Hozzászólás ideje: 2017. Március 21.8 éve Én csak azt nem tudtam hogy Stoltz miért került be a csapatba. Szerkesztve: 2017. Március 21.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. Március 21.8 éve Ezek után már meg kell kérdeznek, hogy azt tudtátok, hogy George McFly-t sem ugyanaz játssza? Az első részben Crispin Glover, a második és harmadik epizódban Jeffrey Weissman játssza. Szerintem ezért van az is, hogy a 3. részben a Michael J. Fox játssza a saját ükapját Seamus-t, pedig a férfi felmenőt eddig sosem Ő játszotta. Mindig Lea Thompson mellett a fenti színészek.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 21.8 éve Döbbenet: Woody Harrelson leállt a fűről. :D Úgy érezte, hogy a sok szívás miatt érzelmileg teljesen elérhetetlenné vált. https://444.hu/2017/03/21/dobbenet-woody-harrelson-leallt-a-furol
Hozzászólás ideje: 2017. Március 22.8 éve Rogue One topicban tegnap ment az eszmecsere az utóforgatásokról erre ma az IGN kirakott egy cikket a hírhedt újraforgatásokról. http://hu.ign.com/star-wars-anthology-rogue-one/21685/feature/ujraforgatasok-hollywoodban-a-13-legkiemelkedobb-pelda
Hozzászólás ideje: 2017. Március 23.8 éve http://index.hu/kultur/cinematrix/2017/03/22/terminator_folytatas_reboot_genisys_arnold_schwarzenegger/ Úgy látom, hivatalossá vált, hogy nem lesz Terminator Genesys folytatás - ami szerintem kiváló ötlet -, helyette valami újjal próbálkoznak majd - ismét.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 23.8 éve Terminator Genesys: voltak benne érdekes elgondolások, de összességében véve jó nagy katyvasz lett. Egyszer elég volt látni. Folytatás se hiányolok.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 23.8 éve Ghost In The Shell - Első 5 perce. Hozza az eredeti anime hangulatatát. Nekem eddig meggyőző. Itt pedig egy egy az egyben átvet jelent.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 25.8 éve Ha jól látom Darkseid katonái ellen küzdenek. Szerintem nem tévedsz.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 25.8 éve De jól néz ki a JL. Batman szuperképessége se piskóta. Szerkesztve: 2017. Március 25.8 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2017. Március 25.8 éve No azt a képességet is sokan szeretnénk birtokolni. Szerkesztve: 2017. Március 25.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. Március 25.8 éve Nekem ez a látvány nagyon műanyag. Kicsit olyan mint egy játékátvezetője. Remélem hogy még dolgoznak rajta.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 25.8 éve Hát mit is mondhatnék . Tetszeni valamelyest tetszett az előzetes, de valamiért annyira nem nyűgözött le. A cgi úgytűnik, hogy kezdetleges(vagyis remélem ), de ez a sötét látványvilág... hát remélem idén végre magára talál a Warner képregény fronton .
Hozzászólás ideje: 2017. Március 25.8 éve És hol van Superman? Ő nem tag? Meghalt a BvS-ben, igaz vissza fog térni, ahogy utaltak rá a film utolsó képkockájában. Szerintem csak a film végén fog beugrani.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 25.8 éve És hol van Superman? Ő nem tag? Halottan? Nehezen Szerkesztve: 2017. Március 25.8 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2017. Március 25.8 éve ? Nehezen Lehet hogy másik univerzum, de "Who stays dead anymore?" Amúgy, izé.... spoiler-jel?
Hozzászólás ideje: 2017. Március 25.8 éve Amúgy, izé.... spoiler-jel? Egy éves film... Akit érdekel, már úgyis megnézte, akit meg nem érdekel, az ezen sem fog fennakadni Szerkesztve: 2017. Március 25.8 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2017. Március 26.8 éve Meghalt a BvS-ben, igaz vissza fog térni, ahogy utaltak rá a film utolsó képkockájában. Szerintem csak a film végén fog beugrani. Halottan? Nehezen Ezt tudom, De ki hiszi ezt el? És valóban az utolsó képkocka miatt azt hittem, hogy itt tér vissza!
Hozzászólás ideje: 2017. Március 26.8 éve És valóban az utolsó képkocka miatt azt hittem, hogy itt tér vissza! Igen, valószínűleg itt tér majd vissza, de a látottak alapján ezt meglepetésnek szánják Szerk.: Csoli, itt a plakát sorozat csak neked a teljes csapattal Szerkesztve: 2017. Március 26.8 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2017. Március 26.8 éve Az acélmanus akkor zombi lesz. Egy szuper élőhalott. Tiszta sor. Szerkesztve: 2017. Március 26.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. Március 27.8 éve Képek az új Tomb Raider filmből!!! Official plot synopsis: “Seven years after the disappearance of her father, 21-year-old Lara has refused to take the reins of his global business empire, instead working as a bike courier in London while taking college classes. Eventually she becomes inspired to investigate her father’s disappearance and travels to his last-known location: a tomb on an island somewhere off the coast of Japan. Suddenly, the stakes couldn’t be higher for Lara, who—against the odds and armed with only her sharp mind, blind faith and inherently stubborn spirit—must learn to push herself beyond her limits as she journeys into the unknown. If she survives this perilous adventure, it could be the making of her, earning her the name tomb raider.” Szerkesztve: 2017. Március 27.8 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2017. Március 27.8 éve Ez az a franchise, amelynek eddig egyetlen darabjával (legyen az pc-játék vagy film) sem találkoztam.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.