Hozzászólás ideje: Október 9.Okt. 9. 15 perccel korábban, Darth Riddick írta:Ehhez képest mi van a 3. filmben, ami spoiler nélkül már tudható? Hogy tudomást sem vesz a 2. film eseményirőlEzt eddig nem is tudtam, mondjuk már a trailer alapján se volt annyira bejövős a sztori, hogy kijönnek a való világba, de ,most még jóval hátrébb csúszott a megnézendő filmek listáján Plusz akkor nem is újrázom az előző 2t. Szerkesztve: Október 9.Okt. 9. - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje: Október 9.Okt. 9. 13 perccel korábban, Darth Cupsy írta:Ezt eddig nem is tudtam, mondjuk már a trailer alapján se volt annyira bejövős a sztori, hogy kijönnek a való világba, de ,most még jóval hátrébb csúszott a megnézendő filmek listáján Plusz akkor nem is újrázom előző 2t.Inkább spoiler mögé teszem:Ugye az első filmben ...... Kevin Flynn (Jeff Bridges) mellett igen fontos szerep jutott Bruce Boxleitner által megformált két karakternek (a valóságban Alan Bradley, a Rácson pedig a róla mintázott program, maga TRON). A 2010-es filmben is IGEN fontos szerep jutott Kevin Flynn karakerének (és CLU-t is részben ő alakította) .... Alan/Tron karaktereknek már ebben a filmben is kisebb/kevesebb szerep jutott, de benne voltak a filmben az eredeti színésszel!! Tron (Rinzler - az ő ugrabugrálását nyilván már nem az öreg Bruce produkálta, de a hangját ő adta) szerepe nyulfarknyi, de fontos és jelentős volt és a sorsa a film végén lógva is maradt!!!Azt már a 2. filmből tudjuk, hogy egy program ki tud jutni a valóságba a Rácsól, hisz Quorra kijutott a film végén Sam Flynnel együtt Kevin lemezével! Tehát lehetséges! CLU célja is ez volt, ezért kellett neki annyira Kevin lemeze! Kevin Flynn "halálát" is láthattuk a 2. rész végén, amikor a kapunál a fiát és Quorra-t védte CLU-tól, hogy azok elhagyhassák a Rácsot!Ehhez képest az Ares-ben: (és ezek többnyire tudhatóak, de legalább sejthetőek voltak az előzetesekből):Az Encom vezetője NEM Sam (Kevin fia) hanem egy tök random nő!Sam mintha soha nem is létezett volna!Alan sincs sehol!Quorra (egy rácsról kijutott program /egy ISO/ sehol sincs a filmben. pedig a 2. filmben fontos szerepük volt!!!)Kevin Flynn "meghalt" a 2. film végén... bár mivel lényegében ő a Rács istene, a visszatérése nem meglepő... a játékideje már inkább (állítólag 1 perces cameo csak)A Dillinger családból egy bizonyos Julian Dillinger és anyukája Elisabeth Dillinger kapott nagyobb szerepet. A 2. részben Cillian Murphy által megformált Edward Dillingernek szintén semmi nyoma!Ami a legfájóbb: a 2. film végén CLU Rinzler feletti befolyása megtörik és ismét Tron lesz belőle... egyben ő menti meg hőseinket CLU-tól... majd beleesik a digitális tengerbe, ahol süllyedés közben fényei pirosról ismét kékes hehérre váltanak.... éééééés .... ennyi. Tron állítólag SEHOL SINCS az Ares-ban!!! Pffff!Szóval megmondom őszintén nem értem! A 2. rész tök jó szálakat hagyott nyitva.... kiváló és érdekes karakterek sorsát lehetett vola tovább szőni!!! Ehhez képest SEMMI ilyen nem történik!!!Tron nélküli Tron film.... ehh.... és Flynn-t is csak mutatóban kapunk! Szerkesztve: Október 9.Okt. 9. - Darth Riddick
Hozzászólás ideje: Vasárnap 17:443 napja 2025. 10. 09. - 10:56, Darth Riddick írta:Hogy tudomást sem vesz a 2. film eseményirőlEzt nem tudom, kitől hallottad, de jó nagyot kamuzott. Azok az ismerőseim, akik már látták, mind azt mondták, hogy mind dizájnban, mind történetében kapcsolódik a Tron: Legacy-hoz. Én is azért kérdeztem, mert a trailer alapján úgy tűnt, hogy ignorálják, de nem, sőt...Tron: Ares spoiler, a film végéről is van részletBár tényleg nem szerepelnek benne, Sam Flynn-t többször is említik, és a film végén Ares egy képet néz Samről és Quorráról, ahol a nő képe alatt az áll: "last seen". Vagyis lényegében a film azzal ér véget, hogy megágyaz Sam és Quorra visszatérésének. Ráadásul Kevin Flynn halála sincs módosítva, továbbra is halott, viszont a Legacy-hoz hasonló ruhában van, emellett a szereplők olyan járműveket is használnak mind a GRID-en, mind a valóságban, amik nagyon hasonlítanak a Sam által használt járművekre, szándékosan utalva a karakterre (és közvetetten Quorrára is, hiszen vannak járművek, amiket közösen használtak, pl. Sam motorja).Ráadásul a Julian Dillinager által vezetett Dillinger System először a Tron: Legacy-hoz készül rövidfilmben, a Tron: The Next Day-ben tűnt fel.Az viszont igaz, hogy Alan Bradley-t egyszer sem említik, és Tront is csak egyszer hozzák szóba. De mivel a fentiek is azt mutatják, hogy a készítők már elkezdték előkészíteni a terepet a folytatásnak, ennek a tudatos döntésnek a hátterében nyilván áll valami jó ok. Bár az sem lenne újdonság, hogy egy univerzum névadója nem tűnik fel mindig.Ezek alapján szerintem a Disney csak szimplán azt csinálja, amit korábban a Star Wars-szal vagy az Aliennel, a kevésbé népszerű epizódoknak egy olyan folytatást csinált, amikkel azokat is felemelheti, jobban a köztudatba hozhatja és segíthet elérni, hogy azokat is jobban megkedveljék, miközben előkészíti a terepet a sokkal komolyabb és szorosabb folytatásnak. Szerkesztve: Vasárnap 17:463 napja - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Vasárnap 18:373 napja 48 perccel korábban, Dzséjt írta:Ezt nem tudom, kitől hallottad, de jó nagyot kamuzott. Azok az ismerőseim, akik már látták, mind azt mondták, hogy mind dizájnban, mind történetében kapcsolódik a Tron: Legacy-hoz. Én is azért kérdeztem, mert a trailer alapján úgy tűnt, hogy ignorálják, de nem, sőt...Tron: Ares spoiler, a film végéről is van részletBár tényleg nem szerepelnek benne, Sam Flynn-t többször is említik, és a film végén Ares egy képet néz Samről és Quorráról, ahol a nő képe alatt az áll: "last seen". Vagyis lényegében a film azzal ér véget, hogy megágyaz Sam és Quorra visszatérésének. Ráadásul Kevin Flynn halála sincs módosítva, továbbra is halott, viszont a Legacy-hoz hasonló ruhában van, emellett a szereplők olyan járműveket is használnak mind a GRID-en, mind a valóságban, amik nagyon hasonlítanak a Sam által használt járművekre, szándékosan utalva a karakterre (és közvetetten Quorrára is, hiszen vannak járművek, amiket közösen használtak, pl. Sam motorja).Ráadásul a Julian Dillinager által vezetett Dillinger System először a Tron: Legacy-hoz készül rövidfilmben, a Tron: The Next Day-ben tűnt fel.Az viszont igaz, hogy Alan Bradley-t egyszer sem említik, és Tront is csak egyszer hozzák szóba. De mivel a fentiek is azt mutatják, hogy a készítők már elkezdték előkészíteni a terepet a folytatásnak, ennek a tudatos döntésnek a hátterében nyilván áll valami jó ok. Bár az sem lenne újdonság, hogy egy univerzum névadója nem tűnik fel mindig.Ezek alapján szerintem a Disney csak szimplán azt csinálja, amit korábban a Star Wars-szal vagy az Aliennel, a kevésbé népszerű epizódoknak egy olyan folytatást csinált, amikkel azokat is felemelheti, jobban a köztudatba hozhatja és segíthet elérni, hogy azokat is jobban megkedveljék, miközben előkészíti a terepet a sokkal komolyabb és szorosabb folytatásnak.Azért ez jó hír.Egy távoli ismerősöm mondta... (sajtóvetítésen látta) anno a Legacy-ról is elég sokat beszélgettünk. Aztán egy spoilermentes kritika is szembejött, ami megerősíteteni látszott mindazt, amit mondott. + amit te is írtál, az előzetesek alapján sem Legacy folytatásanak tűnt. De azért amiket leírtál reménykeltő! És a te szavadra jobban adok! :)A gyerekek miatt sanszos, hogy csak streaming-en látom majd! Szerkesztve: Vasárnap 18:472 napja - Darth Riddick
Hozzászólás ideje: Hétfő 11:532 napja Én is csak ismerőseimre hagyatkozhatom, akik már látták, mert én is valószínűleg csak streamingen fogom megnézni. Annyira nem vagyok azért oda a Tron-filmekért, hogy költsek a mozira. Viszont egymástól független emberkék mondták ezeket, ráadásul van köztük olyan, aki szereti, és olyan is, aki utálja a Legacy-t, mégis feltűntek ezek neki.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.