Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Érdekes ízlésed van filmek terén, annyi biztos. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Mostanában sok olyan filmet néztem, amitől többet vártam (Zöld Lámpás, A tetovált lány, Underworld 4. – Az ébredés, Szellemlovas 2., John Carter), pedig a neten szénné reklámozták őket és úgy állították be, hogy nagy durranás lesz. Amikor ezt megelégelem, akkor elkezdek olyan filmeket nézni, amik régebbiek, jó kritikákat kapnak és azért emelik ki őket, mert nem egy amúgy is sikeres széria részei, így akármilyen béna, jónak kell lennie, vagy mert milliókat költenek csak a CGI-re, hanem azért ütős, mert többet ad, mint a mostani 3D láz szüleményei. Ebben a filmben pedig a színészek igen jól szerepeltek és meglepően sok B kategóriás arcot is felfedezhetünk. Végig néztem úgy, hogy nem nyúltam a belepörgető gomb felé, mert nem voltak üresjáratok a filmben, vagy unalmas párbeszédek. A fentiek közül egyedül a John Carter volt még ilyen, de azt a filmet sem nézném meg még egyszer, max ha lenne folytatása, az előtt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 21. Mostanában sok olyan filmet néztem, amitől többet vártam (Zöld Lámpás, A tetovált lány, Underworld 4. – Az ébredés, Szellemlovas 2., John Carter), pedig a neten szénné reklámozták őket és úgy állították be, hogy nagy durranás lesz. Miért van olyan film, amibe beleölnek közel 100 milliót de úgy viszik mozikba, hogy "hát gyerekek ez igazából nem lesz valami nagy durranás... azért nézzétek meg ha gondoljátok de sokra ne számitsatok"? A kritikák azért elég megbizhatóak jelezték, hogy ezek nem valami jó filmek. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Én nagyon remélem hogy ez nem hivatalos poster, mert ez így nagyon megúszós... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Éjszaka láttam a film fb oldalán hogy új plakát, nézem nincs az a ég hogy ez hivatalos legyen. Ronda. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Ez ugyanaz a TDK poszter, csak nem kék a háttér hanem piros. Nekem amúgy tetszik. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Szerintem sem vészes, pl. az összetört maszkosnál nekem jobban tetszik. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Nekem átjön...illetve bejön. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Fan munkának nem lenne rossz, mert hangulatos, de vicces ha ezért valaki a Warner-nél pénzt kap. Nagyon fantáziátlan. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Nekem nagyon tetszik. Az összetört maszkos nem jön be. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Szerintem nem rossz, még ha nem túl kreatív is. A képhez tartozó hozzászólásokban is emlegették, hogy "kamu", illetve, hogy "nem az, mert a hivatalos oldalról van", így nem tudtam eldönteni fake-e vagy sem. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. A maszkos poszter kreatív, sötét és vészjósló volt, látszott rajta hogy valaki konkrétan dolgozott is rajta. Egyszerűen ütött. Ennél meg fogták a legelső posztert, rádobták a TDK egyik ősrégi magazinképét, és lett belőle ez a gyenge Photoshop munka. Még rajongóinak is gyenge lenne. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Még rajongóinak is gyenge lenne. Pontosan én is ezt írtam volna le! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Ennél meg fogták a legelső posztert, rádobták a TDK egyik ősrégi magazinképét, és lett belőle ez a gyenge Photoshop munka. Még rajongóinak is gyenge lenne. Ja, így viszont már biztos, hogy fake. Gond nem lenne vele, ha nem reklámoznák "official"-ként. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Ja, így viszont már biztos, hogy fake. Gond nem lenne vele, ha nem reklámoznák "official"-ként. Sajnos fent van a hivatalos oldalon. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Lehet, hogy fantázia semmi, de egynek jó. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. (szerkesztve) Get The Gringo Mel Gibson visszatért, nem is akárhogy. Színészként és rendezőként is részt vett a filmben. Nagyon jól tette. 1és fél óra izgalom, pörgés. A történet kezdetén két amerikai menekül, bohóc álarcban, a mexikói határ felé. Sikeresen landolnak a másik térfélen. A mexikóiak éppen átadnák az amcsiknak a kocsit és a két rablót, de észreveszik, hogy rengeteg pénz van a járgányban és így maguknak követelik. A korrupt zsaruk nekilátnak elkölteni a közel 2.000.000 dollárt, Mel Gibson pedig börtönbe kerül ebben az országban, hogy ne járjon el a szája, Azonban ez nem egy szokásos sitt, itt az emberek egy falu szerű létesítményben laknak, ahol szabon mászkálhatnak, csak az elítéltek nem mehetnek ki a falakon kívülre. A főhősről kiderül, hogy katona volt, nem is akármilyen, összebarátkozik a helyiekkel és elkezdni nagyon ügyesen keverni a lapokat. Remek színészek, pörgős akciók, hiteles helyszínek és igényes párbeszédek. A filmben annyit cigiznek, hogy én is majdnem egy egész patronnal eltoltam! Összességében ma is láttam egy minőségi filmet, aki teheti nézze meg, nem fogja megbánni. 10/10 Amúgy Mel balkezes, mert kb. mindent azzal csinál, cigizik, fogja az üveget, néha lő is...érdekes. Szerkesztve: 2012. Május 22. - FlóriBá Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Végre rendes poszterek érkeztek a TDKR-hoz: Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Kiválóak! Köszi Obi1! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Ezt a Tom Hardy gyereket marha nehéz elképzelni egy ekkora behemótnak. Nem tudom mit szúrtak neki, de marha alacsony egy srác. A Kémes Hármasban legalábbis úgy tűnt. A kis cicusnak meg elhallgatnám a dorombolását. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Hozzászólás ideje: 2012. Május 22. Nagyjából 178 cm a pali (mint én, még hogy marha alacsony ), tesznek alá magasító bakancsot és lesz 185 - ami sikerült is a forgatási képek alapján a kb. 185 centis Batman mellett állva. Megfelelő fényképezéssel ez a magasság tovább növelhető. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. Ezek a poszterek valóban jpbban festenek. Azért tudnak ezek, ha akarnak... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. (szerkesztve) Sötét Lovag felemelkedés pletykák: -Alfred meghal -Blake meghal -Gordon meghal -Gotham polgármestere meghal -Bane meghal - Az árnyak ligájának a tagja és innen tudja, hogy Wayne Batman. -Bane azt akarja, hogy Batman csatlakozzon hozzá! -Amikor fiatal volt, Selina elvesztette gyermekét. -Tate az Talia és mellesleg Bane felesége. Állítólag Selina öli meg. -Lucius nem hal meg, mert Bane tiszteli?! -Arkhamből Madárijesztő engedi majd ki a roszfiúkat. -Batman és Bane összesen háromszor fog harcolni. A biztonság kedvéért spoiler mögé raktam, bár ezek csak kósza hírek, koránt sem biztos, hogy így lesz. Szerkesztve: 2012. Május 23. - Darth Revan9 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. Prometheus reklám Párizsban. Ötletes! http://www.youtube.com/watch?v=_wYRiE3UkmU Átláthatóbb perspektívában. http://www.youtube.com/watch?v=fssV1o5Mryc Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. http://www.youtube.com/watch?v=zbgamOSfzwk http://www.youtube.com/watch?v=dRyadM3Se0I Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. http://www.youtube.com/watch?v=QZ_Q6iH82TU Ma megnéztem az első részt és ezt is hozzá kerestem, remélem nem láttátok még. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. Jók a TDKR poszterek. Végre valami. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. Legújabb TDK pószter: Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. Hozzászólás ideje: 2012. Május 23. Ez gondolom a spéci IMAX-os verzsön reklámja. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.