MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. A baziliszkusz hagyján, na de az a pókinvázió?? Én azt az életben nem nézem meg még egyszer. Egyébként azt olvastam, hogy a könyvek olyan korosztálynak szólnak, amilyen idősek a szereplők maguk. Kivéve a sztori legelejét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Orosz "barátaink" kezdenek felnőni a profi filmgyártáshoz már évek óta. Egy újabb remek példa:Valahogy mindenképp megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Transformers 2 Semmi baj sincs vele, simán nézhető, élvezhető. A két iker volt talán némileg idegesítő, de az összes poén feküdt....sőt, a nézők is Röptűz hatalmas figura volt Jöhet a folytatás, aminek ugye még ennél is nagyobbnak, látványosabbnak, grandiozusabbnak kell lennie Röviden egyenlőre ennyi. Asszony is bírta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Ezt a filmet én csak DVD-n fogom megnézni. Moziba kihagyom..Kell a pénz az Avatar mozijegyre. Mozijegyekre inkább, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Transformers 2 Semmi baj sincs vele, simán nézhető, élvezhető. A két iker volt talán némileg idegesítő, de az összes poén feküdt....sőt, a nézők is Röptűz hatalmas figura volt Jöhet a folytatás, aminek ugye még ennél is nagyobbnak, látványosabbnak, grandiozusabbnak kell lennie Vajon nekem tetszeni fog? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Transformers 2 Semmi baj sincs vele, simán nézhető, élvezhető. A két iker volt talán némileg idegesítő, de az összes poén feküdt....sőt, a nézők is Röptűz hatalmas figura volt Jöhet a folytatás, aminek ugye még ennél is nagyobbnak, látványosabbnak, grandiozusabbnak kell lennie Röviden egyenlőre ennyi. Asszony is bírta Igaz, jöjjön csak a 3. rész. Minél hamarabb. Mi a fenéért nem tudja Bay megcsinálni 2011-re csak 2012-re? Ami a garndiózusságot illeti, lehet méb ennél sokkal nagyobb is. Főleg, ha tényleg Unicron lesz a 3. film főgonosza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Vajon nekem tetszeni fog? Tuti. Vérbeli U.S. Army/Air Force propaganda film DVD-n tesztlemezes, tutinézős többször is Bazz, olyan hangok vannak benne, hogy most majdnem bejött az amit mondani szoktam a mélyhangok áldásos tevékenységéről Bélbehatolóak voltak Kicsit nehezen vettem a levegőt míg hazaértünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Aztán majd lehet vitatkozni hogy a Megan Fox lábán szorgosan élvezkedő álca, a sírógörcsöt kapott duzzogó autobot, vagy a befüvezett mami jelenete a legjobb. Vagy melyik a legmeghatóbb lassított felvételbe más nevét üvöltős jelenet. Nekem már csak a jó öreg fingós-böfögős poénok hiányoztak, úgy lett volna teljes a kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. 9 karakterpószterek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Szerintem inkább ad oda lányodnak. Kamaszkorában majd zabálni fogja Akár hiszed, akár nem, de az Alkonyatot hozzám hasonló korú és gyermeklelkű felnőtt ajánlotta, akinek adok a véleményére, mert ki tudja szűrni a jobb minőségű szórakoztató irodalmat. Persze ettől még lehet közepes a könyv a számomra, de ezt még nem tudtam eldönteni, megvárom a végét. Lehet, hogy a lányomnak egyszer majd tetszeni fog, de egyelőre még a HP szintű kalandos mesék érdeklik, a vámpíros romantikus történetek teljesen hidegen hagyják. Amit egyébként nem bánok. Mindennek eljön majd az ideje. A baziliszkusz hagyján, na de az a pókinvázió?? Én azt az életben nem nézem meg még egyszer. Egyébként azt olvastam, hogy a könyvek olyan korosztálynak szólnak, amilyen idősek a szereplők maguk. Kivéve a sztori legelejét Mindenkinek más a borzalmas. Teljesen konkrét példa: a lányomnak szeme sem rezdült az említett szörnyek láttán, viszont teljesen kikészült attól, amikor Ron csigát öklendezett. Azóta jöhetett bármi, dementorok, halálfalók, vérfarkas, de ezt a szörnyűséget ezidáig még semmi nem tudta felülmúlni a HP-ben. A megcélzott korosztály pedig szerintem is eszerint alakult. Épp úgy sötétedik a történet, ahogy a szereplők és elvileg az olvasók is öregszenek (már ha betartanák, hogy évente csak egy könyvet olvasnak el ), vagyis a 6. rész már a 17 éveseknek szól, akik már elég sokat bírnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. A megcélzott korosztály pedig szerintem is eszerint alakult. Épp úgy sötétedik a történet, ahogy a szereplők és elvileg az olvasók is öregszenek (már ha betartanák, hogy évente csak egy könyvet olvasnak el ), vagyis a 6. rész már a 17 éveseknek szól, akik már elég sokat bírnak. Ezt azért kicsit megcáfolnám 13 voltam a 7. olvasása idején. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Mindenkinek más a borzalmas. Teljesen konkrét példa: a lányomnak szeme sem rezdült az említett szörnyek láttán, viszont teljesen kikészült attól, amikor Ron csigát öklendezett. Igaz Kinek mi a szörnyá Mindenesetre a lányodnál érdekesen alakul Ezt azért kicsit megcáfolnám 13 voltam a 7. olvasása idején. Kivétel erősíti a szabályt TF2: so-so nézhető volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Attól, hogy 13 voltál, még nem te voltál a célkorosztály. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Épp ezt akartam írni én is. Én is olvastam tizenévesen Moldovát is, mert egyszerűen minden elolvastam, amit otthon találtam a könyvespolcon, pedig kétlem, hogy az író nekem szánta volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Olyan hangulatos filmeket mint régen, sajnos már csak elvétve csinálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Olyan hangulatos filmeket mint régen, sajnos már csak elvétve csinálnak. Ez most hogy jött elő? Ma is elég sok hangulatos film van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Tuti. Vérbeli U.S. Army/Air Force propaganda film DVD-n tesztlemezes, tutinézős többször is Bazz, olyan hangok vannak benne, hogy most majdnem bejött az amit mondani szoktam a mélyhangok áldásos tevékenységéről Bélbehatolóak voltak Kicsit nehezen vettem a levegőt míg hazaértünk Ezek szerint a kommandós csávók ebben is benne vannak.Imádtam őket az első részben.Hihetetlen profi módon harcoltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Attól, hogy 13 voltál, még nem te voltál a célkorosztály. Ja, ez éppen olyan, hogy 7 évesen láttam az Alienst, de tuti nem az én korosztályom volt Cameron célközönsége Ezek szerint a kommandós csávók ebben is benne vannak.Imádtam őket az első részben.Hihetetlen profi módon harcoltak. Inkább csak profinak látszóan harcoltak. De azt látványosan csinálták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Olyan hangulatos filmeket mint régen, sajnos már csak elvétve csinálnak. Manapság sokkal több film készül, és ez sokszor a minőség felhigulásához is vezet. Másrészt viszont ez kicsit a nosztalgiázás témákörébe tartozó kérdés: ha nagymamámat megkérdezted volna akár régebben, ő is biztos azt mondta volna, hogy a régi Kabos Gyula filmek hangulatát semmi nem tudja visszahozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Ez most hogy jött elő? Ma is elég sok hangulatos film van. Csak úgy előjött. A mai filmek sehol sincsenek a régi mesterművekhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Ja, ez éppen olyan, hogy 7 évesen láttam az Alienst, de tuti nem az én korosztályom volt Cameron célközönsége Inkább csak profinak látszóan harcoltak. De azt látványosan csinálták. Mi volt benne a nem profi?Fedezték egymást, míg egyikük lött a másik hátrált, azonnal légitámogatást kértek stb.Szerintem a való életben is így harcolnak a különleges alakulatok.Bár lehet, hogy tévedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Csak úgy előjött. A mai filmek sehol sincsenek a régi mesterművekhez. Azért ezzel vitáznék. Számos remek film akad a mai napig. Mi volt benne a nem profi?Fedezték egymást, míg egyikük lött a másik hátrált, azonnal légitámogatást kértek stb.Szerintem a való életben is így harcolnak a különleges alakulatok.Bár lehet, hogy tévedek. Hát egyrészt, a filmben egyetlen különleges alakulatban szolgáló fickó volt, Lenoxx százados, ő Army Ranger volt. Epps és a többiek már légierősök voltak. Igaz, a JSOC-hoz tartoztak, de az maga nem különleges alakulatot takar, hanem különböző fegyvernemek közös együttműködését (Joint Special Operations Command, Pakisztánban és Iránban volt jelen ez a divízió). Másrészt, vegyük csak Lenoxx motoros hadműveletét Blackout ellen. Értelme nuku, feleslegesen kockáztatta a saját és az emberei életét, pláne annak fényében, hogy jöttek az F-22-esek. Az a pár gránátlövés, amit bevitt Blackoutnak nem osztott, nem szorzott. Hasonlóan furcsa a parancsa, amit akkor ad ki, mikor jönnek az A-10-esek. Nevezetesen megfestette Scorponocot az embereivel (azaz lézerrel megjelöltette). Minek? Ott volt egy MQ-1 Predator UAV (ami a valóságban mondjuk nem sugárhajtású, de annyi baj legyen), ha az jelen van, akkor az A-10-eseket úgyis az vezeti célra. Ráadásul a megfestést is hogyan hajtotta végre? Az embereivel nyílt terepre vonult, mikor a narancs füst közelében kellett volna maradniuk (fedezékben). És még egy brilliáns húzás Lenoxx mester repertoárjából: hová viszik a javaslatára a kockát? Egy nagyvárosba, ahol civilek életét lehet kockára tenni. Miket rendel fedezetül? F-22-eseket. Be se tudnának menni a házak közé (bár mondjuk a film ezen a ponton önmagára cáfol rá), és helikopter mellé soha senki nem rendelne vadászgépeket fedezetül. Apache-okat vagy Cobrákat, azokat igen, de nem vadászgépeket. És végül hová küldi szegény Samet? Fel egy ház tetejére, amire a Black Hawk képtelen landolni, holott simán lemehetett volna az utcaszintre (mivel a Decepticonok földön és levegőben egyaránt támadtak, édes mindegy volt, hogy hol landol vagy függ meg a helikopter). Azt már csak mellékesen említeném meg, hogy senki sem hívná fel a csatatér közepén a Pentagont. Lenoxx-nak a műveleti bázist kellett volna hívni (bár az megsemmisült, szóval a tartalékot). A Pentagont a csatatérről hívogatni, de még a műveleti bázisról sem csöröghet oda akárki akármikor. És persze, hogy ne csak Lenoxx infantilissága legyen kielemezve, ott van az összes katona, akik Mission City-ben az utca közepén reménytelien nézik az F-22-est, mintha azt várnák, hogy az ott fog landolni (a sors iróniája, hogy az speciel Starscream volt, így akár tudott is volna). Miért álltak le az utca közepén F-22-est sasolva, mikor a blakc-szikre vártak? Nagyon profi hozzáállás. És a legszebb, ami a profizmusuk csúcsa: teljes felszerelésben feszítő katonai alakulat, de egyiküknél sincs egy nyüves rádió, azt a zaciból kell kölcsönözniük. Kár, hogy alapfelszerelés, a sisak része (amit furcsa mód nem viseltek, pedig kötelező). Szóval az a profizmus valójában látszat, a valóságban már a támaszpont elleni küzdelem sem úgy zajlana le, ahogy az a film elején történik. Blackoutot az F-22-esek egyszerűen lelőnék az égről, nem kísérnék a bázisra (egy elméletben lelőtt helikopter feltűnik a semmiből, nem válaszol a hívásra és zavarójelet bocsájt ki, és engedik landolni egy katonai bázison... soha az életben, az első felszólítás után rakétát kapna). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Azért ezzel vitáznék. Számos remek film akad a mai napig. Persze vannak, de én azt a bizonyos hangulati elemet értem. A régebbi filmek lassúbbak, így jobban hatnak nálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Persze vannak, de én azt a bizonyos hangulati elemet értem. A régebbi filmek lassúbbak, így jobban hatnak nálam. Ja, hogy számodra, bocs, az előző posztodból az jött le, hogy univerzálisan. Bár lényegében azért igaz is (elég csak összevetni a Star Wars ep4-et az ep3-mal), ámbátor személy szerint ugyanúgy hatnak rám a mai jó filmek, mint a régi lassúbbak. Igaz, ritka amikor tényleg úgy hat rám egy film, mint mondjuk anno a Star Wars ep2, de most a Star Trek ilyen helyzetben volt, mert bár a leggyorsabb, leglátványosabb epizód minden Star Trek közül (film, sorozat, rajzfilm), mégis, pöcre a régi sorozat hangulatát éreztem alatta, természetesen rágyúrva a modernebb érzés hangulatát is (szóval ilyen egyveleg). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Igen, a nosztalgia nagyban hozzájárul ahhoz hogy felértékeljük a régebbi filmeket, de azért szerintem is több lélek volt régebben a filmekben. Például kb. 1 éve láttam a Szárnyas Fejvadászt, nem láttam előtte, de a hangulat csak úgy áradt az egészből. Hiányoznak az ilyesfajta filmek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Például kb. 1 éve láttam a Szárnyas Fejvadászt, nem láttam előtte, de a hangulat csak úgy áradt az egészből. Hiányoznak az ilyesfajta filmek. Épp azt néztem ma! Fenomenális film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Szóval az a profizmus valójában látszat, a valóságban már a támaszpont elleni küzdelem sem úgy zajlana le, ahogy az a film elején történik. Semmivel sem életszerűbb az ő bénázásuk, mint hogy valaki baseball-ütővel akar bemenni a fia szobájába csak azért, mert ott fény van áramszünetkor.... Bay egyszerűen csak jó humorforrást lát abban, hogy minden szereplője hülyét csinál magából. Még a katonák is. Lennox egyébként nem hiába adta a motoros figurát, hanem szikrán lőtte Blackout -ot azért mert az F-22-k épp Starscreammel voltak elfoglalva és nem értek rá az ő bőrüket menteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Ody: Nézz meg egy Gran Torinot, vagy egy In Brugest, egy Batman Beginst, egy TDK-t, esetleg egy Karib tenger kalózai - Fekete Gyöngy átkát... szerintem ugyanúgy vannak olyan nagy filmek, mint a régiek, telis-tele jobbnál jobb jelenetekkel és hangulattal. Manapság is hemzsegnek a remek alkotások, csak felhígultak a rosszabbak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Ody: Nézz meg egy Gran Torinot, vagy egy In Brugest, egy Batman Beginst, egy TDK-t, esetleg egy Karib tenger kalózai - Fekete Gyöngy átkát... szerintem ugyanúgy vannak olyan nagy filmek, mint a régiek, telis-tele jobbnál jobb jelenetekkel és hangulattal. Manapság is hemzsegnek a remek alkotások, csak felhígultak a rosszabbak is. Ebből a zömét láttam. A stílus más. Mint írtam is, a régiek lassabbak, máshogy vannak vágva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. (szerkesztve) Azért ezzel vitáznék. Számos remek film akad a mai napig. Hát egyrészt, a filmben egyetlen különleges alakulatban szolgáló fickó volt, Lenoxx százados, ő Army Ranger volt. Epps és a többiek már légierősök voltak. Igaz, a JSOC-hoz tartoztak, de az maga nem különleges alakulatot takar, hanem különböző fegyvernemek közös együttműködését (Joint Special Operations Command, Pakisztánban és Iránban volt jelen ez a divízió). Másrészt, vegyük csak Lenoxx motoros hadműveletét Blackout ellen. Értelme nuku, feleslegesen kockáztatta a saját és az emberei életét, pláne annak fényében, hogy jöttek az F-22-esek. Az a pár gránátlövés, amit bevitt Blackoutnak nem osztott, nem szorzott. Hasonlóan furcsa a parancsa, amit akkor ad ki, mikor jönnek az A-10-esek. Nevezetesen megfestette Scorponocot az embereivel (azaz lézerrel megjelöltette). Minek? Ott volt egy MQ-1 Predator UAV (ami a valóságban mondjuk nem sugárhajtású, de annyi baj legyen), ha az jelen van, akkor az A-10-eseket úgyis az vezeti célra. Ráadásul a megfestést is hogyan hajtotta végre? Az embereivel nyílt terepre vonult, mikor a narancs füst közelében kellett volna maradniuk (fedezékben). És még egy brilliáns húzás Lenoxx mester repertoárjából: hová viszik a javaslatára a kockát? Egy nagyvárosba, ahol civilek életét lehet kockára tenni. Miket rendel fedezetül? F-22-eseket. Be se tudnának menni a házak közé (bár mondjuk a film ezen a ponton önmagára cáfol rá), és helikopter mellé soha senki nem rendelne vadászgépeket fedezetül. Apache-okat vagy Cobrákat, azokat igen, de nem vadászgépeket. És végül hová küldi szegény Samet? Fel egy ház tetejére, amire a Black Hawk képtelen landolni, holott simán lemehetett volna az utcaszintre (mivel a Decepticonok földön és levegőben egyaránt támadtak, édes mindegy volt, hogy hol landol vagy függ meg a helikopter). Azt már csak mellékesen említeném meg, hogy senki sem hívná fel a csatatér közepén a Pentagont. Lenoxx-nak a műveleti bázist kellett volna hívni (bár az megsemmisült, szóval a tartalékot). A Pentagont a csatatérről hívogatni, de még a műveleti bázisról sem csöröghet oda akárki akármikor. És persze, hogy ne csak Lenoxx infantilissága legyen kielemezve, ott van az összes katona, akik Mission City-ben az utca közepén reménytelien nézik az F-22-est, mintha azt várnák, hogy az ott fog landolni (a sors iróniája, hogy az speciel Starscream volt, így akár tudott is volna). Miért álltak le az utca közepén F-22-est sasolva, mikor a blakc-szikre vártak? Nagyon profi hozzáállás. És a legszebb, ami a profizmusuk csúcsa: teljes felszerelésben feszítő katonai alakulat, de egyiküknél sincs egy nyüves rádió, azt a zaciból kell kölcsönözniük. Kár, hogy alapfelszerelés, a sisak része (amit furcsa mód nem viseltek, pedig kötelező). Szóval az a profizmus valójában látszat, a valóságban már a támaszpont elleni küzdelem sem úgy zajlana le, ahogy az a film elején történik. Blackoutot az F-22-esek egyszerűen lelőnék az égről, nem kísérnék a bázisra (egy elméletben lelőtt helikopter feltűnik a semmiből, nem válaszol a hívásra és zavarójelet bocsájt ki, és engedik landolni egy katonai bázison... soha az életben, az első felszólítás után rakétát kapna). Meggyőztél. Elképesztő milyen részletességgel nézed a filmeket.Le a kalappal a tudásod és a logikád elött.Amiket írtál, néha komolyan gondolkodnom kellett vajon melyik jelenetre is gondolsz.Sajnos én annyira beleélem magam a filmekben hogy komolyan elhiszem, hogy az a valóságban is hasonlóan zajlana le. Te mikor tervezed megnézni a második részt? Szerkesztve: 2009. Június 27. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.