JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. http://www.sg.hu/cikkek/65139/keszul_a_jericho_film Remek hír, kedveltem a sorozatot. Ha, szinte 100as hogy a Terminator Salvation miatt van ez tervbe véve. Megint divatba jönnek a poszt apokaliptikus filmek, idén Viggo Morntenses Road múvi is érkezőben van.. Az egy híres könyvből készült poszt apokalpitikus sci-fi szintén.. Szóval ha ezek sikeresen lesznek, akkor a Jericho film is elkészül... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Ha, szinte 100as hogy a Terminator Salvation miatt van ez tervbe véve. Megint divatba jönnek a poszt apokaliptikus filmek, idén Viggo Morntenses Road múvi is érkezőben van.. Az egy híres könyvből készült poszt apokalpitikus sci-fi szintén..Szóval ha ezek sikeresen lesznek, akkor a Jericho film is elkészül... Annak idején is voltak ilyen filmek. Lásd Mad Max és társai, Cyborg. Oks, mai szemmel néhányuk megmosolyogtató, de anno zabáltuk őket. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Annak idején is voltak ilyen filmek. Lásd Mad Max és társai, Cyborg. Oks, mai szemmel néhányuk megmosolyogtató, de anno zabáltuk őket. Meg aztán alig két éve volt Az ember gyermeke, tavaly készült el Diesel Babylon A. D.-je, vagy Anderson Death Race című "opusza", nem beszélve az Equilibriumról, a Resident Evil 3-ról, a Legenda vagyokról, az Ćon Fluxról, a 28 nappal későbbről és a folytatásáról, a Holtak földjéről, A Mátrix trilógiáról... és itt be is fejezem a sort. Szóval, nem hogy régen voltak, még mindig vannak, így egyáltalán nincs szó újra divatba jövésről. Szóval Jake, egyáltalán nem 100% ( már megint?), hogy a TS miatt van. Sőt, biztos nem amiatt van. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. (szerkesztve) Érdekesség: Minden idők 3. legjobb filmbéli csapata az Aliensé lett!!! http://www.empireonline.com/features/25-co...ie-crews/23.asp És itt az első helyezet:DD http://www.empireonline.com/features/25-co...ie-crews/25.asp Érdemes végiglapozgatni a többit is hehe:) Szerkesztve: 2009. Január 21. - JakeSully Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Jól láttam 1:33-nál az Aliens videónál, hogy Bishop is ott mászkál félmeztelenül? Nem úgy van, hogy nincs szükségük a "mesterségeseknek" alvásra? A regényben is így volt tudtommal. Ő ellenőrizte a hajót az utazás alatt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Sötét Lovag: Ha adják Debrecenben, tuti megyek! És szerencsére feliratos lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Azt írják, hogy új fejezeteket adnának a meglévő történethez. Ez csak azért lesz nehéz, mert amikor a Hobbit játszódik, akkor Frodóék még kicsiny korban lehetnek hobbit mércével mérve, ha élnek egyáltalán (pontosan már nem emlékszem, mennyivel korábban játszódik a Hobbit, mint a Gyűrűk Ura). Maximum egy kerettörténetbe lehetne őket betenni, de az meg lehet, hogy erőltetett lenne. Ha jól emlékszem, kb. 60 év a differencia, Frodó elvileg Bilbó születésnapján 33 (azt a tényt, hogy hanyagoljuk, hogy Bilbó eltűnése után elvan még vagy 18 évig, és csak utána kezdődik a nagy kaland ), de sehogy sem szerepelhetnének a Hobbit filmben. Viszont az összekötő filmben már lehetnének, de max nagyon mellékesként. Persze attól is függ, hogy miről fog szólni pontosan az előzmény film, de ismerve az ide vágó dolgokat, akkortájt a hobbitoknak bizony nem sok dolga akadt. Max a rajtuk átkószálókat figyelhették a házaikból Szóval ezért van bennem aggodalom, ami nem is fog elmúlni, míg nem látom moziban a végeredményt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Úgy tudom a Hobbitot 2 részben csinálják meg. Lesznek benne olyan részek, melyek A Gyűrűk Ura közvetlen előzményei lesznek. Igen, két film lesz, egyik a Hobbit, a másik meg egy külön film, ami a két sztorit fogja összekötni, de még nem tudni, hogy pontosan miről is fog szólni, ez tekinthető akár előzményfilmnek is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Jól láttam 1:33-nál az Aliens videónál, hogy Bishop is ott mászkál félmeztelenül? Nem úgy van, hogy nincs szükségük a "mesterségeseknek" alvásra? A regényben is így volt tudtommal. Ő ellenőrizte a hajót az utazás alatt. A regényben kicsit átírták, de a filmekben ők is hibernálva voltak. Pl. Ash gondolom feltűnt, de ha más nem, az Aliens végén a bezacsizott Bishop sem tűnt fel, mikor rácsukták a hibernátort? Szóval, a Sulaco a valóságban önműködő, nem felügyelik szintetikusok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. A regényben kicsit átírták, de a filmekben ők is hibernálva voltak. Pl. Ash gondolom feltűnt, de ha más nem, az Aliens végén a bezacsizott Bishop sem tűnt fel, mikor rácsukták a hibernátort? Szóval, a Sulaco a valóságban önműködő, nem felügyelik szintetikusok. De, de feltűntek ezek a dolgok, csak most először vettem észre, hogy ott sétál el. Eddig fel sem tűnt. Mindig úgy vettem, hogy ő az ebédlőben csatlakozik hozzájuk. Annyira bennem volt a regényben olvasottak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Újabb reklámfogás a Watchmenhez Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. A Warner nagyon ért a marketinghez, remélem az Avatarnál is valami hasonló lesz majd. A forgatókönyvben: Spoiler: kamerás stáb ellenőrízte a kolóniát, hogy a Földieknek beszámoljon a helyzetről Szóval valami kis híradás remélem annál is lesz Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. (szerkesztve) David Fincher Benjamin Buttonját 13 Oscarra jelölték!!! Nem semmi.. A TDK-t "csak" 8-ra... Heath Ledger is kapott jelölést, remélem nyer, bár komoly ellenfelei vannak. Sajna a Sötét Lovag nem indul a legjobb forgatókönyv, rendezés és legjobb film kategóriában! A jelöltek: http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2009/...oltek/#comments Szerkesztve: 2009. Január 22. - JakeSully Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Engem aztán hidegen hagy az Oscar, de annak örülök, hogy Downeyt jelölték mert fergetegeset alakított Lazarus szerepében. De ugyanígy örülök Wall-E-nek és Iron Man feltűnésének is. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. (szerkesztve) Az anti Oscar jelöltek meg itt vannak. Uwe Boll életmű díjat kaphat http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/...lytatasa_lehet/ Szerkesztve: 2009. Január 22. - JakeSully Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. 8 jelölés TDK-nak? Ez elég durva. Mondjuk Wall-e jelölése a forgatkönyv kategóriában elég vicces. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. David Fincher Benjamin Buttonját 13 Oscarra jelölték!!! Nem semmi.. A TDK-t "csak" 8-ra... Heath Ledger is kapott jelölést, remélem nyer, bár komoly ellenfelei vannak. Sajna a Sötét Lovag nem indul a legjobb forgatókönyv, rendezés és legjobb film kategóriában! A jelöltek: http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2009/...oltek/#comments Én úgy tudom, hogy a Sötét Lovagot egyetlen díjra sem jelölték. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Akkor szerintem nézz utána, mert tényleg kapott ennyi jelölést Vagy higgy nekünk, mert nem írunk hülyeséget Egész jó kis jelöltsor, van pár, akinek aminek drukkolhatok, természetesen első sorban a női főszereplő kategóriában Azt hiszem, idén is nézni fogom Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Én úgy tudom, hogy a Sötét Lovagot egyetlen díjra sem jelölték. Aha, vagy te tudod rosszúl, vagy az Oscar hivatalos honlapját szerkesztők. Vajon ki tévedhet? http://www.oscar.com/nominees/?pn=nominees Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Aha, vagy te tudod rosszúl, vagy az Oscar hivatalos honlapját szerkesztők. Vajon ki tévedhet? http://www.oscar.com/nominees/?pn=nominees Akkor az M1 híradójában mondták rosszul. Ott hallottam alig egy órával ezelőtt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Akkor az M1 híradójában mondták rosszul. Ott hallottam alig egy órával ezelőtt. Ezért ne higgy a kormányzati szinten manipulált médiának Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Ezért ne higgy a kormányzati szinten manipulált médiának Tényleg jó nagy hülyeséget mondtak. Örülök a nyolc jelölésnek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Sajnos én a jelzett filmekből nem sokat láttam, így nem tudok igazán nyilatkozni esélyekről, meg érdemről Oscar, vagy bármely egyéb díj vonatkozásában. Annak azonban én is örülök, hogy a TDK-t és Ledger-t jelölték, no meg Lazarusnak is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Néhány héttel ezelőtt már volt egy rövid előzetes az Objective-ről. Itt egy hosszabb és tartalmasabb. Sztori: Afganisztánban néhány katona bekerül a helyi Bermuda-háromszögbe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Ez érdekesen néz ki. Műfajilag ez akkor sci-fi? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Ez érdekesen néz ki. Műfajilag ez akkor sci-fi? Nálam az a sci-fi melyben elrugaszkodnak a mai világ valóságtól. Ergo, ez is az. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Ahány ország, annyi bemutató időpont. Valahol már leadták, máshol meg mostanság fogják vetíteni: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Nálam az a sci-fi melyben elrugaszkodnak a mai világ valóságtól. Ergo, ez is az. Hm... Indiana Jones széria? Rémálom az Elm utcában? Harry Potter széria? Gyűrűk Ura trilógia? Ezek is sci-fik? Mert a valóságtól igencsak elrugaszkodnak Szerintem ez inkább horror lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Jaja, részben azok. Valóságtól eltérő elemeket is felhasználnak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Jaja, részben azok. Valóságtól eltérő elemeket is felhasználnak. És akkor a te fogalmaid szerint mi a fantasy? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.