Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Frenkie. A leforgatott film mint írtam elvesztené a varázsát, mert tipikusan 3D-re lett "optimalizálva". De a sztori az tuti megállná a helyét 3D nélkül is. Tipikus Indiana Jones klón. Szóval elégé élvezhető kaland-vígjáték. De most ezt a filmet amit leforgattak csakis 3D-ben ajánlatos megnézni. :)

Hozzászólás ideje:
Frenkie. A leforgatott film mint írtam elvesztené a varázsát, mert tipikusan 3D-re lett "optimalizálva". De a sztori az tuti megállná a helyét 3D nélkül is. Tipikus Indiana Jones klón. Szóval elégé élvezhető kaland-vígjáték. De most ezt a filmet amit leforgattak csakis 3D-ben ajánlatos megnézni. :D

Köszi a választ.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Sziasztok!

Már nagyon régóta olvasom ezt a fórumot, jó látni milyen nagyszerű közösség alakult itt ki. Mint sci-fi rajongó, a Star Wars filmeket is szeretem. Ha nem probléma megpróbálnék beilleszkedni a csapatba :D

Én a jövő évben az Avatar című filmet várom a legjobban, mert sok felől olvasni, hogy James Cameron a következő Star Warsot hozza el nekünk, kiéhezett űrfilm kedvelőknek :D

Ez a cikk az alapozó

Kíváncsiságomnak eleget téve, kicsit behatóbban foglakoztam a sztorival, és a háttéranyaggal, és lenyűgözött amit olvastam és láttam.

Komplett univerzumot építget Cameron mester, csodálatos bolygóval és élővilággal, űrlényekkel, űrhajókkal meg mindenféle csudajóval :D

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:
Sziasztok!

Már nagyon régóta olvasom ezt a fórumot, jó látni milyen nagyszerű közösség alakult itt ki. Mint sci-fi rajongó, a Star Wars filmeket is szeretem. Ha nem probléma megpróbálnék beilleszkedni a csapatba :D

Üdv itt nálunk :D

Tényleg jó kis társaság ez, persze azért mindenhol vannak súrlódások. :D

Az avatar tényleg jó kis film lesz, már volt róla párszor szó. Bár én azért a másik Avatárt is várom. ^^

Hozzászólás ideje:
Sziasztok!

Hello Jake, ugye az vagy, akinek gondollak, hogy vagy :D

Nekem nagy reményeim vannak az Avatarhoz, Cameron el ne szúrja.

Craige urat meg még mindig nem tudom Bondnak nézni, de amúgy nem rossz trailer.

Hozzászólás ideje:
Üdv köreinkben JakeSully!

Múlt héten én is láttam a Trópusi vihart. Majd írok róla egy bővebb véleményt, de most csak egy szót idéznék :D :

Spoiler:

sunaszaft

Csatlakozok én is az üdvözlők köreihez Jake. :D

Coce, te meg mielőbb írd le a véleményed a filmről, kíváncsi vagyok. Gondolom olyan rossz nem lehetett :D :D :D

Amúgy ez egy elég jó kis kritika a filmről:

http://www.magyar.film.hu/printcikk.ivy?ar...98-78f2c2a1202d

Hozzászólás ideje:
Én is üdvözöllek JakeSully! Mindig örömmel tölt el ha egy új aktív taggal bővül a csapat. :D Kellemes fórumozást! Egyébként én is várom az Avatart, de én úgy tudom ez egy játék alapján készül vagy nem?

Nem, ez Cameron saját agyszüleménye, de lesz belőle játék is.

Akkor fordítva értelmeztem a dolgokat. De ez így REMEK!!! Mióta reklamáltam már valami saját kútfőből merített nagyszabású sci-fi -t. És most itt van. Mennyi lesz a gyártási költség?

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
Akkor fordítva értelmeztem a dolgokat. De ez így REMEK!!! Mióta reklamáltam valami saját kútfőből merített nagyszabású sci-fi -t. És most itt van. Mennyi lesz a gyártási költség?

Eddig 300 millió dollárba került a film kb, és még a marketingre egy centet se költöttek.

Ohh, akkor megnyugtattál. Csak pár hónapja egy hírportálon azt olvastam hogy az Avatar anime alapján készül a film, gondolom jól mellélőttek. Sztori, vagy valami kiszivárgott már?

Ana-Lulu főszereplése pedig külön öröm.

Szerkesztve: - Obi1
Hozzászólás ideje:
Ohh, akkor megnyugtattál. Csak pár hónapja egy hírportálon azt olvastam hogy az Avatar anime alapján készül a film, gondolom jól mellélőttek. Sztori, vagy valami kiszivárgott már?

Ana-Lulu főszereplése pedig külön öröm.

Az anime feldolgozásnak The Last Airbender lesz a címe, és ugye M. Night Shyamalan rendezi.

A sztoriról csak annyit egyenlőre, hogy a távoli jövőben játszódik egy idegen bolygón, egy földöntúli világon, ahol az emberek gyarmatosítanak, de a planéta lakói fellázadnak, és háború alakul ki.

Hozzászólás ideje:
Az anime feldolgozásnak The Last Airbender lesz a címe, és ugye M. Night Shyamalan rendezi.

Bárcsak ne ő rendezné...félek, mert nagyon szeretem, és sokan másik is a sorit!... :D

Hozzászólás ideje:

Tegnap este volt szerencsém megnézni a Mamma Mia! nevű alkotást, és mit ne mondjak: imádtam. Egyébként is nagyon szeretem a jó zenés filmeket, az Abba számai pedig tökéletesen voltak beillesztve a filmbe, észre se vettem, hogy elrepült az a 1 óra 45 perc. A színészek játékát nagyon imádtam, pláne, ahogy énekeltek. :roll: Nekem bejött:

10/9

Hozzászólás ideje:
Örülök, hogy másnak is tetszett a film (főleg, hogy nem lány vagy :) ).

Na éppen ezt akartam én is mondani... :) A film zenéjéről úgy is akartam írni, most itt az alkalom - a Soundtrack topikban.

Hozzászólás ideje:

Ironman

Nálam eddig lazán adott annyit, mint a Sötét lovag. Top 3 képregényfilmben tuti, hogy benne van.

Ki gondolta volna pár éve, hogy Pókember hátrányból fog indulni a többi szuperhős mellett?

Robert Downey Jr. lazán eljátssza Stark-ot, végig színvonalas poénokkal tarkítva. A film első percei zseniálisak. És működik az 'egy újabb gazdag fickó speckó cuccokkal' történet.

Igaz, nem olyan komplex, mint az új Batman-széria, de mégis nagyon egyben van.

Nekem az idei év moziélményei minden alkalommal enyhe csalódással is jártak. Végre maradéktalanul elégedett voltam.

10/9

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.