Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Sokszor írtam már, nem vagyok isten. De utána én következem. :D

Viccet félre téve, most komolyan arról akartok filmet, hogy a predatorokat valami laborpatkány fejlesztette ki? Vagy National Geographic természetfilmet arról, hogyan fejlődtek ki? Láttuk a bolygójukat, egy másik világukat, láttunk ifjakat, felnőtteket, véneket, építészetüket, technikájukat, két különféle fajtát, három különböző klán-irányzatot. Hadd ne lássuk már, hogyan lett a kis kard-amőbából nagy yautja.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, én ezt az előzményt sem annyira akartam, bemutattátok, majd letöltöm, vagy esetleg mozi, még nem tudom, de nem várok tőle igazán sokat, ahogy a Predators filmtől sem tettem.

Az a baj, hogy nem igazán értünk a filmekhez és úgy beszélünk róluk, mint ebből a videóból is kiderül, lenne még mit tanulnunk!

http://www.youtube.com/watch?v=QyLH2gtC2bU

Hozzászólás ideje:

Nem sokára kiderül, hogy az Alien hogyan jött a világra, az az miként lett.

Nagyon várom és remélem, hogy jó film lesz. Mert szerintem a többi rész az volt.

Viszont, ha már az ő eredetükről készítettek filmet, akkor nem akarnak a Predator-okról

is készíteni egyet? Mert én személy szerint nem tudom az ő eredetüket.

Érdekes lenne egy ilyet is látni.

Amit támogatnék. Több Predator filmet. Olyat is lehetne csinálni, amiben egyáltalán nincs ember. Csak a ragadozók és még más fajok.

Hozzászólás ideje:

Érdekes lenne egy ilyet is látni.

Amit támogatnék. Több Predator filmet. Olyat is lehetne csinálni, amiben egyáltalán nincs ember. Csak a ragadozók és még más fajok.

Az emberek nélküli Predator film sem lenne túl jó, hiszen a Predator cím nem csak a lényre, de az emberre is utal (ezért szeretem például a Predators-t is, mert az első filmhez hasonlóan a cím ott is kétértelmű - mondom ezt úgy, hogy a Predator 2 a kedvencem a szériában, de ott Harrigan inkább egy elszabadult feka-Rambo, semmint vadász). Mert ugye végül mindig kiderül, hogy mi még a vadászatra specializálódott high-tech idegeneknél is nagyobb ragadozók vagyunk.

A Prometheus-szal is ez a baj. Azzal, hogy eredetet ad a xenomorphoknak, nagyjából értelmetlenné teszi a következő filmek kétértelmű címének egyik jelentését. Már nem lesz idegen az idegen, és ha ez is az LV-426-on játszódna, akkor meg már az ember sem lesz abban a környezetben annyira idegen.

Hozzászólás ideje:

Az emberek nélküli Predator film sem lenne túl jó, hiszen a Predator cím nem csak a lényre, de az emberre is utal (ezért szeretem például a Predators-t is, mert az első filmhez hasonlóan a cím ott is kétértelmű - mondom ezt úgy, hogy a Predator 2 a kedvencem a szériában, de ott Harrigan inkább egy elszabadult feka-Rambo, semmint vadász). Mert ugye végül mindig kiderül, hogy mi még a vadászatra specializálódott high-tech idegeneknél is nagyobb ragadozók vagyunk.

A Prometheus-szal is ez a baj. Azzal, hogy eredetet ad a xenomorphoknak, nagyjából értelmetlenné teszi a következő filmek kétértelmű címének egyik jelentését. Már nem lesz idegen az idegen, és ha ez is az LV-426-on játszódna, akkor meg már az ember sem lesz abban a környezetben annyira idegen.

Én azért el tudnék képzelni olyan Predator filmet, ahol más idegenekre (nem az Aliens franchise szörnyeire), esetleg más fejlett humanoidokra vadásznak.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk a Gears of War hőseire, vagy megtámadnának egy Mortal Kombat tornát? :)

Így is már sok a kutyulás, meg a feat-elés, inkább egyedi, új ötletekkel állnának elő, ne az ilyen előzményekre hajtanának, mostanában én túl soknak tartom ezt a témát.

Hozzászólás ideje:

dgkbrrp7mtu09z25pi7k.png

Sajnos már csak holnapra jön le a film, de már nagyon várom, az első sem volt semmi, de ez valami extra nagy baromság!!

A gyilkos hóember bosszúja (Jack Frost 2) [2000]

Hozzászólás ideje:

12 dühös ember szenzációs volt, kb. két éve láttam, kötelező darab. Pildi jóvoltából pedig láttam az Ádám almáit, tetszett, érdekes film :)

Én a 12 dühös embert színházban láttam, még diák koromban, valóban remek darab volt.

Örülök, hogy tetszett az Ádám almái. :) Van most egy másik dán film, Bor, tangó, kapufa címen fut, rendkívül mulatságos vígjáték, sablonok nélkül, jó adag öniróniával. Azt is érdemes megnézni, már a nyelvi kavalkád miatt is. :) Dánul, angolul és spanyolul megy a szöveg, egymásba fonódva.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Van most egy másik dán film, Bor, tangó, kapufa címen fut, rendkívül mulatságos vígjáték, sablonok nélkül, jó adag öniróniával. Azt is érdemes megnézni, már a nyelvi kavalkád miatt is. :) Dánul, angolul és spanyolul megy a szöveg, egymásba fonódva.

Köszi, utána nézek, hátha le tudom tölteni :)

Hozzászólás ideje:

Tehát akkor Batmanus fölkel és Róka koma máris beszámol neki az új batcuccokról. :D

tdkr0.jpg

tdkr1.jpg

tdkr2.jpg

tdkr3.jpg

tdkr4.jpg

tdkr5.jpg

tdkr6.jpg

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Most ebben a Batmanban ki lesz a főellenség, mert én erről a képről nem jöttem rá, pedig a képregényt sokáig nyomon követtem, plusz az animációs filmeket is, több évtizeden át! :)

Hozzászólás ideje:

Az aki a szérumtól felduzzadt és mindig ráütnek nála egy gombra aztán akkor még nagyobb és agresszívabb lesz? Közben meg olyan Venomos arca van?

Hozzászólás ideje:

Igen, Uma Thurman csapkodta (széria 4. része), de azon kívül, hogy morgott, füstölgött és bénán harcolt, más nem maradt meg belőle. Reméljük most azért kapunk egy Hulk szerű agymenést, mivel a képregényben és a mesékben is inkább arra hajazott.

Szerkesztve: - FlóriBá

Hozzászólás ideje:

Meg a maszkot is lecserélhetnék, nekem ez nagyon nem jön be. Szerintem egy ilyen maszkban jobban néz ki.

Szerkesztve: - Dei

Hozzászólás ideje:

Ma megnéztem Az éhezők viadalát, szerintem nagyszerű film, kissé Battle Royal beütése volt :) Kíváncsian várom a folytatást. Lehet, beszerzem a regényeket is.

Hozzászólás ideje:

Esélyes hogy Józsika és Brúszika csatája döntetlen lesz. A maffia meg hadd szívjon. :D

Bár a nőci jelmeze nem jön be. :para:

Nekem se igazán. Pedig nem kéne sok hozzá.

A maszkos csávó kőkeménynek néz ki.

A film is hasonló lehet. A Warner bratyós fejesek annyira odáig voltak az első vágás levetítése után hogy állva tapsolták meg.
Hozzászólás ideje:

Kicsit fura nekem ez a film. Annyira nem is értem a lényegét, de Gordon meg kifejezetten rosszul néz ki benne. CGIal rásegítettek hogy kicsit hogy jobban hasonlítson Brucera? Hmm...Willis meg ugye nem nyírhatja ki magát...elég érdekes. :lol:

Hozzászólás ideje:

Ezzel a filmmel nem stimmel valami. Tegyük fel visszaküldenek a múltba hogy öljön meg a fiatalkori énem. Mivel én már tudom mi vagyok ezért védekezek ellene(ezért van Willis hátán golyófogó). Azaz értelmetlen. Utána meg elmondom a fiatalkori énemnek hogy én vagyok ő a jövőből és annyi. Ez valami ultragáz sztory tele buktatóval.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.