Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Sokszor írtam már, nem vagyok isten. De utána én következem. Viccet félre téve, most komolyan arról akartok filmet, hogy a predatorokat valami laborpatkány fejlesztette ki? Vagy National Geographic természetfilmet arról, hogyan fejlődtek ki? Láttuk a bolygójukat, egy másik világukat, láttunk ifjakat, felnőtteket, véneket, építészetüket, technikájukat, két különféle fajtát, három különböző klán-irányzatot. Hadd ne lássuk már, hogyan lett a kis kard-amőbából nagy yautja. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Nem tudom, én ezt az előzményt sem annyira akartam, bemutattátok, majd letöltöm, vagy esetleg mozi, még nem tudom, de nem várok tőle igazán sokat, ahogy a Predators filmtől sem tettem. Az a baj, hogy nem igazán értünk a filmekhez és úgy beszélünk róluk, mint ebből a videóból is kiderül, lenne még mit tanulnunk! http://www.youtube.com/watch?v=QyLH2gtC2bU Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Nem sokára kiderül, hogy az Alien hogyan jött a világra, az az miként lett. Nagyon várom és remélem, hogy jó film lesz. Mert szerintem a többi rész az volt. Viszont, ha már az ő eredetükről készítettek filmet, akkor nem akarnak a Predator-okról is készíteni egyet? Mert én személy szerint nem tudom az ő eredetüket. Érdekes lenne egy ilyet is látni. Amit támogatnék. Több Predator filmet. Olyat is lehetne csinálni, amiben egyáltalán nincs ember. Csak a ragadozók és még más fajok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Érdekes lenne egy ilyet is látni. Amit támogatnék. Több Predator filmet. Olyat is lehetne csinálni, amiben egyáltalán nincs ember. Csak a ragadozók és még más fajok. Az emberek nélküli Predator film sem lenne túl jó, hiszen a Predator cím nem csak a lényre, de az emberre is utal (ezért szeretem például a Predators-t is, mert az első filmhez hasonlóan a cím ott is kétértelmű - mondom ezt úgy, hogy a Predator 2 a kedvencem a szériában, de ott Harrigan inkább egy elszabadult feka-Rambo, semmint vadász). Mert ugye végül mindig kiderül, hogy mi még a vadászatra specializálódott high-tech idegeneknél is nagyobb ragadozók vagyunk. A Prometheus-szal is ez a baj. Azzal, hogy eredetet ad a xenomorphoknak, nagyjából értelmetlenné teszi a következő filmek kétértelmű címének egyik jelentését. Már nem lesz idegen az idegen, és ha ez is az LV-426-on játszódna, akkor meg már az ember sem lesz abban a környezetben annyira idegen. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Az emberek nélküli Predator film sem lenne túl jó, hiszen a Predator cím nem csak a lényre, de az emberre is utal (ezért szeretem például a Predators-t is, mert az első filmhez hasonlóan a cím ott is kétértelmű - mondom ezt úgy, hogy a Predator 2 a kedvencem a szériában, de ott Harrigan inkább egy elszabadult feka-Rambo, semmint vadász). Mert ugye végül mindig kiderül, hogy mi még a vadászatra specializálódott high-tech idegeneknél is nagyobb ragadozók vagyunk. A Prometheus-szal is ez a baj. Azzal, hogy eredetet ad a xenomorphoknak, nagyjából értelmetlenné teszi a következő filmek kétértelmű címének egyik jelentését. Már nem lesz idegen az idegen, és ha ez is az LV-426-on játszódna, akkor meg már az ember sem lesz abban a környezetben annyira idegen. Én azért el tudnék képzelni olyan Predator filmet, ahol más idegenekre (nem az Aliens franchise szörnyeire), esetleg más fejlett humanoidokra vadásznak. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Mondjuk a Gears of War hőseire, vagy megtámadnának egy Mortal Kombat tornát? Így is már sok a kutyulás, meg a feat-elés, inkább egyedi, új ötletekkel állnának elő, ne az ilyen előzményekre hajtanának, mostanában én túl soknak tartom ezt a témát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. El én is el tudok képzelni, még extrémebbet is, de nekem annyi elég is. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Sajnos már csak holnapra jön le a film, de már nagyon várom, az első sem volt semmi, de ez valami extra nagy baromság!! A gyilkos hóember bosszúja (Jack Frost 2) [2000] Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. (szerkesztve) 12 dühös ember szenzációs volt, kb. két éve láttam, kötelező darab. Pildi jóvoltából pedig láttam az Ádám almáit, tetszett, érdekes film Én a 12 dühös embert színházban láttam, még diák koromban, valóban remek darab volt. Örülök, hogy tetszett az Ádám almái. Van most egy másik dán film, Bor, tangó, kapufa címen fut, rendkívül mulatságos vígjáték, sablonok nélkül, jó adag öniróniával. Azt is érdemes megnézni, már a nyelvi kavalkád miatt is. Dánul, angolul és spanyolul megy a szöveg, egymásba fonódva. Szerkesztve: 2012. Április 11. - Pildi Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hamarosan nekiállok a Dollár-trilógiának. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Bad Ass részlet 1 Bad Ass részlet 2 Úgy tűnik Dani Karácsony Lee-től tanult. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Van most egy másik dán film, Bor, tangó, kapufa címen fut, rendkívül mulatságos vígjáték, sablonok nélkül, jó adag öniróniával. Azt is érdemes megnézni, már a nyelvi kavalkád miatt is. Dánul, angolul és spanyolul megy a szöveg, egymásba fonódva. Köszi, utána nézek, hátha le tudom tölteni Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. (szerkesztve) Tehát akkor Batmanus fölkel és Róka koma máris beszámol neki az új batcuccokról. Szerkesztve: 2012. Április 12. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Jó képek! Bár a nőci jelmeze nem jön be. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Most ebben a Batmanban ki lesz a főellenség, mert én erről a képről nem jöttem rá, pedig a képregényt sokáig nyomon követtem, plusz az animációs filmeket is, több évtizeden át! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Az a maszkos csávó lesz. A neve most nem jut eszembe. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. A Madárijesztő? Más alap maszkos ellensége nem nagyon volt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Marha jó képek ezek. Lesz itt írtás rendesen. A maszkos csávó kőkeménynek néz ki. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Az a maszkos csávó Bane akar lenni. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Az aki a szérumtól felduzzadt és mindig ráütnek nála egy gombra aztán akkor még nagyobb és agresszívabb lesz? Közben meg olyan Venomos arca van? Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Igen ő az. Magyarul Átok a neve ha jól tudom és szerepelt valamelyik régebbi filmben is. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. (szerkesztve) Igen, Uma Thurman csapkodta (széria 4. része), de azon kívül, hogy morgott, füstölgött és bénán harcolt, más nem maradt meg belőle. Reméljük most azért kapunk egy Hulk szerű agymenést, mivel a képregényben és a mesékben is inkább arra hajazott. Szerkesztve: 2012. Április 12. - FlóriBá Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. (szerkesztve) Meg a maszkot is lecserélhetnék, nekem ez nagyon nem jön be. Szerintem egy ilyen maszkban jobban néz ki. Szerkesztve: 2012. Április 12. - Dei Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Ma megnéztem Az éhezők viadalát, szerintem nagyszerű film, kissé Battle Royal beütése volt Kíváncsian várom a folytatást. Lehet, beszerzem a regényeket is. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Nekem tetszik a maszkja, de átfogó és egyértelmű véleményt képek alapján nem mondok. Ezzel megvárom a filmet. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Esélyes hogy Józsika és Brúszika csatája döntetlen lesz. A maffia meg hadd szívjon. Bár a nőci jelmeze nem jön be. Nekem se igazán. Pedig nem kéne sok hozzá. A maszkos csávó kőkeménynek néz ki. A film is hasonló lehet. A Warner bratyós fejesek annyira odáig voltak az első vágás levetítése után hogy állva tapsolták meg. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Kicsit fura nekem ez a film. Annyira nem is értem a lényegét, de Gordon meg kifejezetten rosszul néz ki benne. CGIal rásegítettek hogy kicsit hogy jobban hasonlítson Brucera? Hmm...Willis meg ugye nem nyírhatja ki magát...elég érdekes. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Ez a villogás marha idegesítő benne. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Ezzel a filmmel nem stimmel valami. Tegyük fel visszaküldenek a múltba hogy öljön meg a fiatalkori énem. Mivel én már tudom mi vagyok ezért védekezek ellene(ezért van Willis hátán golyófogó). Azaz értelmetlen. Utána meg elmondom a fiatalkori énemnek hogy én vagyok ő a jövőből és annyi. Ez valami ultragáz sztory tele buktatóval. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Igen ő az. Magyarul Átok a neve ha jól tudom és szerepelt valamelyik régebbi filmben is. Vajon lefordítják a nevét magyarra? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.