Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Hozzászólás ideje: 2007. November 29. (szerkesztve) Január 25.-e után már nem olyan lesz a világ ahogy mi azt megismertük. Egy új kor kezdődik....John Rambo kora. Szerkesztve: 2007. November 29. - Oldfighter Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Itt aztán kegyetlen irtás lesz! A Predator óta nem láttam ilyet! Remélem nulla lelkizés, és tömény akció fogja jellemezni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Hát én a Predator helyébe messze elkerülném ezt a bolygót. Bolygót, melyen John Rambo tevékenykedik. Persze ameddig Chuck Norris a szabadságát tölti. Szóval a Föld nem "játszótér". A temetőjük. Node némi komolysággal is rendelkezvén....szerintem jó filmet fogunk látni. Én legalábbis remélem, hogy némi lelkizés azért lesz benne, de mint a korábbi Rambo filmekre jellemzően, ez is a "lehetetlen" akciókról fog szólni, mert ha túl komoly lenne akkor furcsa mód valami "saját burleszké" válna. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Hozzászólás ideje: 2007. November 30. (szerkesztve) Amikor elöszőr megláttam az öreg Stallonét Rambo szerelésben(csak 60 éves már) szánalmasnak tartottam.De most már nem.Furcsa mód a trailer alapján tetszik.Még az is lehet, hogy moziban nézem meg. Szerkesztve: 2007. November 30. - frenkie Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 2. Hozzászólás ideje: 2007. December 2. Baromi jó The Dark Knight képek: http://www.aintitcool.com/node/34945 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Nos, egyre inkább bizonyságot nyer, hogy mégiscsak Bale fogja játszani John Connort a Terminator 4-ben. A filmet amúgy Budapesten a Korda Filmstúdióban forgatják majd Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Ha úgy lesz akkor majd Pesten elcsípjük. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Aliens vs Predator Requiem TVSpot, benne a predatorok bolygójával: http://www.avpuniverzum.hu/trailer/Avpr%20tvspot1.avi Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Hozzászólás ideje: 2007. December 4. A predi-bolygó majdnem úgy néz ki mint a Tatooine. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Ja, fákkal és lávafolyóval (bár a minőség miatt nem látszik, a rendező fákat is említ a jelenetben. De a lávafolyó tisztán kivehető). Mindenki Tatooine-nal jön... Akkor inkább Mustafar vagy Geonosis. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Akkor majdnem úgy néz ki mint egy felturbózott Tatooine. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hát ez totál kész. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Tegnap megnéztem az Ős-Predator filmet. Igazi feeling volt újra megnézni. Schwarzi brutál komoly, a szinkron pedig hasít rendesen. Ha minden igaz ma sorra kerül a Glover féle folytatás is Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Christian Bale John Connort fogja alakítani a Terminator 4-ben! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Egen. Tegnap láttam róla egy riportot a tevében. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Nos, nemrég érkeztünk meg a Beowulfról és majdhogynem mindketten az állunkat kerestük valahol a széksorok között. Kérem szépen a Real-D alázza a sima mozikópiát. Nem kicsit, nagyon. Ehhez még hozzátársul, hogy a film 3D-ben ment és annak láttán az ember köpni-nyelni nem tudott. Nah röviden ennyi egyenlőre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Maga a film milyen volt? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Animált mese Nézhető, aranyos, már ha az lehet egy néhol horrorisztikus sztori, de tényleg a technika volt a lényeg, szerintem nem maradt egy üres hely sem, időben kellett foglaltatni a neten helyet Egy élmény volt Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Kérem szépen a Real-D alázza a sima mozikópiát. Nem kicsit, nagyon. Láttátok a sima mozikópiáját is ennek a filmnek? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (szerkesztve) Nem láttuk. Szerintem úgy általában írt a mozikópiákról. Szerkesztve: 2007. December 8. - MissKarrde Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Hozzászólás ideje: 2007. December 9. remélem még nem volt: Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Hozzászólás ideje: 2007. December 9. (szerkesztve) Maga a film milyen volt? Ha hasonlóságot kéne keresnem akkor én leginkább a hősiességében a 300-hoz tudnám hasonlítani, plusz megspékelve egy temérdek fantasy legendával. Nem tudom, hogy ha sima mozikópiáról kéne nézznem, mennyire fogott volna meg a film, de per pillanat ezt a filmet 3D-nek szánták. Erre tökéletes példát mutattak a "kamera" kezelések. A nagytotál képektől kezdve az úsztatott kameramozgatásig szinte minden majd leugrott a mozivászonról. Egyedüli negatívum talán az ezzel a technikával kapcsolatosan, hogy gyors, keresztírányú mozgások megjelenítésére nem alkalmas, illetve erősen elmosódottá teszi a jelenetet. De ezen kívül mindenre. Kisszívemmel rögvest a film után beleképzeltük magunkat egy 3D-s Star Warsba és megegyeztünk abban, hogy egy pod race verseny, illetve némi aszteroidafogócska milyen pöpecül nézhet is ki így a vásznon . Szóval aki kíváncsi a filmre az még a kicsit borsós jegyár mellett is nézze meg, mert egy élményt hagy ki máskülönben. Az animált szereplők főleg a nappali jeleneteknél nagyon realisztikusak, bár némi csiszolás itt-ott ráfért volna a kifejezésükre. Még jelenleg se tudom teljes mértékben eldönteni, hogy melyik tetszik jobban a karakterek ábrázolásmódjában, a Final Fantasy vagy pedig a Beowulf. Innentől bizakodva várom az Avatart, merthát ugye az is egy ilyen full 3D-s mozinak igérkezik. Szerkesztve: 2007. December 9. - Oldfighter Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Sajnos az AVP:Requiem-et csak január 31.-én mutatják be Magyarországon. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Hozzászólás ideje: 2007. December 9. A türelem "AvP: Requiem"-et terem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Sajnos nem kapkodják el Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Hozzászólás ideje: 2007. December 9. Aliens vs Predator Requiem TVSpot, benne a predatorok bolygójával: Elég hangulatos lett ez a kis tv spot. A bolygóról meg annyit, hogy egész hangulatosnak néz ki így első ránézésre, de szerintem rendes minőségben sokkal jobb lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. A kedvenc poszterem. Tiszta retro feeling. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.