JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Fogyni könnyebb, de súly felszedni nem olyan könnyű ( főleg izmot) mint ahogy ők egy-egy filmszerep közt felkészülhetnek. Szóval finoman mondva, van az a támogató intézmény, mely ebben nagy segítségükre lehet/van. Mi ezeket gyógyszergyártóként ismerjük. Szerintem ha folyamatosa pizzával és hamburgerrel tömik, nem gond a hízás Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Raimi a Warcraftról: "Sam Raimi az MTV News-nak adott nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy mindenáron hűek akarnak maradni a játék univerzumához, éppen ezért a lehető legpontosabban szeretnék ábrázolni a két szembenálló tábor, a Horda és a Szövetség mitikus harcát, illetve azokat az archetípusokat, amelyek a játékban is szerepelnek. Szerinte az egyik legfontosabb szempont, hogy éppolyan pontosan mutassák be a játékbeli mesés földeket és népeiket, mint ahogy azok a World of Warcraftban megtalálhatóak. Az igazi nehézséget azonban Raimi véleménye szerint az jelenti, hogy olyan sztorit írjanak a filmhez, amely amellett, hogy tökéletesen átadja a WoW hangulatát, mint filmes történet is megállja a helyét. Éppen olyan forgatókönyvíróra van szükség, aki igazán jól ért a karakterek kidolgozásához. Mivel ehhez Robert Rodat ért a legjobban, ezért esett rá a választása - hangoztatta Raimi." Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Gibsonról már csak az alkoholizmus és a botrányok jutnak eszembe. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Szép szavak Raimi-től, de kíváncsi leszek a kidolgozásra. Vajon mit csinálna Leroy? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Na arra én is kíváncsi leszek. Nagyok az elvárások. De még mindig jobb, mintha Uwe Boll rendezné, nem? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Jajj ilyeneket ne említs, mint Herr Boll, mert kiszaladok a világból. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. 5 DVD-s Sci-Fi gyűjtemény: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=1...628369939666918 Tudom, hogy 1-től 5-ig mind Asylum product de 2000 Ft-ot szerintem megér... Bár egyiket sem láttam, de 400 Ft/filmet csak megér. Dzséjt, kíváncsi vagyok a véleményedre, te jobban otthon vagy Sci-Fi-ben, mint én... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Szerintem még viccnek is rossz ezt Sci-fi gyűjtemények nevezni. Én egy lyukas garast se adnék értük. Ha az eredetik lennének benne, na, akkor igen, még többet is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Az avatarok Rambója személyesen. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Ezt a fegyveres dolgot kiváncsi vagyok, hogy oldják meg. Vajon az Avatarok kapnak rájuk méretezett földi fegyvereket. Ugye három méter magasak. Kicsit furcsa lenne az a baki ha mondjuk egy tengerészgyalogos kezéből kapnának ki egyet és a kövi snitten máris méretarányos lenne a stukker. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Ezt a fegyveres dolgot kiváncsi vagyok, hogy oldják meg. Vajon az Avatarok kapnak rájuk méretezett földi fegyvereket. Ugye három méter magasak. Kicsit furcsa lenne az a baki ha mondjuk egy tengerészgyalogos kezéből kapnának ki egyet és a kövi snitten máris méretarányos lenne a stukker.Ekkora amatőr hibát tán csak nem vétenek már. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Ezt a fegyveres dolgot kiváncsi vagyok, hogy oldják meg. Vajon az Avatarok kapnak rájuk méretezett földi fegyvereket. Ugye három méter magasak. Kicsit furcsa lenne az a baki ha mondjuk egy tengerészgyalogos kezéből kapnának ki egyet és a kövi snitten máris méretarányos lenne a stukker. Az Avatarok számára direkt méretarányos fegyvert készítettek az RDA cég emberei, ez biztos, szóval nyugi. Amúgy egy kis párhuzam hihi Pandora és a gázóriás mögötte Cameron bá játszik egy na'vi fejjel Game borító Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Amúgy egy kis párhuzam hihi Ezt a párhuzamot, Darkoo. Vao... a fegyver fogásán kívül semmi párhuzam nincs a két képen, de akkor is, mesés. De én is találtam egyet: Tök ugyanúgy fogja a fegyvert, a dzsungeles háttér és egy repülő szállítóeszköz előtt. Azt a kva, Cameron biztos így próbál tisztelegni a Rambo 2 előtt, aminek ő írta a forgatókönyvének az első vázlatát. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Na épp ezért neveztem el Ja'vi-t Rambónak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hát nem tudom, hogy másképp lehet fogni még egy fegyvert, de legyen párhuzam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Mekkora felfedezés! Atyaúristen! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hát nem tudom, hogy másképp lehet fogni még egy fegyvert, de legyen párhuzam. Ha balkezes az illető, foghatja fordítva is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Phobos, ez még mindig a te filmed Paranormal Activity új előzetes: http://filmdroid.blog.hu/2009/10/17/uj_par...tivity_elozetes Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Nagyon nagy lesz ez a Zombieland film Kár, hogy moziban már ezt kénytelen leszek kihagyni Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. (szerkesztve) Tényleg jó film! Nagyon kíváncsi voltam, ezért megnéztem, és nagyon jó volt! Aki igazi henteléses-mókára vágyik annak ajánlóm! Szerkesztve: 2009. Október 17. - barnez Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Na erről beugrott amikor a szabadnapos babát nem akarta a gerilla elengedni. Hogy mennyit röhögtem azon a filmen eleinte. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Dzsedáj Klúni Gyuri nagyon laza gyerek. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Dzsedáj Klúni Gyuri nagyon laza gyerek. Ezt muszáj lesz megtekinteni! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Végre, végre, végre! Egy jó film a mozikban novemberben Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Na erről beugrott amikor a szabadnapos babát nem akarta a gerilla elengedni. Hogy mennyit röhögtem azon a filmen eleinte. Hagyján. David Taylor: Vadállatok orvosa? Ott egy "kézzel nevelt" gorilla a gondozóit meg az állatorvost meg az állatkert igazgatóját csereberélgette, de valakinek ölelgetődnie kellett mindig. Amikor banánba rejtett altatóval próbálták elkábítani, merő önzetlenül beletömte azt az aktuális kedvencébe Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.