Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Felcsigázott. Tutira nézős lesz az a muvi. :cool:

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

Alpha

Történet arról, hogyan vált az ember legjobb barátjává a farkas(kutya). Ebből könnyen belőhető a korszak, ami az emberiség hajnala. Amiért érdemes megnézni az a hangulat és a fantasztikus képek. Teljesen jól visszaadja a természettel harmóniában élő korai ember és környezete csodálatos kapcsolatát. Már csak ezért is érdemes megnézni.

Hozzászólás ideje:
  2019. 06. 07. - 18:18, Ody Mandrell írta:

Alpha

Történet arról, hogyan vált az ember legjobb barátjává a farkas(kutya). Ebből könnyen belőhető a korszak, ami az emberiség hajnala. Amiért érdemes megnézni az a hangulat és a fantasztikus képek. Teljesen jól visszaadja a természettel harmóniában élő korai ember és környezete csodálatos kapcsolatát. Már csak ezért is érdemes megnézni.

Teljes nézet  

Pár hónapja megnéztem én is. Való igaz a fényképezése fantasztikus, de maga film számomra egy borzalom volt. A főhős srác gyakorlatilag 4 ezredmásodpercig nem élne túl nemhogy egy vadont hanem azt sem ha nincs otthon net.

Meg ugye a mai divat szerinti szakáll stb.. Számomra totál hitetlenné tette a filmet az hogy az emberek mintha egy szállodából jöttek volna nemrég lefürödve és megborotválva. Nem hinném hogy az ősemberek így néztek ki.

2019. 06. 07. - 18:18, Ody Mandrell írta:

Alpha

Teljes nézet  

Akkor talán ez is tetszeni fog. 1-2 éves film ez is. Az Alpokban talált Ötzi ősember legendáját dolgozza fel a film, elég hitelesen.

Mindezt úgy, hogy nincs felirat/szinkron a filmben,  a cselekmény adja a sava borsát a történetnek.

Ötzi a Jégember

D8eHtf6UEAA5JTn?format=jpg&name=medium

Szerkesztve: - JakeSully

Akkor ezért növesztett szakállat Ewan... :D Megérkezett a Ragyogás folytatásának, az Álomdoktornak az első előzetese. Bevallom, én nem is tudtam hogy folytatni fogják.

Szerkesztve: - RacerX
Hozzászólás ideje:

Jurassic World.

Nem volt rossz, a végén csak pislogtam mi van? A kislány rászabadította az emberiségre a dögvészt, csupán állatszeretetből. WTF!?!? :facepalm: Mondjuk ilyenkor örülök, hogy nem Trevorrow csinálja a IX-cet. 

Dehogy csupán állatszeretetből... :roll:

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:
  2019. 06. 16. - 17:00, Ody Mandrell írta:

Jurassic World.

Nem volt rossz, a végén csak pislogtam mi van? A kislány rászabadította az emberiségre a dögvészt, csupán állatszeretetből. WTF!?!? :facepalm: Mondjuk ilyenkor örülök, hogy nem Trevorrow csinálja a IX-cet. 

Teljes nézet  

Jurassic World: Fallen Kingdom-ot nem Trevo bácsi rendezte,hanem Juan Antonio Bayona. 

Hozzászólás ideje:

Mondjuk nekem az első rész jobban tetszett egy gyenge 4-es nálam. Viszont most nézem az imdb-én,hogy azért volt egy pár ember aki benne volt a forgatókönyv írásba. Mindenesetre nekem Chris Patt, és Bryce Dallas Howard párosa vitte el a filmet.

Hozzászólás ideje:

@Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Jurassic World

Hozzászólás ideje:

JW

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  2019. 06. 27. - 16:31, Ody Mandrell írta:

Kevésbé tűnik nyálasnak. Bár ismerve Emerich-et....

Teljes nézet  

Arra értem hogy baromi látványos, de a valósághoz semmenyire sem hasonlító film lesz. Én Bayt és Emmerich-et egy stilusú rendezőnek tartom. Legyen minél több robbanás, lassú felvétel majd utána robbanás, golyózáporban harcoló amcsik stb. Egy biztos hogy a valóságban nem így repkednek a gépek, és nem olyan egy csata mint a Transformersben. Ez nem lenne baj, ha fiktív lenne a story ,de ugye Midway létező csata volt.

Komolyabb rendezőknek kéne történelmi csatákat csinálnia, szerintem. Ennek ellenére biztos egyszer meg lehet majd nézni.

Hozzászólás ideje:

Ez azért felháborító, komolyan. Milliókat sülyessztett depresszióba, 100 milliókat kényszerített arra hogy újraéljék a gyerekkorukat, mert az eredetit tönkretette a Last Jedi-al. Az sw-ből zs-kategóriát csinált. Van pofája ezek után bármely stúdiónak pénzt adni neki hogy filmet rendezzen. Szerencsére azért a színészekből is a zs-kategóriát kapta. Valami Daniel Craig, Chris Evans, na és az a Michael Shannon.

Már Hollywood sem a régi.

Hozzászólás ideje:
  2019. 07. 02. - 17:38, Bence1997 írta:

Sőt, még Amerika kapitányt is megbecstelenítette, hiszen olyan szavakat használ az előzetesben, ami miatt sokak példaképét a földig rombolta. :evil:

Teljes nézet  

Szerencséjére, Stark ezt most nem hallotta. :lol:

2019. 07. 02. - 17:05, Frenkie írta:

Ez azért felháborító, komolyan. Milliókat sülyessztett depresszióba, 100 milliókat kényszerített arra hogy újraéljék a gyerekkorukat, mert az eredetit tönkretette a Last Jedi-al. Az sw-ből zs-kategóriát csinált. Van pofája ezek után bármely stúdiónak pénzt adni neki hogy filmet rendezzen. Szerencsére azért a színészekből is a zs-kategóriát kapta. Valami Daniel Craig, Chris Evans, na és az a Michael Shannon.

Már Hollywood sem a régi.

Teljes nézet  

És van pofájuk még a trailer elejére is kiírni, hogy a The Last Jedi írója és rendezőjének filmje... Borzasztó... Hallatlan...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.