Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Midnight in Paris valami fantasztikus volt. :)

Örülök, hogy másnak is tetszett ez a könnyed kis film :)

A Helpet azóta se nézte meg amúgy senki? :(

Sajnos még nincs magyar felirat, már ahol néztem, hogy van-e, így tolódik. Most már időm se nagyon lesz, csak karácsony felé. Remélem, addig lesz felirat.

Hozzászólás ideje:

A Helpet azóta se nézte meg amúgy senki? :(

Nem feljtettem el, de a lent említett felirat-hiány miatt, illetve, ha tv vagy monitor elé ülök, akkor Doctor Who-t és/vagy Gyilkos elméket nézek... így most annyira nem is marad idő filmeknek ezek, illetve az egyéb tennivalók mellett.

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Érdekes hír:

"Befejeződött Denevérember legújabb kalandjainak megközelítőleg fél évig tartó forgatása, a premierre jövő júliusban kerül sor, addig a legnagyobb rajongók már féllábon állva is kibírják.

Ennyi volt, véget ért A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises) forgatása, 179 nappal a hivatalos kezdés után lepihenhet a stáb - ezt jelentette be Joseph Gordon-Levitt Tumblrjén. Valójában persze már pár nappal a hivatalos kezdés előtt forogni kezdtek a kamerák, Indiában. Az indiai helyszínek mellett Angliában, Skóciában és az Egyesült Államokban forgatott Christopher Nolan és csapata, utóbbi országban Pittsburgh, Los Angeles, New York és New Jersey városaiban, illetve azok környékén készültek jelenetek.

A sötét lovag: Felemelkedés Nolan trilógiájának záróakkordja lesz, s egyben Nolan utolsó Batman-filmje rendezőként, bár egy esetleges folytatásra vagy rebootra (utóbbi a valószínűbb) visszatérhet produceri minőségben. A filmet Amerikában 2012. július 20-án fogják bemutatni normál és IMAX-verzióban, s azok a fanatikusok, akik az új Mission: Impossible IMAX-es elővetítéseire jegyet váltanak, láthatnak egy 6 perces ízelítőt belőle. A magyar premier időpontja egyelőre nem ismert, akár világpremier is lehet belőle, de Nolan előző filmjeit kivétel nélkül 2-3 hetes késéssel láthattuk idehaza."

Remélem a reboot nem lesz valószínű. Talán csak Batman Beyond verzióban.

Hozzászólás ideje:

Hmmm... akár még jól is nézhet ki 3d-ben.

Ebben az egész 3D mizériában esküszöm az a legjobb hogy újra bemutatnak régi jó filmeket. Harcosok klubja gyereeee!
Hozzászólás ideje:

Ebben az egész 3D mizériában esküszöm az a legjobb hogy újra bemutatnak régi jó filmeket. Harcosok klubja gyereeee!

Azért a filmért sokat adnék én is :yes: Pedig kétszer láttam moziban :)

Hozzászólás ideje:

Azért a filmért sokat adnék én is :yes: Pedig kétszer láttam moziban :)

Apu fortyogó irigysége vagyok. :D
Hozzászólás ideje:

Nagyon király, főleg a kontinenses. :rock:

Az nagyon ott van. Az olaszcsizmás kunszton röhögtem egy sort. :D

Remélem a kincskereséssel folytatják. :D
Nem tartom kizártnak hogy még azzal is foglalkoznának. A nagy felfedezősdibe az is beleférhet.
Hozzászólás ideje:

Filmmaratont tartottam a hétvégén, megnéztem a Becstelen Brigantyk, Conan, a barbár, Amerika kapitány és a Lopott idő című filmeket.

A Becstelen Brigantyk-ban nagyon lazán tolták a nácik öldöklését, Hans Landa nagyon furfangos srác volt, Hitler megölése kicsit viccesre sikeredett, "szegénykém" úgy ugrándozott ott a golyókba, hogy az már komikus volt. Összességében könnyed kis kikapcsolódás volt, durva akciókkal és kiváló eszmefuttatásokkal. :yeah:

A Barbár, aki ráadásul még Conan is nem nyerte el túlságosan tetszésemet. :oops:

Számomra talán kicsit 300 koppintás volt, ez a sok agyontetovált és eltorzított vezér. A harcok fröcsögősek voltak, kellett is ehhez a barbár időket idéző filmhez. A történet azonban eléggé sablonsztori volt, de megmondom őszintén nem is vártam itt oly nagy eszmei magasságokat. Alapjaiban véve vasárnap esti vértocsogásnak tökéletes volt.

Az Amerika kapitány tetszett a négy film közül a legkevésbé, ez a náci csodafegyver, meg csodaágyú téma nem nyerte el maradandó szimpátiámat. Lehet, hogy az én hibám, de ez van. A Hydra rész végi bombázós akciója számomra egy csöppet irracionális, már ha a filmben jele van egyáltalán egy minimális racionalitásnak. Steve csapata jó volt, király akciókat láthattunk.

Az est fénypontja azonban a Lopott idő volt, tényleg úgy éreztem, a film elhitette velem, hogy akár a napokban átválthatunk az idővel való fizetésre. Egy percre sem állt meg a film, a pókerasztalnál történt jelenet briliáns volt, legalább annyira, mint amilyen szomorú volt Salas anyjának halála. Az autós üldözések is nagyon rendben voltak, és a karakterek is mind-mind nagyon egyediek voltak. A k*csög maffiózótól kezdve, a tragikomikus alkeszon és a kő gazdag szemétládán át az elvakult rendőrfőnökig. Egyetlen kivetnivalóm, ami elismerem kicsit kukacoskodás, hogy egy hajszálnyival csinosabb hölgyet megnéztem volna Justin oldalán. Félreértés ne essék csinos volt a hölgy, de nem az én esetem. ;)

Bravó, nagyszerű film volt aki nem nézte meg, annak csak ajánlani tudom. :)

Szerk: Basszus, spoiler kimaradt, bocsi! :pfff:

Szerkesztve: - Embo

Hozzászólás ideje:

Nekem tegnapig mindkettő új volt. Ha nem jelent volna meg tegnap a második akkor az első még mindig ismeretlen lenne előttem.

A merülés nagyon agyament. Szegény motkeszből kis girnyó lett. :D

Hozzászólás ideje:

Hát azt hiszem nekem kell egy ilyen poszter a falamra. És addig nem állok meg, amíg be nem szerzem!!!! :D

Iszonyúan várom. SZámomra az első is hatalmas durr volt,de így ARnieval és JCVDal...atyám!

Hozzászólás ideje:

Nem rossz de úgy még jobb lenne ha nem emlékeztetne egy feláldozhatókból összeállított cserepes virágra. :D

Hozzászólás ideje:

Jól látom, hogy egy csaj is van a képen? Ki ő?

Úgy néz ki, hogy ez a poszter nem végleges, csak egy ötlet - nézd meg, halandzsa van a stáblista helyén. Én arra gondoltam, hogy talán Jet Liről még nincs képük a poszterhez, így ezt a csajt rakták be a helyére.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.