Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Ott lesz még az Outlander is, már ha nálunk is bemutatják a mozikban. Az nekem nem igazán tűnik űrhajós-idegenes filmnek. Mert ugye a Földön játszódik, emberek között, a vikingek vagy mi a tökömök korában. Jó, van benne űrhajó, meg valami szörny is, de nálam nem itt kezdődik az űrhajós-idegenes film, hanem ott hogy több különböző típusú űrhajó van, idegen faj(ok), és a Föld alig-alig, vagy egyáltalán nem szerepel, a hősök meg modern csúzlikkal lődöznek. Mondjuk az alsó határa az Alien, a felső meg a Star Wars. Az Outlander nem lesz jobban űrhajós-idegenes film, mint az AVP, vagy a Transformers volt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Mindenféleképpen lesz új Superman film. Hiszen a DC-sek össze akarják hozni a Justice League filmet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Kicsit érződik rajta a Dolog feeling. http://www.traileraddict.com/trailer/the-thaw/trailer Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Itt van még egy nagyon jó összefoglaló az Avatarról! http://videodrome.freeblog.hu/archives/200...int_a_messiast/ Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Ebben tényleg minden lényeges benne van Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megvan a TF 2 magyar címe: Transformers: A Bukottak bosszúja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Transformers: A Bukottak bosszúja. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Huu nem is tudtam, hogy ilyen film is lesz, és már idén január 20-án az USA-ban debutál? THE BLACK KNIGHT Sötét lovag helyett a Fekete Lovag http://www.imdb.com/title/tt0928388/ De nem is ez a lényeg, hanem hogy valami magyar project és a nagy nándorfehérvári csatát regélné el Hunyadi szemszögéből! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hogy mik vannak... Talán ez lesz az új 'Egri csillagok' ? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Én erről semmit se hallottam és a média se hypolja. Amúgy hatalmas ötlet lenne szerintem, de persze a megvalósítás már más kérdés. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Én sem olvastam erről még semmit Tegnap megnéztem a Revolutionary Road filmet. Tetszett, de egy picikét vegyes gondolataim vannak a sztorival kapcsolatban. Jó film volt, a két főszereplő, Kate Winslet és Leo Dicaprio remekeltek. Egy harmincas házaspár sztoriját láthatjuk, akik megismerkednek, aztán jön a hétköznapi unalmas élet a kertvárosban, csaj neveli a kölköket, stb. pasi utálja az irodai melóját, és mindez kb. a hatvanas években. Nem tudom, pontosan mikor játszódik, nem olvastam, de erre tippelnék. Aztán a hölgy egyszer csak visszagondol, milyen volt megismerni a férjét, aki Párizsról áradozott, és gondol egyet, hogy költözzenek oda, majd ő melózik, és élete párja pedig önmegvalósíthatja magát. Na innentől jönnek a bonyodalmak. Kicsit utánérzésem van, hasonló alapszituból készített már sztorit Sam Mendes. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Avatar marketinghadjárat beindult http://filmuniverzum.avpuniverzum.hu/?p=1664 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Avatar marketinghadjárat beindult http://filmuniverzum.avpuniverzum.hu/?p=1664 Reggel olvastam és majdnem odacsaptam egyet A hír fenomenálisan izgalmas amúgy, de a kép maga.... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. A mai világban már nehéz lesz összecsinálni magunkat a látványtól, de azért ennél a filmnél megvan rá az esély. Érdekes, hogy a Weta csinálja az effekteket és nem az ILM. Cameron nagy haverja Lucasnak, és eddig még mindig az ILM -el dolgozott ha jól tudom. Ja még valamit elfelejtettem. Nemcsak Cameron hagyta ott az ILM-t, de Spilberg is a WETA-t választotta a következő filmjéhez, ami a Tintin lesz.. Ha két ilyen nagyágyú a szakít az ILM-vel, az már jelent valamit. Lehet hogy a Weta jobb? http://www.imdb.com/title/tt0983193/companycredits Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Vagy összebalhéztak Lucassal? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. A TF 2 magyar címéhez gratula, mert Fallen az maga egy robot, nem pedig egy jelző. Lehet hogy a Weta jobb? Dehogy jobb, csak olcsóbb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. A TF 2 magyar címéhez gratula, mert Fallen az maga egy robot, nem pedig egy jelző. Lehet jelző is, elvégre a Decepticonok enyhén elbuktak az előző részben (meg úgy a történelmükben). Szóval, ez esetben a Fallen szerintem egyszerre utal a mikrobira és a Decepticonokra. Persze, magyarban oda az egyik jelentés, de Fallen úgyis valami szupi magyar nevet fog kapni, mint az Űrdongó, az Optimus Fővezér, meg a többi ilyen... szóval lehet, hogy jobban járunk ezzel a címmel ILM vs WETA, nem tudom, melyik mennyiért dolgozik, de nekem személy szerint jobban tetszik az ILM munkája. Élethűbbnek tartom. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Jelzőnek kell lennie ha már ott van az a "the" előtte. kis ismertetős oldalacska Lesz tüzijáték rendesen. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Jelzőnek kell lennie ha már ott van az a "the" előtte. Nem, mert elvileg ő 'The fallen'. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Nem, mert elvileg ő 'The fallen'.Nekem már angolul se jön be a címe úgyhogy ez nálam nem oszt nem szoroz. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. A Terminator Salvation magyar premierje sajna nem május 22-én lesz, hanem junius 4-én. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. A Watchman: Az Őrzők magyar premierje állítólag március 5-én lenne. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. A Slumdog Millionaire lett a legjobb film a Golden Globe-on (én is pár napja láttam, este majdí írok róla). Heath is elnyerte azt az egyetlen egy TDK jelölést. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Heath Ledger megnyeri a Golden Globot. Megható pillanatok... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Új Avatar forgatási kép Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Tom Cruise láthatóan nem bánta. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Megérdemelt díjazás volt, mint ahogy kedvenc színésznőm duplázása is Legalább is az egyiket láttam,és tudom, hogy megérdemelte Kate Winslet a drámai női főszereplő díjat A "mellékszereplőit" még nem láttam sajnos. Akit érdekel, az HBO-n holnap este meg lehet nézni az ismétlést Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Zoolander Hihetetlen beteg film, de ez teszi hatalmassá. Stiller nem semmi figura, a modell szakmát totál velejéig kifigurázza. Az elején kissé nem nagyon álltam rá a stílusra, de amikor Owen Wilsonnal elkezdték a riszaviadalt na onnan kész voltam teljesen. Agyatlan alakok, de teljes mértékben jól hozták a figurákat. Nem semmi volt a film és modellszakma jelentős képviselőinek részvétele, továbbá a remek zenék amik végigkisérték a filmet. De ezektől függetlenül nálam azért elmarad a Trópusi vihartól. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Kate Winsletet én is szeretem, örülök, hogy két Golden Globe díjat is nyert. Ahogy Heath Ledger díjának is örülök, csak kár, hogy ő nem vehette át. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Hozzászólás ideje: 2009. Január 12. Én is sajnálom, úgy lett volna a szép Ha már TDK Spoiler: Valahol volt már szó arról, hogy miután a polgármesterre adott lövés után meglépett Dent azzal az skizo pasassal, hogy találta meg őket Batman? Nem rémlik, és magamtól valahogy nem jövök rá. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.