Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Jön valaki jövő szombaton? Ha minden úgy akarja (pl. MÁV ), akkor ott leszek. Hát ha túl leszek az antibiotikumon és minden gyulladás elmúlik és közösségbe mehet bélyegző kerül rám...bár az irodába is behordom a bacikat.... Szóval azon múlik aznap épp hogy fogom érezni magam, ha Ody megy akkor jól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Ott leszek Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Remélhetőleg én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Én még nem tudom, sok mindentől függ... bár pillanatnyilag valószínűbb a "nem leszek ott" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hát ha túl leszek az antibiotikumon és minden gyulladás elmúlik és közösségbe mehet bélyegző kerül rám...bár az irodába is behordom a bacikat.... Szóval azon múlik aznap épp hogy fogom érezni magam, ha Ody megy akkor jól Sajna én is nyűglődöm a vírusaimmal, így szinte biztos, hogy nem megyek. Egyébként még sose voltam klubnapon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. (szerkesztve) Ody! S ha mindketten meggyógyulunk addigra? Szerkesztve: 2006. Február 1. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Ody! S ha mindketten meggyógyulunk addigra? Most szombatra? Húzós a dolog....még most is elég szarul vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Ez jövő hét szombat. 11-e. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Eddig úgy néz ki, hogy megyek én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Ez jövő hét szombat. 11-e. Donát. Ja az más. Akkor lehetséges, hogy mi is megyünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Akkor én is megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Akkor ez már egy klubon belüli fórumtalinak is megfelel Ha ennyien megyünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Remek, fórumozók, remek! Gyertel el. Gyertek minél többen. Jöjjetek. Palpi dumája minden szituációra ráhúzható... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. No és mi lesz a műsor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. No és mi lesz a műsor? "A februári klubrendezvény műsorának középpontjában a The Empire Strikes Back áll. Ezen a napon két korabeli, ritkán látható interjú és az Empire of Dreams Birodalom visszavágos részének feliratos változata is levetítésre kerül. Azért az Episode III kapcsán is kerülnek még elő érdekes háttéranyagok. A tavaly nagy sikert aratott film DVD-felületének animációs világa megér egy pillantást... Ha marad időnk, bemutatunk néhányat a Star Wars Galaxis különlegességeinek végtelen tárházából. 2005-ben magyar rajongók Tunéziában egy privát túrán keresték fel a Saga forgatási helyszíneit. Élményeikről egy képes beszámoló segítségével szerezhetünk tudomást. A klubnapon lesz a STARFIGHTER című klubújság premierje. Ez a kiadvány 32 oldalas terjedelemben, A/4-es formátumban lát napvilágot. Megvásárolható a rendezvény ideje alatt 400,- Ft-os áron. A februári klubnap sem marad quiz-show nélkül. Aki kedvet érez egy kis agytornához, és elég felkészültnek gondolja magát, akkor mindenképpen érdemes indulnia a Star Wars-os nyereménykért! Akit inkább a cserebere és a kirakodó vásár érdekel, most sem fog csalódni. A játékoktól a könyvekig, a képregényektől a jelmez-kiegészítőkig mindent meg lehet találni." Egyébként úgy néz ki, hogy én is tudok menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Pl. Bomarr még nem nyilatkozott... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Köszi az infót Atlas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Vicces lenne ha pont egy TESB-es klubnapra mennék először. Sokáig ez volt a kedvenc epizódom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Éppen azért el lehet kezdeni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Először meg kell gyógyulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Először meg kell gyógyulni. Én jó úton vagyok, de nélküled nem megyek. (Nahát ez zabálnivaló) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Először meg kell gyógyulni. Egy hét alatt simán meg lehet gyógyulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Én jó úton vagyok, de nélküled nem megyek. (Nahát ez zabálnivaló) Direkt a lányoknak tettem fel ezt a pislogós smiley-t. frenkie: persze, hogy meggyógyulok, csak pénz kérdés is a dolog. Amíg oda feljutok 2000 Ft, minimum. Aztán bekellene fizetni a szerverre is, meg koncertjegyet is kellene vennem, munkám meg nincs. Pénzem így igencsak apad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Azért a szerver annyira nem létfontosságú Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Direkt a lányoknak tettem fel ezt a pislogós smiley-t. frenkie: persze, hogy meggyógyulok, csak pénz kérdés is a dolog. Amíg oda feljutok 2000 Ft, minimum. Aztán bekellene fizetni a szerverre is, meg koncertjegyet is kellene vennem, munkám meg nincs. Pénzem így igencsak apad. Igy már világos.Ha kell lové a serverre szólj.Küldöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Megvan a pénz, Coce_Plant elküldte, sőt! Már a tárhelyet is megrendeltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. No és mi lesz a műsor? Én egyet tudok. Tavaly lefordítottam a Trilógia-DVD-ről az elképesztően jó Empire of Dreams-t, hogy készülhessen hozzá magyar felirat. Ezzel a feliratozással lesz most látható A Birodalom visszavághoz tartozó rész. (Remélem, Barta Zoli nem írta át a Jediket Jedi-okra, és akkor tényleg jó lesz. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. (Remélem, Barta Zoli nem írta át a Jediket Jedi-okra, és akkor tényleg jó lesz. ) Én is remélem. Attól még, hogy Ő Dzsdájozni szeret nekünk nem kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. (szerkesztve) Hát jah... bár azért ismerőseim nem néznek hülyének, amikor angolul idézek a star warsból (nyelvvizsga ruleez ) és akkor ugyebár ott is előkerül a dzsedáj. Más kérdés, hogy a magyart meg az angolt keverni (egy ifjú dzsedáj) már nem túl szerencsés Donát. Szerkesztve: 2006. Február 5. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.