Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ott lesz még az Outlander is, már ha nálunk is bemutatják a mozikban.

Az nekem nem igazán tűnik űrhajós-idegenes filmnek. Mert ugye a Földön játszódik, emberek között, a vikingek vagy mi a tökömök korában. Jó, van benne űrhajó, meg valami szörny is, de nálam nem itt kezdődik az űrhajós-idegenes film, hanem ott hogy több különböző típusú űrhajó van, idegen faj(ok), és a Föld alig-alig, vagy egyáltalán nem szerepel, a hősök meg modern csúzlikkal lődöznek. Mondjuk az alsó határa az Alien, a felső meg a Star Wars. Az Outlander nem lesz jobban űrhajós-idegenes film, mint az AVP, vagy a Transformers volt.

Hozzászólás ideje:

Huu nem is tudtam, hogy ilyen film is lesz, és már idén január 20-án az USA-ban debutál? :P:P

THE BLACK KNIGHT :D:D

Sötét lovag helyett a Fekete Lovag

http://www.imdb.com/title/tt0928388/

De nem is ez a lényeg, hanem hogy valami magyar project és a nagy nándorfehérvári csatát regélné el Hunyadi szemszögéből!

Hozzászólás ideje:

Én sem olvastam erről még semmit :D

Tegnap megnéztem a Revolutionary Road filmet.

Tetszett, de egy picikét vegyes gondolataim vannak a sztorival kapcsolatban. Jó film volt, a két főszereplő, Kate Winslet és Leo Dicaprio remekeltek. Egy harmincas házaspár sztoriját láthatjuk, akik megismerkednek, aztán jön a hétköznapi unalmas élet a kertvárosban, csaj neveli a kölköket, stb. pasi utálja az irodai melóját, és mindez kb. a hatvanas években. Nem tudom, pontosan mikor játszódik, nem olvastam, de erre tippelnék. Aztán a hölgy egyszer csak visszagondol, milyen volt megismerni a férjét, aki Párizsról áradozott, és gondol egyet, hogy költözzenek oda, majd ő melózik, és élete párja pedig önmegvalósíthatja magát. Na innentől jönnek a bonyodalmak. Kicsit utánérzésem van, hasonló alapszituból készített már sztorit Sam Mendes.

Hozzászólás ideje:
A mai világban már nehéz lesz összecsinálni magunkat a látványtól, de azért ennél a filmnél megvan rá az esély. :D Érdekes, hogy a Weta csinálja az effekteket és nem az ILM. Cameron nagy haverja Lucasnak, és eddig még mindig az ILM -el dolgozott ha jól tudom.

Ja még valamit elfelejtettem. Nemcsak Cameron hagyta ott az ILM-t, de Spilberg is a WETA-t választotta a következő filmjéhez, ami a Tintin lesz..

Ha két ilyen nagyágyú a szakít az ILM-vel, az már jelent valamit. Lehet hogy a Weta jobb? :P:D

http://www.imdb.com/title/tt0983193/companycredits

Hozzászólás ideje:

A TF 2 magyar címéhez gratula, mert Fallen az maga egy robot, nem pedig egy jelző.

Lehet hogy a Weta jobb? :P:D

Dehogy jobb, csak olcsóbb.

Hozzászólás ideje:
A TF 2 magyar címéhez gratula, mert Fallen az maga egy robot, nem pedig egy jelző.

Lehet jelző is, elvégre a Decepticonok enyhén elbuktak az előző részben (meg úgy a történelmükben). Szóval, ez esetben a Fallen szerintem egyszerre utal a mikrobira és a Decepticonokra. Persze, magyarban oda az egyik jelentés, de Fallen úgyis valami szupi magyar nevet fog kapni, mint az Űrdongó, az Optimus Fővezér, meg a többi ilyen... szóval lehet, hogy jobban járunk ezzel a címmel :D

ILM vs WETA, nem tudom, melyik mennyiért dolgozik, de nekem személy szerint jobban tetszik az ILM munkája. Élethűbbnek tartom.

Hozzászólás ideje:
Nem, mert elvileg ő 'The fallen'.
Nekem már angolul se jön be a címe úgyhogy ez nálam nem oszt nem szoroz.
Hozzászólás ideje:

A Slumdog Millionaire lett a legjobb film a Golden Globe-on (én is pár napja láttam, este majdí írok róla).

Heath is elnyerte azt az egyetlen egy TDK jelölést. :lol:

Hozzászólás ideje:

Megérdemelt díjazás volt, mint ahogy kedvenc színésznőm duplázása is :lol: Legalább is az egyiket láttam,és tudom, hogy megérdemelte Kate Winslet a drámai női főszereplő díjat :hmm: A "mellékszereplőit" még nem láttam sajnos.

Akit érdekel, az HBO-n holnap este meg lehet nézni az ismétlést :D

Hozzászólás ideje:

Zoolander

Hihetetlen beteg film, de ez teszi hatalmassá. :hmm: Stiller nem semmi figura, a modell szakmát totál velejéig kifigurázza. :D Az elején kissé nem nagyon álltam rá a stílusra, de amikor Owen Wilsonnal elkezdték a riszaviadalt na onnan kész voltam teljesen. :D Agyatlan alakok, de teljes mértékben jól hozták a figurákat. Nem semmi volt a film és modellszakma jelentős képviselőinek részvétele, továbbá a remek zenék amik végigkisérték a filmet. :lol: De ezektől függetlenül nálam azért elmarad a Trópusi vihartól. :P

Hozzászólás ideje:

Kate Winsletet én is szeretem, örülök, hogy két Golden Globe díjat is nyert. :hmm: Ahogy Heath Ledger díjának is örülök, csak kár, hogy ő nem vehette át. :lol:

Hozzászólás ideje:

Én is sajnálom, úgy lett volna a szép :lol:

Ha már TDK

Spoiler:

Valahol volt már szó arról, hogy miután a polgármesterre adott lövés után meglépett Dent azzal az skizo pasassal, hogy találta meg őket Batman? Nem rémlik, és magamtól valahogy nem jövök rá.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.