Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 6. Hozzászólás ideje: 2007. Július 6. Egyszer be is raktam azt a cikket amire ezek a reakciók vonatkoznak és azt amiben a szerkesztő reagált ezekre. Ezzel a reakcióssal már teljes az összkép. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 6. Hozzászólás ideje: 2007. Július 6. Én kiváncsi lennék a cikkíróra is Lehet, hogy később SW fan lett belőle Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 6. Hozzászólás ideje: 2007. Július 6. Ha nem lett SW-fan akkor meg kellene etetni vele azt a cikket. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Hozzászólás ideje: 2007. Július 13. Egy kis szösszenet Landóról. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18. Regényfordítás 1978-ból. 1 évvel a magyar filmbemutató előtt. Kettővel a regény előtt. Érdekes, hogy a fordító nem ugyanaz, mint aki a regényt készítette. Meg az is hogy: A mű a közeljövőben lát napvilágot... Hát vagy más terveik voltak, vagy akkor két év még közeljövő volt. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. http://www.wizarduniverse.com/magazine/toy...4868.cfm?page=1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Könyörgöm, magyarul ha lehet!!! Nem tudunk angolul. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. Könyörgöm, magyarul ha lehet!!! Nem tudunk angolul. Ehhez nem kell kivételesen angol tudás, ez csak egy toplista a legjobb játékokról. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. Ehhez nem kell kivételesen angol tudás, ez csak egy toplista a legjobb játékokról. De legalább leírhatta volna mi ez...milyen toplista, ki csinálta, miért, stb. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Csak a cím miatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Csak az első bekezdés miatt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Később is van egy hasonló Egyébként jó cikk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Később is van egy hasonló Egyébként jó cikk Tényleg van, csak később vettem észre. Amúgy tényleg jó cikk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 15. Hozzászólás ideje: 2008. Február 15. http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=208544 A közelgő Clone Warsról a kedvenc újságomban Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 15. Hozzászólás ideje: 2008. Február 15. Szemfüles vagy, Donát. Én is napi szinten átlapozom ezt az újságot, de ezt nem vettem észre... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 15. Hozzászólás ideje: 2008. Február 15. Miért lapozod át napi szinten? Szerintem csak az online részében volt benne. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 15. Hozzászólás ideje: 2008. Február 15. Mert a munkahelyemen járatják, és egyébként én is szeretem a cikkeit. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Hozzánk is jár, de sajna csak ritkán tudom átlapozni, olvasni meg csak egy-két cikket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Egy nagyon jó interjút olvashattok Atlas barátunkkal, a lightsabre.co.uk oldalon! Nagyon szimpatikusan nyilatkozik a filmekről, én pl. nem is tudtam, hogy AOTC a kedvenc epizódja. Szép volt Atlas! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Ezt érdemes elolvasni. Igazán ötletes reklámkampány Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Remélem kaszálnak is vele. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Hozzászólás ideje: 2008. Március 30. Micsoda reklámkampány?! A Dexter kampánya óta nem láttam ilyen ötleteset. Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hm. Ez nem igazán cikk, hanem egy régebbi blogbejegyzés, de azért belinkelem ide (bocs, ha már volt): http://john.blog.hu/2007/11/03/lucas_bekaphatja Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Ez inkább a vak vezet világtalant topikba való. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. (szerkesztve) Ezt talán nem kellett volna. Szerintem az ilyen 'írások' arra se méltók, hogy megemlítsük, nem hogy erről mélyebben is értekezzünk. Egyszerűen szánalmas az egész úgy ahogy van. Majdnem rosszul lettem amikor olvastam, mert ennyi hülyeséget ilyen töményen ritkán olvas az ember. Sajnos ma minden hülye gyerek blogot indít, és azt hiszi ettől ő már valaki. Szerkesztve: 2008. Május 8. - Ody Mandrell Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. (szerkesztve) Félreértés ne essék, én nem gondolom, hogy erről kellene értekeznünk. Van ennél jobb téma is. Csak tegnap belebotlottam ebbe az írásba, és jól felhúztam magam rajta. Pedig nem kellett volna. A bejegyzésnél már csak a kommentek jobbak... De az ilyenekkel még vitába szállni sem érdemes, mert semmi értelme. De azért az agyatlan fikázásnak is vannak határai. Szerkesztve: 2008. Május 8. - Szafina Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. De azért az agyatlan fikázásnak is vannak határai. Nincsenek határai, ezt tapasztalatból tudom. Talán mégis érdemes idézni az egyik pali hozzászólását. "az egy dolog, hogy a klónok "gyárakban" készülnek, bár azok nem igazán gyárak. A robotok, (lásd a C3PO, a 21B, az EV99, az R2D2, R3..stb.) gyárakban készülnek, csakúgy mint az űrhajók. Ezek az SW univerzumban megadott, lefektetett dolgok, a gyáraknak vannak neveik és megadott bolygóik. Kész. Egy kis pöcs sivatagi gyerek miért és hogy csinál egy teljesen korrekt C3PO tipusú robotot?..érteeem? pont ilyen marhaságok miatt szarok az uj részek. Lucas sucks" Most erre mit lehet mondani? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hehe, ezt már olvastam anno valahol (lehet a kritikák topikban lapul). Nekem ezek a sziklaszilárd és megalapozott érvek tetszenek, ami azért jól jellemzi emberünk erényeit: "Melyik jobb? A bábu Yoda sokkal faszább bárki bármit is mond." A világ meg a Föld körül forog, ami mellesleg lapos, bárki bármit mond. "Érdemes megnézni az alábbi táblázatot, amit csak nektek állítottam össze:" Ide a táblázat, amit biztonsági okokból nem linkelek be "Az X-ek jelölik azt, amelyik pozicióban Lucas volt. Tisztán látszik, hogy melyik filmek minősége fos. Ez megint alátámasztja észrevételemet, hogy Lucas se nem jó rendező, se nem jó forgatókönyvíró. (A birodalom visszavág, és a Jedi visszatér a legjobb részek)." Én is rajzoltam egy táblázatot, melyből tisztán látszik, mennyire számít Johnny fiú véleménye az életről: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. (szerkesztve) Igazán jól sikerült, tökéletesen leképezi a srác véleményéről a véleményem Szerkesztve: 2008. Május 8. - MissKarrde Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.