MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Gyönyörű ez az Avatar-kép így Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Gyönyörű ez az Avatar-kép így Csak ne lenne jpg-be tömörítve, elég szépen meg lehet figyelni a blokkosodást... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Nekem ez nem sokat mond, én semmi különöset nem látok a képen, ami hiba lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Nekem ez nem sokat mond, én semmi különöset nem látok a képen, ami hiba lenne. A na?vik lábánál gyönyörűen meg lehet figyelni... kis négyzetekre tagolódnak a színek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. A na?vik lábánál gyönyörűen meg lehet figyelni... kis négyzetekre tagolódnak a színek... Sz*r a monitorod, nálam semmiféle blokkosodás nincs (ezt a kényeskedést, kezdenek az emberek elkényelmesedni a hülye HD-tól) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Én 2 éve vagyok súlyos értelembe véve HD-mániás, de semmi hibát nem látok a képen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Kösz a képet. Nálam sincs semmi gond, Gyönyörű! Némileg talán talán elég sokat kitakar az az ág amin állnak. Ezért lenne jó egy szélesebb perifériás változat. Azok a fák marhára bejönnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Sz*r a monitorod, nálam semmiféle blokkosodás nincs (ezt a kényeskedést, kezdenek az emberek elkényelmesedni a hülye HD-tól) Ahaaa... sejtettem, hogy monitor-függő is a dolog, az enyém elég régi kis nem TFT, nem nagy felbontású kütyü Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Kösz a képet. Nálam sincs semmi gond, Gyönyörű! Némileg talán talán elég sokat kitakar az az ág amin állnak. Ezért lenne jó egy szélesebb perifériás változat. Azok a fák marhára bejönnek Megnézted azt a videót amit belinkeltem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megnézted azt a videót amit belinkeltem? Jó, hogy mondod Ody. Totál kihagytam valamiért. Fel sem tűnt. :S Nagyon ott van a részlet amúgy. Örülök, hogy a kilencvenes évek úgymond katasztrófa komikuma ott van, úgyan úgy mint a Függetlenség Napjában. Pár dolog alól még kilóg a lóláb, de gondolom az effektes gyerekek még rágyúrtak ezekre menet közben. Ha most még kellő reklámot kap a film akkor piszok nagyot fog szólni. DVD-n, Blu-rayen már megelőlegezem neki a tarolást. Kiálítótermek tucatjai fogják tesztlemezként használni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Nekem is nagyon bejött. Igazi látványmozi lesz a jobbik fajtából. Lehet, hogy ezt is moziban kellene megnézni majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Nálam tuti mozibanézős lesz. A holnapi District 9 után ez lesz a kövi melyre majd elmegyek. És mielőtt még Jake szívinfarktust kapna...Igen, tudom, kötelező lesz az Avatar is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Most értem haza a Becstelen Brigantikról. Hát srácok, ez nagyon klafa film, az Isten (elterjedtebb nevén Tarantino bávsi) megint alkotott. Nagyon ajánlom megnézni, kissé hosszú, de ott van. 10/20 Az év filmje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Én még mindig nem láttam, azt hiszem marad az otthoni nézés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Phobos: Egyetértek, nálam is pályázik az év filmjére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. új "Red Cliff" tréler 480p 720p 1080p Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. (szerkesztve) Most értem haza a Becstelen Brigantikról. Hát srácok, ez nagyon klafa film, az Isten (elterjedtebb nevén Tarantino bávsi) megint alkotott. Nagyon ajánlom megnézni, kissé hosszú, de ott van. 10/20 Az év filmje Nekem is nagyon tetszett, bár olyat nem szívesen mondok, hogy az év filmje, mert még van csaknem 3 hónap hátra. És amilyen jó az egész, egyáltalán nem tűnik hosszúnak. Szerkesztve: 2009. Október 4. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. District 9 No gyerekek, aki felkavaró élményre vágyik az íziben nézze meg. Nem mondanám full moziélménynek, mert moziból nem így szoktam kijönni. Sacc per kábé megismétlődött a Cloverfield effektus; credits alatt hót kuss volt a teremben, de még a film alatt is. Brutális volt és egyben lenyügöző. A helyszín ahol játszódik a történet végig rányomta a bélyegét a filmre. Dél-Afrikáról tökéletesen elhiszem ezek után, főleg ami a nyomornegyedet illeti. Nigériai bűnbandák, tuti "rákok" is vannak és gumiabroncsot meg Mici cia elől a kaját eszik. A dokumentalista fényképezés megadta a filmnek a realizmust. Nehezen lehet összefoglalni, hogy mennyire is volt ott a film a szeren. Mint mondtam, ritka filmek egyike melynél nem biztos, hogy az adrenalintol túlfűtve leállnék egy kopasz kigyúrt, háromajtós szekrény alakkal szkanderozni, de másrészt eszem ágában sincs megbánni, hogy egész film alatt a gyomrom a torkomban volt és nem sok hiányzott, hogy pár jelenetnél kidobjam jelképesen a taccsot. Mindazonáltal, sok közös jellemzővel bírt, főleg a Watchmennel ( ismerős műfaj, de mégis teljesen mást ad mint amit megszoktunk), másrészről meg a képi hangulat valahol az Ember gyermekére és a Black Hawk Downra hajazott. Lepusztult negyed, azaz körzet, utcai harcok tömkelege....és vér, vér, vér.......tuti bekajálták előtte John Rambot vagy ezerszer a készítők. Noh, brutális volt, lenyügöző, gyomorfelkavaró, végére meg olyan akcióorgia, hogy ottragadsz a székben, hogy még, még, még! Szerintem nem nagyon lesz többször nézős film, vagy legalábbis most így érzem. Elsőre ütött mintazállat. Ámbár Watchmennél bejön eddig az ezerszerre is megnézem dolog. Noh, majd meglátom. Addig is emészteni kell. Az év brutál sci-fije addig is, nem túl bájos űrlények kategóriában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. új "Red Cliff" tréler Nagyon jó ez a trailer Lesz ez a film nálunk valaha is moziban? Igaz, hogy már láttam, baznez készített hozzá feliratot régebben, de azért talán jó lenne nagy vásznon is látni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. A Szellemlovas második részéhez David Goyer 9 évvel ezelőtt forgatókönyvét fogják felhasználni. Ami nagyon jó R-es besorolású cucc lesz. Eredetileg is ezt akarták volna, de túl durva lett volna. Csak nehogy úgy járjon, mint a Watchmen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Tegnap este megnéztem a Szörnyek keringőjét. Mit ne mondja, letaglózó film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Egyik barátom ma kölcsönadta a Johnny English-t, amit most néztem meg. Évek óta nem láttam és megint a földön fetrengtem tőle, egy nagyon jó film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Best of, imádom. Nekem még VHS-en van meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Tegnap este megnéztem a Szörnyek keringőjét. Mit ne mondja, letaglózó film. Igen, az, anno láttam moziban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Íme az új Star Warsként beharangozott M.Night Shyamalan féle Avatar forgatási képek: http://www.lastairbenderfans.com/cutenews/...ew_tla_aang.jpg http://www.lastairbenderfans.com/cutenews/...w_tla_zuko1.jpg Öltözetük alapján tényleg kicsit Sw-s feeeling. Remélem jó film lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Nagyon remélem, hogy egy remekül sikerült filmet tud Shyamalan letenni a vászonra nekünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Nagyon remélem, hogy egy remekül sikerült filmet tud Shyamalan letenni a vászonra nekünk Ideje lenne már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. véres "Law Abiding Citizen" részlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Öltözetük alapján tényleg kicsit Sw-s feeeling. Remélem jó film lesz Kár h viszont történet alapján semmi köze nem lesz hozzá. A filmnek már adott a történet, ha azon nem változtatnak akkor azzal már nem lehet gond, de sajna ennek látványfilmnek kéne lennie rengeteg CGI-al, abban M.N.S nem éppen a legjobb. Én azért reménykedem, mert nagyon szeretném ha ez a film jól sikerülne, amúgy én készítem hozzá majd a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.