Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. A 007-es felkötheti a liberót. Javier Bardem lesz James Bond új ellensége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. A batman videó is nagyon jó, de JBnak is szuper ellenséget választottak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Az is lehet hogy Batmanus a hekusok oldalán vezeti a rohamot. Inkább. Röhejes, hogy vagy harminc rendőrautó üldözi Batmant. Eddig amit láttam a forgatásból az olyan mintha paródiát csinálnának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Inkább. Röhejes, hogy vagy harminc rendőrautó üldözi Batmant. Eddig amit láttam a forgatásból az olyan mintha paródiát csinálnának. Igaz, temessük is el a filmet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Igaz, temessük is el a filmet... Ezt nem mondtam. De eddig semmit nem láttam, ami igazán felcsigázott volna a filmmel kapcsolatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Ezt nem mondtam. De eddig semmit nem láttam, ami igazán felcsigázott volna a filmmel kapcsolatban. Na és az előzetes? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Na és az előzetes? Ja igen. A teaser. Az két napig volt érdekes annyira keveset mutatott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Szerintem az, hogy a forgatási felvételek, amik ugye közeli viszonyban sincsenek a kész filmmel, és a semmit mondó teaser, ami még annyira sincs rokonságban a filmmel, mint a forgatási felvételek, nem csigáztak fel, semmiféle következtetésre nem adnak okot. Majd ha a moziból kijövet is ezt érzed, na akkor van gáz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Szerintem az, hogy a forgatási felvételek, amik ugye közeli viszonyban sincsenek a kész filmmel, és a semmit mondó teaser, ami még annyira sincs rokonságban a filmmel, mint a forgatási felvételek, nem csigáztak fel, semmiféle következtetésre nem adnak okot. Majd ha a moziból kijövet is ezt érzed, na akkor van gáz. Most ezt érzem azok alapján amit tudok. Biztos változik majd később a megítélésem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Most ezt érzem azok alapján amit tudok. Biztos változik majd később a megítélésem. Ez tény, de magáról a filmről voltaképpen semmit nem tudsz, meg mi sem. Tudunk a forgatásról, tudunk egy trailerről, de ez nem a film. A filmről egy hangyafütyinyi infónk sincs. Szóval véleményünk eddig egyelőre a forgatásról van, nem a filmről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Ez tény, de magáról a filmről voltaképpen semmit nem tudsz, meg mi sem. Tudunk a forgatásról, tudunk egy trailerről, de ez nem a film. A filmről egy hangyafütyinyi infónk sincs. Szóval véleményünk eddig egyelőre a forgatásról van, nem a filmről. Ne erőszakoskodj már. Akkor a forgatáson látottak nem tetszenek. Így már jó lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. JBnak is szuper ellenséget választottak! JB vs JB Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Remek ez a ST plakát vagy mi. Nagyon várok már én is egy első részhez hasonló, ha nem annál sokkal jobb részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Ez tény, de magáról a filmről voltaképpen semmit nem tudsz, meg mi sem. Tudunk a forgatásról, tudunk egy trailerről, de ez nem a film. A filmről egy hangyafütyinyi infónk sincs. Szóval véleményünk eddig egyelőre a forgatásról van, nem a filmről. Jó de azt csak megtudja állapítani hogy ezektől jobban vagy kevésbé várja a filmet. Én is így vagyok mint Ody. Illetve én baromira várom a filmet, és minden képkockától borsódzik a hátam, de ez nálam olyan alapállapot. Viszont 4 éve a TDK előtt sokkal jobban bennem volt ez, pedig ott kevesebb minden derült ki. Illetve az is más most hogy nincsen víruskampány, ami anno ilyenkor már javában folyt. És többször vontam fel a szemöldököm 1-1 dolog kapcsán, de minden alkalommal úgy nyugtáztam hogy Nolan még nem csinált rosszat. És tényleg. Ha eddig tényleg csak zseniálisat tudott letenni az asztalra, akkor igen valószínű hogy egy ilyen magaslabdát, mint a Batman történet lezárása nem fogja elrontani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Jó de azt csak megtudja állapítani hogy ezektől jobban vagy kevésbé várja a filmet. Én is így vagyok mint Ody. Illetve én baromira várom a filmet, és minden képkockától borsódzik a hátam, de ez nálam olyan alapállapot. Viszont 4 éve a TDK előtt sokkal jobban bennem volt ez, pedig ott kevesebb minden derült ki. Illetve az is más most hogy nincsen víruskampány, ami anno ilyenkor már javában folyt. És többször vontam fel a szemöldököm 1-1 dolog kapcsán, de minden alkalommal úgy nyugtáztam hogy Nolan még nem csinált rosszat. És tényleg. Ha eddig tényleg csak zseniálisat tudott letenni az asztalra, akkor igen valószínű hogy egy ilyen magaslabdát, mint a Batman történet lezárása nem fogja elrontani. Na végre valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Na megnéztem életemben először a nagy klasszikusnak számító Keresztapa trilógiát, azt kell mondjam hogy nem hiába magasztalják egekig a filmet, nagyszerű alkotás mind a 3 rész, bár a sok zenélés már egy kicsit idegesítő volt De azért jó volt látni, hogy a filmben is olyan nézeteket vallanak mint én. Másik amit megnéztem újra az a Holló volt, először és (máig) utoljára asszem 8-9 évesen láttam a filmet, de már akkor nagy hatással volt rám az egész, hozzájárult a jellemem fejlődéséhez is. Most újra megnézve még mindig nagyon nagy hatást gyakorol rám, még nagyobbat mint a Keresztapa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Mclane ismét rendet tesz. http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20111012-a-good-day-to-die-hard-megvan-az-otodik.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. "A hazai forgalmazó a legutóbbi rész magyar címével (Legdrágább az életed) kissé sarokba szorította magát, bár még dönthetnek úgy, hogy Legeslegdrágább az életed-re keresztelik az ötödik epizódot, viszont onnan már tényleg nehéz lesz tovább lépni." Ez kicsit olyan, mint az Alien filmek magyar címei "Izzadtságszagú,de legalább Halál" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. "A hazai forgalmazó a legutóbbi rész magyar címével (Legdrágább az életed) kissé sarokba szorította magát, bár még dönthetnek úgy, hogy Legeslegdrágább az életed-re keresztelik az ötödik epizódot, viszont onnan már tényleg nehéz lesz tovább lépni." Ez kicsit olyan, mint az Alien filmek magyar címei "Izzadtságszagú,de legalább Halál" Nem is értem, miért szoktam rá arra, hogy az eredeti címeket használom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Nem is értem, miért szoktam rá arra, hogy az eredeti címeket használom. Szerintem ez tipikusan egy olyan helyzet, ahol jó döntés volt kreatívnak lenni. A "Die Hard" kifejezést nehéz lenne szó szerint visszaadni, ráadásul a "Drágán add az életed!" egy nagyon találó fordítás, ahogy a "Még drágább az életed" és az "Élet mindig drága" is. A "Legdrágább az életed"-del sincs baj, ha csak az nem, hogy most törhetik a fejüket rendesen a fordítók. Javaslom a "Az élet eszmei értéke most a legnagyobb" címet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Ez az Act of Valor nem lehet rossz film, ráadásul a szülinapom után 1 nappal jön ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Az előzetesből nekem egy túl pátoszos filmnek tűnik. Egy fikarcnyi puskaporos hangulat se jött át nekem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Szerintem ez tipikusan egy olyan helyzet, ahol jó döntés volt kreatívnak lenni. A "Die Hard" kifejezést nehéz lenne szó szerint visszaadni, ráadásul a "Drágán add az életed!" egy nagyon találó fordítás, ahogy a "Még drágább az életed" és az "Élet mindig drága" is. A "Legdrágább az életed"-del sincs baj, ha csak az nem, hogy most törhetik a fejüket rendesen a fordítók. Javaslom a "Az élet eszmei értéke most a legnagyobb" címet. Szerintem a Die Hard a következőt jelenti magyarul: " Dögölj meg". Mégpedig azért mert szó szerint ezt jelenti: "Halj meg keményen" de ez nem magyaros. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Szerintem baromi jó lesz ez a film. Majd Dzséjt megmondja mennyire valósághű. Az is biztos hogy Bin Laden miatt kászült a közönség látni szeretné az alakulatot ami kinyírta. Persze én is. Amerikai kommandós alakulat az jöhet bármikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. A sógor jól lerendezte a sógorait. Őket is beszervezhetnék Sly-ék egy feláldozhatós múviba. http://videa.hu/ZywUlQswVB0Ed7EE Másik amit megnéztem újra az a Holló volt, először és (máig) utoljára asszem 8-9 évesen láttam a filmetAz nekem nagy kedvencem. Eddig kábé hétszer láttam. Első nézésre nem igazán jött be de néhány év múlva újra megnéztem és akkor már jobban megfogott. Azóta a valaha készült legjobb képregénymúvinak tartom. Szerintem baromi jó lesz ez a film. Majd Dzséjt megmondja mennyire valósághű. Az is biztos hogy Bin Laden miatt kászült a közönség látni szeretné az alakulatot ami kinyírta. Persze én is. Amerikai kommandós alakulat az jöhet bármikor. Én valószínűnek tartom hogy igyekeznek valósághűre csinálni mert tudtommal aktív állományú tengerészgyalogosokat is szerepeltetnek benne. Ha a szereplőkre rágyúrnak akkor talán a többi dologra rágyúrnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Oldie: Bemutatnak jövőre még egy baromi jó akciófilmet. http://www.sg.hu/cikkek/85106/oktoberi_film_lesz_a_taken_2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. (szerkesztve) Őrült, dilis, szerelem - életszagú, kedves és nem kevés tanulsággal is szolgáló szerelmi történet. Egy élmény volt ez a két óra, nagyon szerethetőek a karakterek, még történeti csavar és humor is akad benne elég. Igazi jó romkom, nem a negédes fajtából. Egyedül Steve Carell szinkronja nem tetszett. A férjhez passzolt, csak én sajnos valamiért nem bírom Kassai Károly hangját az utóbbi időben. Jago-ként (Aladdin) sokkal jobban bejött. Szerkesztve: 2011. Október 13. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Örülök, hogy tetszett Sajnáltam, hogy nem feliratosan ment, mivel a szinkron nem volt a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 13. Oldie: Bemutatnak jövőre még egy baromi jó akciófilmet. http://www.sg.hu/cikkek/85106/oktoberi_film_lesz_a_taken_2 Remélem hozza az előző rész színvonalát. Amiből még viszont megnéznék egy folytatást, az a Halálos Hajsza. Nagyon jól hozták ott a lendületet, a különálló szálak izgalmát ( a gyerekdarabolós dolog pl nagyon durván volt bemutatva, anélkül, hogy egy csepp vért is láttunk volna ugye ) . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.