Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
De én szeretem, ha van egy kis egészséges verseny a két effekt óriás között. Az csak nekünk nézőknek jó :D:rock::)

Egy kis egészséges verseny nem árt :)

Hozzászólás ideje:
Ha az ember tévén nézi, vagy monitoron akkor sima 2D-s a látvány :rock:

Ezt a 3D hatást IMAX 3D-s moziba lehetne csak élvezni sajna még.. :D

Meg a Westend Real3D-s és a Corvin Dolby3D-s termében. :)

Hozzászólás ideje:
Aha :D

De ha úgy veszük mindegyik 3D-s :) Mindegyiknek van ugyebár térfogata :)

Na ja... De akkor én 4D-sben voltam, ha az időt is egy dimenziónak tekintjük... :)

Egyébként még nem voltam 3D-s moziban, és addig nem is leszek, amíg normális filmet nem láthatok benne. Ezekre a dokumentumfilmekre sajnálom a pénzt... :rock:

Hozzászólás ideje:
Na ja... De akkor én 4D-sben voltam, ha az időt is egy dimenziónak tekintjük... :D

Egyébként még nem voltam 3D-s moziban, és addig nem is leszek, amíg normális filmet nem láthatok benne. Ezekre a dokumentumfilmekre sajnálom a pénzt... :rock:

A napokban akár mehetsz 3D-s horrorra is. :) De tavaly ott volt a Verne adaptáció is. :) IMAXban persze csak ezek a gagyi természetfilmek mennek.

Hozzászólás ideje:
Én nem értem minek ez a 3 meg 4D. Inkább rakjanak be minket a filmbe. :D

Star Wars: Episode 4 ahogy Luke próbálja felrobbantani a Halálcsillagot, és te ülnél a pilótaszékbe...Micsoda élmény lenne :):rock:

Hozzászólás ideje:
Star Wars: Episode 4 ahogy Luke próbálja felrobbantani a Halálcsillagot, és te ülnél a pilótaszékbe...Micsoda élmény lenne :D:rock:

No várj csak. Pontosan melyik pilótaszékben ülne, mert nem mindegy, volt ott több is abban a jelenetben. A TIE Advancedben kidobná a taccsot. :)

Hozzászólás ideje:
Egek, nem is sejtettem :rock:

Spoiler:

Nem tartom valószínűnek, hogy Reese lesz Rébusz.

Edward Nygma. Az az E.Nygma.

Odyval értek egyet. Reese tényleg megbánta amit tett.

Egyébként minden Rébusz színész pletyka Johnny Depptől Eddie Murphy-ig kamu. Még maga Nolan se tudja ki kit fog játszani a 3. részben. Kiv. Batman és Alfréd.

Hozzászólás ideje:

Elvben ő a múltból utazott ide, és nem lesz semmilyen jövőből érkezés. "Átaludta" az ítélet napját, és majd kiszabadul valami laborból. Legalábbis valami ilyenről kotyogtak. A filmben viszont ő lesz az egyetlen ilyen "gép", minden más beszivárgó T-800-as lesz, és ez lesz a fő probléma, hogy azoknak még 2018-ban nem szabadna megjelenniük. John is úgy tudja, hogy a 2020-as évek vége felé jelentek meg. Viszont, mivel annyit manipuláltak a T2-3-ban, így - én feltételezem, hogy Marcus miatt - a Skynet előbb képessé vállt nem, hogy T-800-sokat, de kiborgokat is gyártani. És Johnék majd azt akarják meggátolni, hogy ilyen korán elterjedjenek a beszivárgók, mivel az ellenállás még nem elég összeszedett és erős ahhoz, hogy kivédhessék a 800-asokat és velük együtt a beszivárgókat.

Szerk.: már nem csak találgatás. Az az, akire gondoltunk.

Terminator Salvation

Én egy olyan pletykát hallottam, miszerint John Connor-t meg fogja ölni egy T-800-as a film végén. Marcusnak kell átvennie a helyét. Igaz ez? Remélem nem

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Úgy volt, hogy az fog történni (ezt még a T3 írói sütötték ki), de aztán jött Christian Bale és Jonathan Nolan, és alaposan átírták a történetet. A végét cak-pak, ahogy hírlik.

De John semmiképpen sem hal meg, mivel Christian Bale is három filmre írt alá szerződést, s mivel abban a verzióban tudatáttöltés volt, nem testcsere, így John Connor életben fog maradni.

Terminator Salvation

Én egy olyan pletykát hallottam, miszerint John Connor-t meg fogja ölni egy T-800-as a film végén. Marcusnak kell átvennie a helyét. Igaz ez? Remélem nem

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Jesszus ekkora lúzert ;)

indexen olvastam...

"Kalóznőt fogtak a napokban a Palace Mammut moziban, az illető videokamerával kezdte rögzíteni a Mamma Mia című nagysikerű filmet az egyik esti vetítésen" - adott ki közleményt az ASVA, azaz az Audiovizuális Művek Szerzői Jogait Védő Közcélú Alapítvány. A hír szerint a nőt a mozialkalmazottak szúrták ki, és kivezették a teremből, majd kihívták a rendőrséget, akik el is rendelték a nyomozást az ügyben.

A tavaly nyáron bemutatott Mamma Miát viszont már nem vetítik a Mammutban, de a mozi marketingmenedzsere elmondta, hogy mindez ez egy hete történt az utolsó előadáson. Azt azért továbbra sem értjük, hogy miért kockáztatott az elkapott nő, mikor a zenés film már jó minőségben megtalálható a fájlcserélőkön, még magyar felirat is van hozzá bőven. Ráadásul a mozijegy kevesebb mint háromszorosáért megvehette volna itthon a dvd-t is, rajta a magyar szinkronnal, amit aztán tovább lehet másolgatni. A Mamma Mia különben 2008 legnézettebb filmje volt Budapesten, ahol összesen 403 millió forint jegybevételt hozott.

Hozzászólás ideje:

Na szóval Slumdog Millionare.

Kezdjük ott, hogy úgy ültem le megnézni a filmet hogy nem fog tetszeni, hiába istenítette mindenki. Az indiai kultúrát és magát az egész Indiai világot alapból nem kedvelem, de igazat megvallva tetszett a film - nagyon is.

Aki nem ismerné a sztorit, nagy vonalakban arról szól hogy van egy Jamal nevezetű indiai fiatalember, aki bekerült a helyi Legyen ön is milliomos-ba. Minden kérdést a csodával határos módon helyesen megválaszolt, de az utolsó kérdés előtt vége lett a műsornak, és másnapra tolódott a finálé. De mivel olyan kedves egy országban él ez a Jamal ahol nem éppen mondhatóak az emberek megbízhatónak, a rendőrség letartóztatja őt, és kínvallatják hogy árulja el a csalásának módját. A film háromnegyede arról szól, hogy Jamal elmeséli hogy miként tudta a kérdéseket, ezeket mi flashback formájában látjuk. Nagyjából ennyi a sztori.

Egy kicsit hosszúra nyújtották a filmet, ami nem is nagy baj, mert még így se válik unalmassá. Ami érdekes hogy néhány helyen egy kissé mesébe illő a film, de az egészet áthatja az indiai nyomor hangulata, ami eléggé reális képet fest az ottani életről.

Minden a helyén volt, zene, vágás és rendezés ügyileg is, csak ajánlani tudom.

7.9/10

Hozzászólás ideje:

Jól adja az akkori sci-fi hangulatot. ;)

Megjött az Outlander UK-s trailerje, náluk áprilisban mutatják be, talán eccer ide is elér.
Remélem Caviezel-ék jól legyakják azt a rémet. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Outlander nagyon várós! A filmuniverzumon agyon van már hájpolva :D

Ez az alienes 50-es évekbeli meg vicces...tutira megnézem :D

De ez a film mindent visz. Büntető az előzetese ;):D

Hozzászólás ideje:

Fegyverszünet Karácsonyra

Nagyszerű háborús dráma. ;) Kissé döcögősen indul, de az első fél óra után igen megható az egész és egyben elgonolkodtató.

A sztori amúgy 1914 karácsonyát eleveníti meg a német megszállás alatt álló Franciaország lövészárkaiban harcoló német, brit és francia csapatok szemszögéből. :D Szent Estén igen meglepő fordulat áll be az addig egymást gyilkoló emberek életébe.

Hozzászólás ideje:
Volt már valaki közületek egyáltalán 3D-s moziba? :D

Már nem is egyszer ;) Tudom, sok lenne visszaolvasni a filmek topikokat, de valahol írtunk róla :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.