yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. (szerkesztve) Ezt tán nem feltétlen ide kellene betennem, de úgy érzem jót fog tenni egy kis friss, robotmentes levegő Szóval, Chris Walken, mint Han Solo. Ha nem ismeritek, be fogtok h*gyozni a röhögéstől (Edit: azt lehagytam, hogy Spaceyt láthatjuk a videón Walken szerepében) Szerkesztve: 2007. Július 7. - yodamester Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. (szerkesztve) (nincs meg egészvéletlenül valakinek egy kép Megatronról Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- amikor halódik/hal?) Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Végre egy újabb Clive Owenes film http://www.apple.com/trailers/newline/shootemup/large.html Ezt istentelenül várom ezt a filmet. Ilyen hangulatos trailert rég láttam. Ebben a műfajban. És a szereplőválogatást meg se említem, Giamatti mint a családfő elbetegedett grimaszoktól eltorzult fejű bérgyilkos... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. (szerkesztve) Jujj ez tényleg nagyon jó trailer. Paul Giamatti. Belucci meg.... Szerkesztve: 2007. Július 7. - Ody Mandrell Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Ezt istentelenül várom ezt a filmet. Ilyen hangulatos trailert rég láttam. Ebben a műfajban. És a szereplőválogatást meg se említem, Giamatti mint a családfő elbetegedett grimaszoktól eltorzult fejű bérgyilkos... Ez jó mókának igérkezik valóban Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Összességében hangulatos filmőce volt, nem hiszem h lenne a fórumon olyan, akinek nem tetszik Oh pedig van, csak mélyen és bölcsen hallgat Röviden és tömören nálam a Transformers 10/3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Oh pedig van, csak mélyen és bölcsen hallgat Röviden és tömören nálam a Transformers 10/3 Ez meglep Bomarr. Írhatnál róla bővebben is. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Ez meglep Bomarr. Írhatnál róla bővebben is. Okés. Ami tetszett: a nyitás a 'helikopterrel' és a harc a robot-skorpió ellen. Az állam nem esett le, de valami ilyesmit vártam egy Transformers filmtől. Ha ilyen végig én elégedetten állok fel a székemből. Ami nem tetszett: gyakorlatilag a maradék egy és három-negyed óra. A sztori 'nemlétével' nem voltak gondjaim. Egy filmtől, amiben nagy robotok püfölik egymást nem vártam dosztojevszkij-i mélységet. Az erőltetett poénkodás viszont -ami számomra nem igazán volt vicces- már kevésbé dobott fel, az unalmas szereplőkről nem is beszélve (pedig a Múmia első része jó példa rá, hogy buta látványfilmekben is lehetnek jópofa szereplők). A gimnazista hecker-csaj történeti szálát például simán egy az egyben kivághatták volna... de akár az összes főszereplőjét... A legnagyobb csalodást mégis a robotos csörték okozták. Sajnos Bay is ugy rendez akciójelenetet, mint ahogy az mostanság szokás: hogy gyakorlatilag semmi nem látszik az akcióból a remegő kamerától. A helyzet nem olyan "súlyos" ugyan, mint a szintén idei 'Füstölgő ászok'-ban, de sajnos közelit. A végén egyáltalán nem látni hol kezdődik vagy végződik egyik vagy másik robot... cserébe sok törmeléket kapunk. Pedig a Transformers elözetese alapján bizakodó voltam... Pedig tényleg nem vagyok nagy igényü: a 'Függetlenség napja' nálam simán 10/8 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. A gimnazista hecker-csaj történeti szálát például simán egy az egyben kivághatták volna... de akár az összes főszereplőjét... Én inkább pont, hogy őket tettem volna előtérbébb egy kicst, a rendőrök szálát meg hátra. Mondjuk a lepisilős jelenettel abba is hagyhatták volna azt a szálat. A végén egyáltalán nem látni hol kezdődik vagy végződik egyik vagy másik robot Hát ez bizony igaz. Bár engem leginkább az zavart, hogy mivel nem vagyok vérprofi Transformers-rajongó, nem tudtam, hogy melyik szürke alkatrészkupac kicsoda és mit akar. Ergo teljesen kiesett hogy mi történt a végén a Pontiac-kal... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Azt én is kifejezetten utálom a filmekben, hogy a világon a legjobb hacker, tudós, mittoménmi... kb 20 éves. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Live Free or Die Hard McClane durva.. Még durvább... legdurvább! Mint azt már annyiszor mondtam, jót tesz a régi filmsorozatoknak, ha készítenek belőle egy új részt. Kezdődött a Batman-nel, aztán jött a Rocky... komolyan ha ez így megy tovább, várni fogom a John Rambo-t! Willis ismét nagyon megcsinálta ezzel a filmmel. Igazi ütős akciófilm lett. Végig akció, rengeteg helyszín és a jól megszokott poénok. Az akciók rendkívül látványosak, és felettébb ötletesek is. A történet, csakúgy mint az előző részeknél egy sémára jár, ám jól össze van rakva, és szépen lassan futnak egymásba a szálak. Ezt a filmet mindenkinek ajánlom. Rendkívül üdítő, szórakoztató vasárnap esti szupermozi! 8/10 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. (szerkesztve) Ez kivételesen itt nincs így! Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Végülis az egész kavarc azzal kezdődik, hogy Bumblebee megtalálja a szemüveg tulajdonosát és megveteti magát... pontosan tudta, hogy mit látott az a szemüveg, és mindezt úgy, hogy senkinek sem tűnt föl. Aztán második helyezett Frenzy, aki lassabb is, meg le is bukik... és egyikükről sem tudjuk, hogy mennyi idős. De tekintve hogy a kocka 12 000 éve minimum a Földön dekkol, annál fiatalabbak nem lehetnek. Azt én is kifejezetten utálom a filmekben, hogy a világon a legjobb hacker, tudós, mittoménmi... kb 20 éves. Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Ha Jazz-re gondolsz aki egy Pontiac Solstice alakját vette fel kimúlt mert Megatron kettészakította egy kis repkedés után. Ergo teljesen kiesett hogy mi történt a végén a Pontiac-kal... Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Oh pedig van, csak mélyen és bölcsen hallgat Gondolom akkor régebben a képregényekkel se foglalkoztál. Vagy mégis? Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Kezdődött a Batman-nel, Őt ne vegyük már ide, nem folytatás, a legkisebb mértékben sem... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. nem folytatás, a legkisebb mértékben sem... Aha. Az még csak a kezdet volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Nekem is tetszett a Transformers, könnyű nyári szórakozás, tele akcióval és humorral, ami egy ilyen filmbe kell A legjobb a szülői háznál a banzájkodás volt A zene pedig valóban remek, majd "beszerzem" hallgatnivalónak. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. (szerkesztve) Transformers Krande Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- NEm arról beszéltem, hanem hogy ott voltak a Nemzetvédelmi ülésen a kis fiatal csávók, meg csajok, és a csaj jött rá, hogy egy fém alapu organikus mittoménmit mondott már lehet a felelős ezért a dologért. Plusz aztán elment a néger csávóhogy, aki szintén valami számítógépes zseni volt, és csak ránézett a jelekre, és már vágta, hogy mi a helyzet... És persze még az ősrégi rádióhoz is értenek. Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. A zene pedig valóban remek, majd "beszerzem" hallgatnivalónak. Azt én is. Már nagyban vadászok rá. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Aha. Az még csak a kezdet volt. Mondjuk, hogy újrakezdet Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. (szerkesztve) Tőlem az is lehet. Szerkesztve: 2007. Július 8. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Nekem is tetszett a Transformers, NEked azért tetszett, mert oldinak is. Nem? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Nincs egymagában. Bár az Álcák közül a film forgatókönyve szerint csak ő élte túl, de a filmben láthatjuk, amint Scorponok beslisszan a föld alá, míg Barricade az autópályán látható utoljára (a forg. könyv szerint miután az autópályán Optimus lefejezi Bonecrushert, utánna Barricade-t egy sozlophoz csapta volna, amitől az megmekken, ez kimaradt, így Barricade eltűnt). Szóval film szerint Scorponok és Barricade is megmaradt Starscream mellett, ráadásul ahogy Optimus a film végén mondta, hogy várják az esetleges autobot túlélőket, ugyan úgy lehetnek még Álca túlélők is.A roncs pedig a film végén Megatron volt. a harmadiknál meg azon töprengtem, hogy mégis ez mit akar csinálni egymagában. Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. SPOILER! Párdon, javítva. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. (szerkesztve) Nem király ez hanem Robinson Crusoe. Szerkesztve: 2007. Július 8. - Rog Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Nekem nagyon bejött a Shoot'em UP trailere! jó kis múvi lesz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Ez a Michael Douglas kép nagyon odacsap. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Hozzászólás ideje: 2007. Július 8. Az a King of California felirat nagyon el van találva! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.