Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Hát ez nem semmi. -Látod ezeket? Cserkészlányok. Telitömtem a bukszájukat. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Hát ezt tényleg meg kell nézni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Hát ezt tényleg meg kell nézni. -A k*rva anyádat te h*lye szemét! -szopogassad f*szkalap. -És Ti kik vagytok? F*sz és szopó ugye? Melyikőtök melyik? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Azért hagyjál nekem is valamit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Azért hagyjál nekem is valamit. Többet nem mondok már. De ez úgy is a filmen lesz az igazi. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Meg lesz nézve az már tuti. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Ezt a filmet találtam most. A leírás alapján nem tudom h megnézzem-e. Leépített szépség Miss Cast Away Szereplők: Eric Roberts, Stuart Pankin, Joyce Giraud, Charlie Schlatter, Michael Jackson Egy szépségkirálynőkkel teli repülőgép lezuhan az óceán felett. A lányokat és a gép személyzetét egy lakatlan szigeten veti partra a víz. A szigeten található Noé bárkája, melynek vízre szállásának megakadályozására szólít fel a hologramként megjelenő Michael Jackson titkosügynök. Noét közben majmok rabolják el, akik azt szeretnék, hogy az özönvíz után a majmok faja uralkodjék a földön. Azért ez erős nem? Imdb-n 1,8. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. (szerkesztve) Remélem ezt nem nekem céloztad, mert ha igen, akkor javaslom, olvasd újra a hozzászólásaimat a témában... Csak abban az esetben olvasd tovább, ha nekem írtad... Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Nem azt írtam, hogy aki megnézi a 300-at, az meleg, hanem azt, hogy azért nem nézem meg, mert nem az én stílusom. Csak egy példát hoztam fel, nevezetesen azt, hogy a hetero sem megy buzibárba, ha egyszer hetero. Ha nem szeretem a no történet filmeket, nem fogok no történet filmeket nézni magyarán. Lefordítva. Amúgy pedig egy szóval sem mondtam, hogy a 300 szar film, vissza lehet olvasni, azt mondtam, NEKEM nem tetszik. Nem az én stílusom. Na most ha ezt ócsárlásnak meg mitudomén minek veszed, az már nem az én gondom. Mindenesetre remélem, hogy a lentebbi hsz nem nekem szólt, mert akkor bizony egy kissé el vagy tájolva... javaslom az általános iskola első osztályát, olvasási képesség elsajátítása céljából. Más: Schwarzeneggertől csakis a Terminátort szeretem, Stallone-től nem is nagyon láttam filmeket, egyszerűen nem az én stílusom, van ilyen. Egyébként a Transformerst sem láttam, pontosan ezért, de azzal tenni szeretnék egy próbát. Sznobság. Erre ezt lehet mondani, mást nem.Lefogadom, hogy az ócsároló illető simán megnézi ezeket a filmeket, csak nem tud magával mit kezdeni aztán darálja a hülyeségeit. A másikat meg "köcsögözi" ha említést tesz róla. Szóval nyugodtan lehet nézni 300-at, buzi attól még nem lesz senkiből. Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. (szerkesztve) Remélem ezt nem nekem céloztad, mert ha igen, akkor javaslom, olvasd újra a hozzászólásaimat a témában... Csak abban az esetben olvasd tovább, ha nekem írtad... Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Nem azt írtam, hogy aki megnézi a 300-at, az meleg, hanem azt, hogy azért nem nézem meg, mert nem az én stílusom. Csak egy példát hoztam fel, nevezetesen azt, hogy a hetero sem megy buzibárba, ha egyszer hetero. Ha nem szeretem a no történet filmeket, nem fogok no történet filmeket nézni magyarán. Lefordítva. Amúgy pedig egy szóval sem mondtam, hogy a 300 szar film, vissza lehet olvasni, azt mondtam, NEKEM nem tetszik. Nem az én stílusom. Na most ha ezt ócsárlásnak meg mitudomén minek veszed, az már nem az én gondom. Mindenesetre remélem, hogy a lentebbi hsz nem nekem szólt, mert akkor bizony egy kissé el vagy tájolva... javaslom az általános iskola első osztályát, olvasási képesség elsajátítása céljából. Más: Schwarzeneggertől csakis a Terminátort szeretem, Stallone-től nem is nagyon láttam filmeket, egyszerűen nem az én stílusom, van ilyen. Egyébként a Transformerst sem láttam, pontosan ezért, de azzal tenni szeretnék egy próbát. Nem neked, hanem annak aki így győzi meg a másikat arról, hogy mennyire sz*r film. Oszt anélkül, hogy a másik megnézte volna a filmet, rögvest sz*rnak titulálja. Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. ne magyarázd meg, hogy mennyire sz*r két perc ránézés után Ezt rám értetted? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Ezt rám értetted? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Akinek nem inge, nem veszi magára Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Akinek nem inge, nem veszi magára Pontosan. Nameg tanuljon meg értelmezni valamit Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. (szerkesztve) Nameg tanuljon meg értelmezni valamit Te meg úgy fogalmazni hogy ne lehessen félreérteni azt amit írsz. Szerkesztve: 2007. Szeptember 26. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/imaxpraha/ Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Ezt a filmet találtam most. A leírás alapján nem tudom h megnézzem-e. Leépített szépség Miss Cast Away Szereplők: Eric Roberts, Stuart Pankin, Joyce Giraud, Charlie Schlatter, Michael Jackson Egy szépségkirálynőkkel teli repülőgép lezuhan az óceán felett. A lányokat és a gép személyzetét egy lakatlan szigeten veti partra a víz. A szigeten található Noé bárkája, melynek vízre szállásának megakadályozására szólít fel a hologramként megjelenő Michael Jackson titkosügynök. Noét közben majmok rabolják el, akik azt szeretnék, hogy az özönvíz után a majmok faja uralkodjék a földön. Azért ez erős nem? Imdb-n 1,8. Hadd találjam ki... Eric Roberts a főmajom. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/imaxpraha/ Parasztvakítás az egész.Arra jó, hogy még több pénzt húzzanak le az emberektől. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Én arra lennék kíváncsi, hogy ezek az IMAX mogyik működnek-e az olyan szemű embereknél, mint én, aki a kettőből csak egyet használ. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Már alig várom, hogy tőlem is lehúzzanak egy kis pénzt Az új HP-t tuti megnézem IMAX-ban... az utolsó 20 percet mintha az ilyen rendszerekre találták volna ki Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Rendes filmet is adnak benne?Akkor visszaszívom a pénzlenyúlást.Azt hittem csak olyanokat, hogy jön egy cápa és megijedsz stb.. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Rendes filmet is adnak benne?Akkor visszaszívom a pénzlenyúlást.Azt hittem csak olyanokat, hogy jön egy cápa és megijedsz stb.. Jaja, a cikk végén irják is, hogy le is vetitették nekik a HP végét és sokkal jobb, mint "normál" moziban nézni. A nagy mozifilmek mellett persze egy csomó természetfilm is megy az IMAX-ban, de azokra én se hiszem hogy pénzt fogok költeni. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Én arra lennék kíváncsi, hogy ezek az IMAX mogyik működnek-e az olyan szemű embereknél, mint én, aki a kettőből csak egyet használ. Én is ebben a helyzetben vagyok sajnos..De szerintem ettől még hatásos lesz. Én biztos elmegyek valamikor, és nem érzem parasztvakításnak.Aki még nem volt Imax moziban, az nem tudja hogy miről beszél. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Akinek nem inge, nem veszi magára "Nem kicsi rád ez a vas ing ton?" Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hülye módon 3D-snek titulálták a cikkben a filmeket, pedig 2D-sek csak a vászon lett négyszeres Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. (szerkesztve) "Nem kicsi rád ez a vas ing ton?" "Nagy ez a len ing rád..." Szerkesztve: 2007. Szeptember 27. - Donát Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Nem neked, hanem annak aki így győzi meg a másikat arról, hogy mennyire sz*r film. Oszt anélkül, hogy a másik megnézte volna a filmet, rögvest sz*rnak titulálja. Oké! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Szerintem most Ody odáig lesz ezért a linkért Szóval fater, ezt csak neked, csak tőlem....egészségedre. http://ns4w.org/natalie-portman-bare-ass-in-hotel-chevalier/ Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. (szerkesztve) Méghogy Ody..A világ összes férfiállata Szerkesztve: 2007. Szeptember 27. - Obi1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Köszi kisfiam. Újabb rundó rendel. Hát mégis levetkőzött....puszit a popójára. Egyébként ez milyen film lesz? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. "Nekem is tetszett. Legszívesebben elrohannék Ramsesért." Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.