Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. És most számoljuk össze, hogy a Star Wars filmek összesen hány milliárd forintot hoztak Arról nem szól a fáma, hogy melyik mennyi idő alatt érte el ezt a mitikus számot? Van egy olyan sanda gyanúm, hogy az ep1 gyorsabb volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. És most számoljuk össze, hogy a Star Wars filmek összesen hány milliárd forintot hoztak Arról nem szól a fáma, hogy melyik mennyi idő alatt érte el ezt a mitikus számot? Van egy olyan sanda gyanúm, hogy az ep1 gyorsabb volt A filmek látogatottsági/bevételi adatait általában(legalábbis a Nemzeti Filmiroda honlapján) 12 hónapig számolják. Az Avatar esetében még van két hónapunk eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. A filmek látogatottsági/bevételi adatait általában(legalábbis a Nemzeti Filmiroda honlapján) 12 hónapig számolják. Az Avatar esetében még van két hónapunk eddig. Az EPI nem volt egy évig a moziban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Eleve ott hibádzik az összehasonlítás, hogy az Avatar eddig egy film, míg az SW-t már 6 film miatt lehet szeretni közel 30 év távlatából, így összességében az, hogy legyőzte az egyik SW-filmet a hat közül, még nem sokat mond. Majd ha az Avatar Ep2 vagy Ep3 is legyőzi a Baljós árnyakat, és nem 15 év múlva (tekintve az árváltozásokat), annak lesz hírértéke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Kicsit más, de ahogy nézegettem pár filmelözetest arra jutottam, hogy a New World igazán speciális helyzetben van: ilyen rossz filmnek ilyen jó elözetest még nem csináltak. Emlékszem évekkel ezelött végigkinlodtam minden percét és megfogadtam, hogy többet Malick filmre rá se nézek, de a trailere piszkosul rendben van. Föleg az utolsó egy perc: az arcok, a zene, a dumák. Ezért megérte leforgatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. A filmek látogatottsági/bevételi adatait általában(legalábbis a Nemzeti Filmiroda honlapján) 12 hónapig számolják. Az Avatar esetében még van két hónapunk eddig. Hát éppen ez az. Ahogy Ody írta, az ep1 nem volt egy évig a moziban, az Avatar mégis csak tíz hónap alatt érte be azt az összeget, amin az ep1 három hónap alatt összeszedett. Ráadásul mindkettőnek elég nagy hátszele volt, szóval nem vádolhatjuk az ep1-et előnnyel. Az egyiket a bődületes marketing és három sikeres rész támogatta, a másikat egy bődületes marketing és egy eddig csak sikeres rendező (és ha eddig nem is volt az - dehogy nem -, most már tuti: James Cameron márkanév, akárcsak a Star Wars ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Kicsit más, de ahogy nézegettem pár filmelözetest arra jutottam, hogy a New World igazán speciális helyzetben van: ilyen rossz filmnek ilyen jó elözetest még nem csináltak. Emlékszem évekkel ezelött végigkinlodtam minden percét és megfogadtam, hogy többet Malick filmre rá se nézek, de a trailere piszkosul rendben van. Föleg az utolsó egy perc: az arcok, a zene, a dumák. Ezért megérte leforgatni. Ilyen szereplőgárdával rossz a film? Na ezt megnézem. A trailer tényleg jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Sőt. Ha Dzséjt bácsi igazat mondd, és 3 hónapig nyomták az EpI-t, akkor gondolom azért nem játszották tovább a mozik, mert a végén már nem volt elég néző. Ergo a három hónap alatt összejött nézőmennyiség jelentős része az időszak első két harmadára tehető, azaz ez még dinamikusabb nézővonzó képességről tanúskodik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Szerintem meg nem kell ezzel foglalkozni. Verje meg az EP1-et. És? Attól én még sw-rajongó maradok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Sawyer-papa akcióban. http://justjared.buzznet.com/2010/10/14/jo...-impossible-iv/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. 9 Fazekas Harry és a halál ereklyéi teve szpot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Bardemről is jó rég hallottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. "A Vasember 2 -ben (Iron Man 2) Nick Fury a SHIELD vezetője már többet volt jelen és elvileg úgy volt, hogy a képregényben látott hatalmas Helicarriert is bemutatták volna, ám ez végül nem valósult meg. Kevin Feige, a Marvel fejese azt szeretné, ha a 2011-es Comic-Conra megépítenék az egyiket és az épület tetején látni is lehetne, az viszont biztos, hogy a Bosszú Angyalaiban biztosan meg lehet szemlélni ezt a repülő mostrumot, amelyen több száz ember utazik és dolgozik, több repülőt is cipe." "A 2013-as év tavaszán láthatjuk a Vasember harmadik részét. A filmet azonban már nem a Paramount fogja gyártani, hanem a Marvelt nemrég bekebelező Disney. Tony Stark persze addig más filmekben is feltűnik. A nemrég megkötött Marvel-szerződés, valamint a napokben kötöt megegyezés értelmében Vasember mozis kalandjai 2012 után már nem a Paramount Pictures-t, hanem a Walt Disney stúdiót illetik, és utóbbi nem is késlekedett sokat a 3. rész premierdátumának bejelentésével. A Vasember 3, akárcsak az előző filmek, május első hetében, egész pontosan harmadikán kerül mozikba Amerikában, azonban ezúttal nem két, hanem három év lesz két epizód között, így 2013-ban láthatjuk ismét nagy vásznon saját filmben Tony Starkot - a trend szerint 3D-ben. A saját filmes kitétel természetesen arra vonatkozik, hogy 2012-ben kerül bemutatásra a The Avengers-mozifilm (mely mostantól ugyancsak a Disney-hez tartozik), márpedig Vasember tagja a Bosszú angyalainak, ráadásul az eddig tapasztalatok szerint jó eséllyel láthatjuk cameózni a playboy szuperhőst a Thorban vagy az Amerika kapitányban. Magának harmadik résznek a léte természetesen megkérdőjelezhetetlen, hiszen az 585 millió dollárt bevételt elérő első film után a második is nagyjából hasonló eredménnyel zárt, világszerte 621 millió dollárt kalapozott össze. Ez remek teljesítmény, bár olyan szempontból csalódás, hogy a Paramount szerette volna, hogy ha a folytatásra megugrik a nézettség, mint például az újkori Batman első két epizódja között." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Kicsit más, de ahogy nézegettem pár filmelözetest arra jutottam, hogy a New World igazán speciális helyzetben van: ilyen rossz filmnek ilyen jó elözetest még nem csináltak. Anno nekem is nagyon bejött az előzetese, még ha a film nem is annyira, de ilyen rossznak nem találtam. Közepes volt pár jó jelenettel, de sose vágytam rá, hogy újra nézzem Szerintem meg nem kell ezzel foglalkozni. Verje meg az EP1-et. És? Attól én még sw-rajongó maradok. Ott a pont. Sawyer-papa akcióban. Nem néztem meg ebből a "sorozatból" csak egy részt még régen, mert szerettem a sorozatot, de ezt a részt csak miatta meg fogom valamilyen formában nézni Bardemről is jó rég hallottam. Köszi a trailert, ez a film érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. December 7-én érkezik az INCEPTION dvd-n! Karácsonyra a fa alá ez meg Avatar SE mehet is. Ti hogy vagytok vele? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Várós és khm, "beszerzendő". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Várós és khm, "beszerzendő". Diszkont áron :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Szeretem ha akcióznak :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Baromi kíváncsi vagyok már az Avatar Így készült filmekre. Roppant érdekes lehet ez az egész Pl ezt a jelenetet is érdekesen módon forgatták több lépésben. Azok a zöld ruhás emberek jól mutatnak Avatar így készült képek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Én úgy vagyok az Avatar SE-vel meg az Inception-nel hogy egyik se érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. (szerkesztve) Szerkesztve: 2010. Október 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. (szerkesztve) Nagy bunyós volt ez a Dzsék Szúli. Arra az esetre ha emez Tube-osat is törölnék: http://www.indavideo.hu/video/Torolt_Avatar_bar_jelenet Szerkesztve: 2010. Október 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Na szerintem ezek a jelenetek nem kellenek a filmbe! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Nagyon jó. Így még élesebb lesz a kontraszt a két világ között amit meg kell tapasztalnia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Rog, az a poszter akarás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Na szerintem ezek a jelenetek nem kellenek a filmbe! Szerintem sem. Olyan jó a film kezdése, nem kéne elszúrni ilyen gyatra földi jelenetekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Ti hogy vagytok vele? :D Avatár mindenképpen. Inceptionról még nem tudok nyilatkozni. Valahogy nem érdekel a tartalom alapján. Még a "ráveszem magam a filmre" szakaszban vagyok. Nekem még az Anne várós a fa alá. Esetleg a Karácsonyi ének, bármely változata. Gyereknek pl a Miki egeres:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. December 7-én érkezik az INCEPTION dvd-n!Karácsonyra a fa alá ez meg Avatar SE mehet is. Ti hogy vagytok vele? :D Inceptiont biztos nem, Avatart még meglátom. Jó ez a Tron poszter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Rog, az a TRON plakát állat! Egyszerre retró és modern. Remélem a film is hasonló lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Azt a pósztert én is el tudnám képzelni a falamon. A csajt meg az ágyamban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.