Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2013. 06. 05. - 10:12, Lok Durd írta:

Vagy az Alkonyattól pirkadatigba Sex Machine partnerének is jó lenne :D

Nekem is ez ugrott be. :lol:

A Hobbit: no, egész tetszetős volt, jobban bejött, mint a Gyűrűk ura. Néztem volna még darabig, és nem csak azért, mert abbahagyták a közepén a filmet. De a sárkány miatt morci vagyok, az érdekelt a legjobban, erre... Grrrr... :angry: A folytonosságnak viszont nagyon jót tett, hogy minden visszatérő karaktert ugyanaz játszik, sőt, többnyire még a szinkronhangjuk is ugyanaz. A zene csodás, a látvány továbbra is pazar, eposzi, szép, bár a CG azért kicsit olyan, mintha még mindig a Gyűrűk ura modelljeit használnák. De komolyan, főleg az emberanimáció volt gyatra, de a "farkasizék" is itt-ott furcsán festettek. Mintha nem lenne súlyuk, se csontjuk. Baromi rég nem éreztem így CG-t látva, talán 2009 óta. Lemaradt a WETA vagy mi? (Jó, mondjuk sosem tartottam akkora ász csapatnak.)

Ezt leszámítva viszont baromira bejött, főleg, hogy benne volt Dr. Watson (egész végig azon agyaltam, hol láttam már ezt a fickót, alig koppant az állam az iMDB-t látva), és persze Gandalf (halálos arc :)). Kedvet is kaptam a LoTR trilógia megtekintéséhez. Bár ezután sem lesz a kedvencem, de arra még mindig érdemes, hogy évente legalább egyszer megnézzem.

Hozzászólás ideje:
  2013. 06. 05. - 10:12, Lok Durd írta:

Vagy az Alkonyattól pirkadatigba Sex Machine partnerének is jó lenne :D

Az a pacák nekem nem ugorhatott be mert ezelőtt még csak hírből se ismertem.
Hozzászólás ideje:

Akkor ajánlom, hogy ismerkedj meg vele, Rodriguez legelvetemültebb és véleményem szerint legjobb filmje :D . (Sex Machinet egyébként Tom Savini játssza a filmben, aki a Machetében Osiris, a bérgyilkos volt)

Hozzászólás ideje:
  2013. 06. 05. - 14:24, Dzséjt írta:

A folytonosságnak viszont nagyon jót tett, hogy minden visszatérő karaktert ugyanaz játszik, sőt, többnyire még a szinkronhangjuk is ugyanaz. A zene csodás, a látvány továbbra is pazar, eposzi, szép, bár a CG azért kicsit olyan, mintha még mindig a Gyűrűk ura modelljeit használnák. De komolyan, főleg az emberanimáció volt gyatra, de a "farkasizék" is itt-ott furcsán festettek. Mintha nem lenne súlyuk, se csontjuk.

Ezt leszámítva viszont baromira bejött, főleg, hogy benne volt Dr. Watson (egész végig azon agyaltam, hol láttam már ezt a fickót, alig koppant az állam az iMDB-t látva), és persze Gandalf (halálos arc :)). Kedvet is kaptam a LoTR trilógia megtekintéséhez. Bár ezután sem lesz a kedvencem, de arra még mindig érdemes, hogy évente legalább egyszer megnézzem.

Annak idején aggódtam is azért, hogy ugyanazokat a színészeket sikerüljön megszerezni ugyanazon szerepekre. De szerencsére mindenki visszatért. Még az egyébként A Hobbitban nem szerepelő Frodó is :hehe: De a folytonosság miatt jó, hogy láttuk.

Az animációt illetően tényleg így van, nem tudtam eddig megfogalmazni, de ez a nincs súlyuk, csontjuk egy nagyon találó leírás.

Dr. Watsont először moziszínészként ismertem (Pildin és rajtam kívül rémlik még innen valakinek a Love Actually cím angol romkom?), így nekem eleve az volt furcsa, hogy sorozatban látom.

És azt megnézted, hogy a sárkánynak, valamint a Feketemágusnak ki adja a hangját? Ha még nem, akkor ajánlom! Örülök, hogy kedvet kaptál a trilógia megtekintéséhez. Én most sz*vok rendesen, mivel letöltöttem 720p-ben, és piszok sok helyet foglal a gépemen, emiatt (is) eléggé centizem a kapacitásaimat.

Hozzászólás ideje:
  2013. 06. 05. - 16:15, Lok Durd írta:

Akkor ajánlom, hogy ismerkedj meg vele, Rodriguez legelvetemültebb és véleményem szerint legjobb filmje :D . (Sex Machinet egyébként Tom Savini játssza a filmben, aki a Machetében Osiris, a bérgyilkos volt)

Már többször is lett volna alkalmam megnézni de kedvem sose volt igazán hozzá. Talán ha letudtam egy rakás néznivalót akkor emerre is sort kerítek.
Hozzászólás ideje:
  2013. 06. 06. - 4:59, Rog írta:

Nem semmi ahogy Ford kinéz. :D

Az "öregek" miatt tuti érdemes lesz megnézni :) Plusz talán van rá esély, hogy izgalmas is lesz.

2013. 06. 06. - 16:09, JakeSully írta:

Új Man of Steel előzetes!

Nagyon jó sci-fi lesz. Kőkemény Földet leamortizáló sci-fi

Aham, szóval ez a zúzós előzetes. Most már szépen össze lehetne vágni a különböző előzeteseket. És csak most fedeztem fel, hogy ki játssza az ellent :)

Hozzászólás ideje:
  2013. 06. 06. - 17:11, Bomarr írta:

Nem gondoltam volna, hogy egy Superman film kíváncsivá tud tenni, de ez valami pokoli jól néz ki.

Dettó. Már-már várom. Mondjuk attól nem tartok, hogy Super Kent (remélem nem spoilereztem el, hogy Clark Kent Superman... :para::hehe: ), hogy érdekes lesz, de legalább látványban gazdag, akciódús cuccot prezentálnak. És végre valami normális ellenfelet kap, legalábbis remélem, hogy ez normális lesz.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nem gondoltam volna, hogy egy Superman film kíváncsivá tud tenni, de ez valami pokoli jól néz ki.

Lehet, hogy itt is működni fog az ami a Batmannél. Egy fokkal komolyabb tónust adnak neki.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
  2013. 06. 05. - 17:11, MissKarrde írta:

Annak idején aggódtam is azért, hogy ugyanazokat a színészeket sikerüljön megszerezni ugyanazon szerepekre. De szerencsére mindenki visszatért. Még az egyébként A Hobbitban nem szerepelő Frodó is :hehe: De a folytonosság miatt jó, hogy láttuk.

Az animációt illetően tényleg így van, nem tudtam eddig megfogalmazni, de ez a nincs súlyuk, csontjuk egy nagyon találó leírás.

Dr. Watsont először moziszínészként ismertem (Pildin és rajtam kívül rémlik még innen valakinek a Love Actually cím angol romkom?), így nekem eleve az volt furcsa, hogy sorozatban látom.

És azt megnézted, hogy a sárkánynak, valamint a Feketemágusnak ki adja a hangját? Ha még nem, akkor ajánlom! Örülök, hogy kedvet kaptál a trilógia megtekintéséhez. Én most sz*vok rendesen, mivel letöltöttem 720p-ben, és piszok sok helyet foglal a gépemen, emiatt (is) eléggé centizem a kapacitásaimat.

Basszus. És tényleg. Tegnap, mikor olvastam a hozzászólásod, el kezdtem gondolkodni, hogy az Igazából szerelemben hol tűnhetett fel. Aztán jött a Derült égből villámcsapás...!

2013. 06. 06. - 16:49, MissKarrde írta:

Az "öregek" miatt tuti érdemes lesz megnézni :) Plusz talán van rá esély, hogy izgalmas is lesz.

Aham, szóval ez a zúzós előzetes. Most már szépen össze lehetne vágni a különböző előzeteseket. És csak most fedeztem fel, hogy ki játssza az ellent :)

Nem néz ki rosszul, valóban, de úgy vagyok vele, mint a Star Trekkel: maga a film fogja megmutatni, hogy valóban összeáll-e a történet valami jóvá, vagy csak a látványa lesz ütős.

Hozzászólás ideje:
  2013. 06. 05. - 17:11, MissKarrde írta:

Én Martin Freeman-t a Love Actually-ben láttam először, így nekem ő mindig is az a srác marad. :D Jó tudni, hogy ő Watson a Sherlock-ban. :) Bilbónak remek volt.

2013. 06. 06. - 4:59, Rog írta:

Nem semmi ahogy Ford kinéz. :D

Borzasztó szegény. :D De legalább vállalja a korát. Ő már ezt is megteheti. :)
Hozzászólás ideje:

A Superman egyértelműen olyan mint a Batman. Nolan keze nyomát dicséri, azaz komoly hangvételü lesz és a látvány csak körítésként fog szolgálni egy nagyon jó történethez. Most toborzom az embereket a mozihoz.

Hozzászólás ideje:

Tegnap megnéztem A hatalom árnyékában-t...

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2013. 06. 06. - 16:16, Ody Mandrell írta:

Igazi bőrfejű genyó. :D

Engem egy másik bőrfejű genyóra emlékeztet. :D

conspiracytheorystewart.jpg

2013. 06. 06. - 16:49, MissKarrde írta:

Jaja. Nehogy csak a két öreg vigye már a hátán a filmet. Még megszakadnának. :D

2013. 06. 06. - 20:06, Pildi írta:

Borzasztó szegény. :D De legalább vállalja a korát.

Lehet hogy miután úgy meglátta magát arra gondolt hogy máskor inkább nem vállalja be a korát. :D

2013. 06. 07. - 8:49, kudar írta:

Ez a film földbe fog döngölni. :D

Még az is lehet hogy átütő erejű lesz. :D
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Én az alábbi feltevésemet erre csak valami jó akciós videó után jelenteném ki.

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:
  2013. 06. 06. - 19:44, Donát írta:

Basszus. És tényleg. Tegnap, mikor olvastam a hozzászólásod, el kezdtem gondolkodni, hogy az Igazából szerelemben hol tűnhetett fel. Aztán jött a Derült égből villámcsapás...!

Igazán örülök, hogy valakit sikerült rá emlékeztetni :)

2013. 06. 06. - 20:06, Pildi írta:

Én Martin Freeman-t a Love Actually-ben láttam először, így nekem ő mindig is az a srác marad. :D Jó tudni, hogy ő Watson a Sherlock-ban. :)

Én is. Időnként, ha látom bármi másban, eszembe jut az a szerep :D Szerintem a Doctor után nézzétek meg azt is, csak 2*3 másfél órás epizód :)

2013. 06. 07. - 10:58, Rog írta:

Jaja. Nehogy csak a két öreg vigye már a hátán a filmet. Még megszakadnának. :D

:D

Hozzászólás ideje:
  2013. 06. 07. - 16:11, JakeSully írta:

Úgy néz ki, hogy Mel Gibson lesz a főgonosz az THE EXPENDABLES 3-ban! :yes:

Jöhet Mel Papa :rock:

Csak le kéne szokni az alkoholról. Sajna Gibson mára egy baromira lecsúszott pali lett.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.