Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nekem ez nem sokat mond, én semmi különöset nem látok a képen, ami hiba lenne.

A na?vik lábánál gyönyörűen meg lehet figyelni... kis négyzetekre tagolódnak a színek...

Hozzászólás ideje:
A na?vik lábánál gyönyörűen meg lehet figyelni... kis négyzetekre tagolódnak a színek...

Sz*r a monitorod, nálam semmiféle blokkosodás nincs :evil: (ezt a kényeskedést, kezdenek az emberek elkényelmesedni a hülye HD-tól)

Hozzászólás ideje:

Kösz a képet. Nálam sincs semmi gond, Gyönyörű! Némileg talán talán elég sokat kitakar az az ág amin állnak. Ezért lenne jó egy szélesebb perifériás változat. Azok a fák marhára bejönnek :)

Hozzászólás ideje:
Sz*r a monitorod, nálam semmiféle blokkosodás nincs :) (ezt a kényeskedést, kezdenek az emberek elkényelmesedni a hülye HD-tól)

Ahaaa... sejtettem, hogy monitor-függő is a dolog, az enyém elég régi kis nem TFT, nem nagy felbontású kütyü :P

Hozzászólás ideje:
Kösz a képet. Nálam sincs semmi gond, Gyönyörű! Némileg talán talán elég sokat kitakar az az ág amin állnak. Ezért lenne jó egy szélesebb perifériás változat. Azok a fák marhára bejönnek :)

Megnézted azt a videót amit belinkeltem? :P

Hozzászólás ideje:
Megnézted azt a videót amit belinkeltem? :)

Jó, hogy mondod Ody. Totál kihagytam valamiért. Fel sem tűnt. :S

Nagyon ott van a részlet amúgy. Örülök, hogy a kilencvenes évek úgymond katasztrófa komikuma ott van, úgyan úgy mint a Függetlenség Napjában. :P Pár dolog alól még kilóg a lóláb, de gondolom az effektes gyerekek még rágyúrtak ezekre menet közben. Ha most még kellő reklámot kap a film akkor piszok nagyot fog szólni. DVD-n, Blu-rayen már megelőlegezem neki a tarolást. Kiálítótermek tucatjai fogják tesztlemezként használni :P

Hozzászólás ideje:

Nálam tuti mozibanézős lesz. :) A holnapi District 9 után ez lesz a kövi melyre majd elmegyek. :P

És mielőtt még Jake szívinfarktust kapna...Igen, tudom, kötelező lesz az Avatar is :P

Hozzászólás ideje:

Most értem haza a Becstelen Brigantikról. Hát srácok, ez nagyon klafa film, az Isten (elterjedtebb nevén Tarantino bávsi) megint alkotott. :(

Nagyon ajánlom megnézni, kissé hosszú, de ott van. 10/20 :P Az év filmje

Hozzászólás ideje:
Most értem haza a Becstelen Brigantikról. Hát srácok, ez nagyon klafa film, az Isten (elterjedtebb nevén Tarantino bávsi) megint alkotott. :)

Nagyon ajánlom megnézni, kissé hosszú, de ott van. 10/20 :P Az év filmje

Nekem is nagyon tetszett, bár olyat nem szívesen mondok, hogy az év filmje, mert még van csaknem 3 hónap hátra.

És amilyen jó az egész, egyáltalán nem tűnik hosszúnak. ;)

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

District 9

No gyerekek, aki felkavaró élményre vágyik az íziben nézze meg. Nem mondanám full moziélménynek, mert moziból nem így szoktam kijönni. Sacc per kábé megismétlődött a Cloverfield effektus; credits alatt hót kuss volt a teremben, de még a film alatt is. Brutális volt és egyben lenyügöző. A helyszín ahol játszódik a történet végig rányomta a bélyegét a filmre. Dél-Afrikáról tökéletesen elhiszem ezek után, főleg ami a nyomornegyedet illeti. Nigériai bűnbandák, tuti "rákok" is vannak és gumiabroncsot meg Mici cia elől a kaját eszik. A dokumentalista fényképezés megadta a filmnek a realizmust.

Nehezen lehet összefoglalni, hogy mennyire is volt ott a film a szeren. Mint mondtam, ritka filmek egyike melynél nem biztos, hogy az adrenalintol túlfűtve leállnék egy kopasz kigyúrt, háromajtós szekrény alakkal szkanderozni, de másrészt eszem ágában sincs megbánni, hogy egész film alatt a gyomrom a torkomban volt és nem sok hiányzott, hogy pár jelenetnél kidobjam jelképesen a taccsot. Mindazonáltal, sok közös jellemzővel bírt, főleg a Watchmennel ( ismerős műfaj, de mégis teljesen mást ad mint amit megszoktunk), másrészről meg a képi hangulat valahol az Ember gyermekére és a Black Hawk Downra hajazott. Lepusztult negyed, azaz körzet, utcai harcok tömkelege....és vér, vér, vér.......tuti bekajálták előtte John Rambot vagy ezerszer a készítők.

Noh, brutális volt, lenyügöző, gyomorfelkavaró, végére meg olyan akcióorgia, hogy ottragadsz a székben, hogy még, még, még! ;)

Szerintem nem nagyon lesz többször nézős film, vagy legalábbis most így érzem. Elsőre ütött mintazállat. Ámbár Watchmennél bejön eddig az ezerszerre is megnézem dolog. Noh, majd meglátom. :) Addig is emészteni kell.

Az év brutál sci-fije addig is, nem túl bájos űrlények kategóriában. :P

Hozzászólás ideje:
új "Red Cliff" tréler

Nagyon jó ez a trailer ;) Lesz ez a film nálunk valaha is moziban? Igaz, hogy már láttam, baznez készített hozzá feliratot régebben, de azért talán jó lenne nagy vásznon is látni :)

Hozzászólás ideje:

A Szellemlovas második részéhez David Goyer 9 évvel ezelőtt forgatókönyvét fogják felhasználni.

Ami nagyon jó R-es besorolású cucc lesz. Eredetileg is ezt akarták volna, de túl durva lett volna. Csak nehogy úgy járjon, mint a Watchmen. ;)

Hozzászólás ideje:
Öltözetük alapján tényleg kicsit Sw-s feeeling. :) Remélem jó film lesz :)

Kár h viszont történet alapján semmi köze nem lesz hozzá. :D

A filmnek már adott a történet, ha azon nem változtatnak akkor azzal már nem lehet gond, de sajna ennek látványfilmnek kéne lennie rengeteg CGI-al, abban M.N.S nem éppen a legjobb. Én azért reménykedem, mert nagyon szeretném ha ez a film jól sikerülne, amúgy én készítem hozzá majd a feliratot. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.