, nem tom :) Meg azt se, h kié volt ^^

Enyém! :clap:

Látjátok fiúk! Mikről maradtok le. :)

Hozzászólás ideje:
Öööö... izé, és a hölgyek miről maradnak le? :)

Csernák sármjáról :clap:

Érthető okokból egyéb hölgyeknek aló látványosságokat nem figyeltem. :)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Ha nem tévedek, a három hölgy Mináék. Legalábbis, én is ebben a sorban ültem Tibi és Plok után.

:cry: Nem.

Nem vagyok rajta azon a képen :)

Szerkesztve: - Mina

Hozzászólás ideje:

Most, hogy rólam már mindenki látott képet, én is szeretnék rólatok képet látni XD Krandéról és Dzséjtről (róla egy egész fotósorozatot LOL) már láttam... Asszem, másról nem... :cry:

Hozzászólás ideje:
Most, hogy rólam már mindenki látott képet, én is szeretnék rólatok képet látni XD Krandéról és Dzséjtről (róla egy egész fotósorozatot LOL) már láttam... Asszem, másról nem... :cry:

Most vagy itt, vagy a fórumtalis topicban látsz egy csomó képet a bandáról, csak vissza kébe lapozni :):D

Hozzászólás ideje:

Azt a hölgyet aki "rémülten" néz felénk én már láttam ,mégpedig vagy az EP 3 éjféli vetítésén vagy egy klubnapon.

Az EXit még létezik, nem is tudtam?

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:
Utálom, amikor fényképeznek :yeah:

Én is utálom :D

Mivel idén ballagtam, így jött a ballagómra kamerás, és egész végig engem vett. Na hát amilyen fejeket vágtam így visszanézve :D Zavarban vagyok olyankor

Hozzászólás ideje:

Kicsit másabb vagyok, de a fekete haj az stimmel :yeah:

A kamerás meg azért vett folyton engem, mert mi hívtuk, hogy vegye fel a ballagót. Special Edition for Mina :D

Hozzászólás ideje:

Na de akkor te is ott voltál klubnapon, Mina? Kép? Hátha emlékszem rád :yeah: Jó az arcmemóriám, meg úgy összességében a memóriám XD

Hozzászólás ideje:

Igen ott voltam, de ahogy nézem nincs rólam kép ahogy ott vagyok :yeah:

Egy fekete hajú lányka vagyok és egy rózsaszín felső volt rajtam meg egy farmer (kedvenc ruhám) :D

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Megvan az október 11-i klubnap programja.

Be lehet olvasni Csöröginek, miért ilyen az új filmek szinkronja. De vigyázat, mert ő volt a Gyűrűk ura szrendezője is arra meg nem szokott panasz lenni. Jah és Csörögi csinálta azokat a régi rámondásos kalózfilmeket amiket mindenki cserélgetett.

Ashoka hangja is testet ölt: Molnár Ilona, többek közt a Hősök Claire Benett és Veronica Mars magyar hangja.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A napokban jött egy hírlevél a klubtól, hogy van egy összeállítás a klubnapon lévő videókból és akinek kell ilyen szóljon. Nos ilyen már régebben is volt, de csak most jött meg hozzá a kedvem.

Vett valaki régebbről ilyet?

Amúgy engem nagyon érdekel, így szóltam, hogy kell, de kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán másnak van-e ilyenje és ha van, milyen?

Jó, Barta Zoli leírta, hogy van rajta menürendszer meg komment meg 15 válogatott felvétel, szóval rossz nem lehet :evil: csak, hogy megéri-e azt a pénzt amennyiért adják? :D

Szerk: Most nézem tegnaphoz képest 3 éve nyitottam napra pontosan ezt a topicot :roll:

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Én sem kaptam hírt erről a videóösszeállításról, pedig hírlevelet szoktam kapni. Egyébként én egyszer írtam Barta Zolinak valamikor régen, hogy tegye elérhetővé az oldalukról a klubnapokon levetített videóösszeállításokat (nem a bejátszott kisfilmeket, hanem amiket ők csinálnak), mert volt egy, ami nagyon ötletes volt, de akkor határozott nemleges választ kaptam. Ezek szerint meggondolta magát - de ha jól értem, meg lehet venni?! Én nem fizetős dologra gondoltam... :evil:

Az október 11-i klubnapra pedig valószínűleg megyünk majd a lányommal és talán az unokaöcsém is csatlakozik. :D

Szerkesztve: - Pildi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.