Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Olvasgatom, hogy próbáljátok összerakni az éves listátokat. Nos, hadd ajánljak valamit, ami nálam megnyerte az idei "versenyt", s talán a ti listátokat is befolyásolná... :)

Nem spoileres, csak hosszú.

A lehetetlen

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Én is láttam, szerintem nagyon jó film. :) Ám a listám sorrendjét így sem befolyásolta.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Azt a DH-filmnek titulált borzadályt én se ajánlom. Nyugisan kihagyható darab.

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2013. 12. 28. - 16:00, Nute Gunray írta:

Én is láttam, szerintem nagyon jó film. :) Ám a listám sorrendjét így sem befolyásolta.

Szerkesztve: - R2-D2
Hozzászólás ideje:
  2013. 12. 28. - 7:15, JakeSully írta:

Die Hard 5 : Moszkvai küldetés filmet még nem láttam idén... :(

Nagy veszteség, hogy kihagytam? :hmm:

Nem! Úgy látom, ebben igen egyöntetű a fórum véleménye :)

2013. 12. 28. - 9:57, Nute Gunray írta:

Egy magyarnak talán csak azért lehet érdemes megnézni, hogy felfedezze a budapesti helyszíneket (valamint engem, mert fél másodpercre látszik a fejem az egyik tömegjelenetben :yeah: )

Maximum azért. Erről pedig kérünk egy képet :P Nehéz felfedezni ugyanis :hehe:

Hozzászólás ideje:
  2013. 12. 28. - 19:09, Darth Riddick írta:

A 4. is jó volt szvsz.

Szerintem is. Viszont az ötödikre nem vitt még rá a lélek. Annyi rosszat hallottam már róla, hogy szerintem megmarad az olyan kultikus "sohaabüdöséletbenmegnemnézem" filmek sorában, mint a Sárkányszív 2.

Hozzászólás ideje:

A hobbit: Smaug pusztasága

Nagyon tetszett, engem semmi sem zökkentett ki a lendületből (utalva a pár nappal ezelőtti spoiler vitára), még az sem, hogy a gyerekek azért közben kérdezgettek ezt-azt, annyira élveztem az egészet. :) Nem volt üresjárat, izgalmas és kalandos volt az egész film, tele jó poénokkal. A legjobb jelenlettel kapcsolatban osztom Nute véleményét, miszerint

Annak idején amikor A Gyűrűk Ura regény elolvasása után elolvastam A hobbitot is, nekem óriási volt a szakadék a két könyv stílusa, világa között, attól eltekintve, hogy abban találja meg Bilbo a Gyűrűt, nem éreztem igazán előzménynek. Egy jó kis gyerekkönyv volt, semmi más, újraolvasni sem volt különösebben kedvem soha.

Eza film viszont igazi GYU előzmény, ráadásul sokkal kisebb pátosszal (ami jót tesz neki, bár én a pátosszal együtt szeretem a GYU filmeket), ami miatt lazább, könnyedebb, kalandosabb, ami nagyon jól áll neki. :) Jó húzás, hogy ezt a trilógiát más hangulatúra kreálták, és úgy sikerült kiszedni a gyerekmese kategóriából, hogy a gyerekek még nagyon élvezik (ezt most tapasztaltam), miközben a GYU-világban jártas felnőtteknek is teljes értékű élményt jelent. :)

Hozzászólás ideje:

Ma még egyzser (és utoljára) végigszenvedtem az idei Wolverine-t, és van egy rész amit már első nézésre se értettem - bár akkor ráfogtam a másnaposság okozta figyelemhiányra - és most sem értem:

Hozzászólás ideje:

Ezt most nagyon nem értem, mert abban a formában, ahogy vázoltad, nem szerepel a dolog a filmben.

Hozzászólás ideje:

The Wolverine

Hozzászólás ideje:
  2013. 12. 30. - 11:20, JakeSully írta:

Ridley Scott új epikus filmjéből az első kép! Christian Bale mint Mózes, az Exodus filmben.

A kép alapján ha Ridley Scott, akkor nagy fejek! :D

Hozzászólás ideje:

Jó, igen, egyik sem a sziklaszilárd logikáról híres, de a többi legalább el tudott annyira szórakoztatni, hogy film közben ne ilyesmiken kattogjon az agyam (mondjuk a kronológiával nagyjából tisztában vagyok), ez viszont pfff... Inkább ezerszer az Origins, mint még egyszer ez

Hozzászólás ideje:

Még engem is meglepett, de nagyon tetszett a Hobbit 2. Alig vettem észre, hogy majd 3 órás, és az ilyen filmek az igazán jók. Az első nagyon nem tetszett, langyi volt, sokszor értelmetlen és átvette jelenetekkel, persze a látvány elsőrangú volt ott is, itt történetek már a dolgok rendesen. Akció minden mennyiség, Szmaug iszonyú jó lett, pedig a trailer alapján nem tetszett. Szóval számomra kellemes csalódás volt. Nem azt mondom, hogy egy gyűrűk ura 1 szint, de ez már kezdi megközelíteni. :)

Hozzászólás ideje:

Pedig engem többen is beparáztattak, hogy milyen rossz lett. :) Senkire sem szabad hallgatni, nem győzöm megtanulni. Egyébként én is megnézem másodjára moziban majd később, ezúttal szerintem feliratosan.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.