Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Aki esetleg szereti a skandináv filmeket, meleg szívvel tudnám ajánlani A férfi, akit Ovénak hívtak c. svéd filmet. Én láttam, és nagyon tetszett. Anno én is meleg szívvel ajánlottam itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Én láttam, és nagyon tetszett. Anno én is meleg szívvel ajánlottam itt. Sajnos akkor nem olvastam a hsz-ed. Ma délután láttam szolgálatban és nagyon tetszett. A friss élmény hatására írtam be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. (szerkesztve) Mi tart(ott) vissza? Semmi konkrét. Egész egyszerűen kimaradt. A marvel filmek 90%-a is így szokott járni. Más programok voltak vagy mást néztünk, mikor mentünk moziba. A párom igényeit is -néha - szem előtt tartom. így akkortájt azthiszem a Legendás állatokat néztük, és/vagy a Trollokat a gyerekekkel? , így nem került sorra. Kb havi egy mozi van nálunk programon, mert Pécsre kell menni miatta. Most viszont pénteken megyünk az Utazókra! Szerkesztve: 2017. Január 8. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Érdekes. Míg a poszter felső része komoly, addig az alsó olyan, mint egy cirkuszi előadás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Érdekes. Míg a poszter felső része komoly, addig az alsó olyan, mint egy cirkuszi előadás. Egyelőre amit láttam belőle, az giccs parádénak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. (szerkesztve) Kedves "műkedvelő" férfitársaim! Egész egyszerűen nem lehet elmenni a dolog mellet szó nélkül, olyan gyöngyszemre bukkantam. Nem tudom hányan ismeritek a Cseh/Magyar színésznőt; Kerekes Vicát, rám az újdonság erejével hatott, így be kell linkelnem ezt az amúgy kultúrált, de mégis a nyugalom megzavarására alkalmas jelenetet a Férfiremény c. filmjéből. Észbontóan vonzó a drága hölgy szerintem. Na, mindegy remélem nem baj, hogy berakom ide. http://www.youtube.com/watch?v=_TGePHsw1M0 Kis utánajárás után egyébként úgy tűnik, maga a film is megér egy misét. Ja, és ha lehűtenétek magatokat: Szerkesztve: 2017. Január 9. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Ezzel meg most találkoztam: http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/12/30/assassins_creed_kritika_justin_kurzel_michael_fassbender_marion_cotillard_videojatek/ Kár, pedig a környezetben elég sokan várták a filmet, de úgy fest, megint egy adaptáció csalódás... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Bár még nem láttam, de a PGO-s kritikusunk - akinek eléggé adok a szavára - szerint nem lett olyan rossz, mint amennyire lehúzzák. Filmkritika – Assassin’s Creed Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Én azt olvastam, hogy a film nem rossz, de kell hozzá egy kis "gamer" előképzettség. Nekem meg az nincs. Egyszer láttam, hogy unokatesóm játszik vele PS3-on. Ennyi. Úgyhogy elrettentem a mozis megtekintéstől.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Jani nagy irtást tervez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 17. (szerkesztve) Ma letudtam az Utazókat. Nekem nagyon bejött amire nem igazán számítottam. A skac korai felébredésének okául valamelyest mást kaptam mint amit vártam de annyi baj legyen. Menti a helyzetet hogy a rejtély felgöngyölítése úgy lett kidolgozva hogy be is tudjam fogadni. Szerkesztve: 2017. Január 17. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 19. A fiatal Bestia összetűzésbe kerül a maffiával és közben Jyn megmentésére siet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 19. Másodikra egész jó filmnek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Január 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 19. Meglepően jónak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 19. (szerkesztve) Érdekel hogy a korábbi piros trélerben mutatott fejátszúrás (három Logan-féle pengével át lesz döfve az egyik szemétláda feje) benne lesz-e. Ha a gyilkolászó kiscsajt bevállalták akkor gondolom amazt is be merik. Szerkesztve: 2017. Január 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 19. Szerintem nem azért pedáloztak az R besorolásért, hogy utána kivágják a durvább jeleneteket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. Jó lesz a Logan! Talán a 3. önálló filmben végre meglesz minden amit várunk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. Szerintem nem azért pedáloztak az R besorolásért, hogy utána kivágják a durvább jeleneteket Igaz habár szerintem az a jelenet egy horrormuviba jobban passzolna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. (szerkesztve) Utazók: Reális az imdb. Jól szórakoztunk, de sok kérdést fel tudtunk tenni egymásnak a végén, amire nem volt logikus válasz. Áramszünetkor vagy meghalni, vagy felébredni kellett volna a hibernáltakbak pl. A trailer is becsapós lett: El sem hangzik a mondat, hogy "okkal ébredtünk fel", ráadásul valami komolyabbat sejtetett ez, vagy szóljon az aki arra gondolt, hogy meg kell javítani a hajót. Az viszont elegáns és szinte szükségszerű kis különbség, hogy nem egyszerre ébrednek hanem a férfi választ párt magának! más:Viszont óriási kihagyott ziccer, hogy nem alapítottak családot, remek lett volna a záróképsorok közt, ha az unokáik éldegéltek volna a hajón és célba érnek Amúgy egy hangulatos romantikus klausztrofób régi vágású sci-fi modern köntösben. Ha 20-25 évvel korábban születik Alec Baldwinnal és Kim Basingerrel, szerintem hatalmas klasszikus lenne már, manapság viszont csak egy a sok küzül. De nem bántuk meg. Szerkesztve: 2017. Január 20. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. El sem hangzik a mondat, hogy "okkal ébredtünk fel", ráadásul valami komolyabbat sejtetett ez, vagy szóljon az aki arra gondolt, hogy meg kell javítani a hajót. Az viszont elegáns és szinte szükségszerű kis különbség, hogy nem egyszerre ébrednek hanem a férfi választ párt magának! más:Viszont óriási kihagyott ziccer, hogy nem alapítottak családot, remek lett volna a záróképsorok közt, ha az unokáik éldegéltek volna a hajón és célba érnek Elegáns??? Az a film legnagyobb hibája, hogy Egyáltalán nem foglalkozik a moralitási mélységeivel annak a ténynek, hogy a férfi kvázi kinyírja a nőt azzal, hogy felébreszti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Na fogadjunk, ezt bezzeg Kínában zabálni fogják: (xXx újságírói kritika) http://index.hu/kultur/cinematrix/2017/01/21/vin_diesel_xxx_3_akciofilm_kritika_filmek_2017/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Elegáns??? Az a film legnagyobb hibája, hogy Egyáltalán nem foglalkozik a moralitási mélységeivel annak a ténynek, hogy a férfi kvázi kinyírja a nőt azzal, hogy felébreszti. Ez tegyük tisztába: A castingra gondoltam elsősorban, mikor a trailert néztem, hogy két ilyen szép ember szerepel benne, "micsoda véletlen"?. És hát nem az ami dícséretes. Én is megnéztem volna kit ébresztek. De amúgy is tévedsz: Míg eldönti hogy felébreszti, addig is igen sokat őrlődik rajta. Mikor kiderül, és enyhén szólva fasírtba lesznek miatta, akkor is sokkos hiszti van, + lány egyszer majdnem megöli érte. Gus is foglalkozik a témával, mindkettőjükkel beszél róla. Szóval akkor hogy érted, hogy a film nem foglalkozik vele? Hisz igenis sokat foglalkozik vele, szinte erről szól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Pont ez az, hogy nem lett kifejtve, hogy micsoda egy gusztustalan és önző (ámbár nyilván valahol érthető) cselekedetet művelt a csávó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Akkor már ketten vagytok.. Esküszöm nem értem. Szerintem ki lett fejtve. mindegy akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Nekem is elég volt ama témával való foglalkozás. Végül is nem mehetett el a muvi nagy része arra hogy azon rágódjanak. Rágódjanak rajta csak a nézők ha akarnak. Nekünk is kell valami. Utazók: Áramszünetkor vagy meghalni, vagy felébredni kellett volna a hibernáltakbak pl. Talán valamiféle biztonsági protokoll mentette meg az utasokat a kipurcanástól. Amúgy nem egyszerű áramszünet volt hanem majdnem húsz hiba jelentkezett egyazon napon. Annyi gubanctól nem csoda hogy jól megkergült a rendszer. Az meg szerintem már csak a véletlenen múlott hogy egyedül Kristóf ébredt fel a hibák miatt. A trailer is becsapós lett: El sem hangzik a mondat, hogy "okkal ébredtünk fel", ráadásul valami komolyabbat sejtetett ez, vagy szóljon az aki arra gondolt, hogy meg kell javítani a hajót. Én is valami bonyolultabbra gondoltam de aztán rájöttem hogy elég komoly volt amúgy is a gubanc. Elvégre rengeteg embert kellett megmenteni azzal a javítgatással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Végre megnéztem az Amerika Kapitány Civil War részét. Nehezen indult be de utána jól elvoltam vele. Bár újra nem hiszem, hogy megnézném. Mindenesetre nem bántam meg, hogy betettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Kemény a kis "Farkas"inszky Edit.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.