Hozzászólás ideje: 2007. Július 6.18 éve Egyszer be is raktam azt a cikket amire ezek a reakciók vonatkoznak és azt amiben a szerkesztő reagált ezekre. Ezzel a reakcióssal már teljes az összkép.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 6.18 éve Én kiváncsi lennék a cikkíróra is Lehet, hogy később SW fan lett belőle
Hozzászólás ideje: 2007. Július 6.18 éve Ha nem lett SW-fan akkor meg kellene etetni vele azt a cikket.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18.18 éve Regényfordítás 1978-ból. 1 évvel a magyar filmbemutató előtt. Kettővel a regény előtt. Érdekes, hogy a fordító nem ugyanaz, mint aki a regényt készítette. Meg az is hogy: A mű a közeljövőben lát napvilágot... Hát vagy más terveik voltak, vagy akkor két év még közeljövő volt.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7.17 éve http://www.wizarduniverse.com/magazine/toy...4868.cfm?page=1
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8.17 éve Könyörgöm, magyarul ha lehet!!! Nem tudunk angolul. Ehhez nem kell kivételesen angol tudás, ez csak egy toplista a legjobb játékokról.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8.17 éve Ehhez nem kell kivételesen angol tudás, ez csak egy toplista a legjobb játékokról. De legalább leírhatta volna mi ez...milyen toplista, ki csinálta, miért, stb.
Hozzászólás ideje: 2008. Február 7.17 éve Később is van egy hasonló Egyébként jó cikk Tényleg van, csak később vettem észre. Amúgy tényleg jó cikk.
Hozzászólás ideje: 2008. Február 15.17 éve http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=208544 A közelgő Clone Warsról a kedvenc újságomban
Hozzászólás ideje: 2008. Február 15.17 éve Szemfüles vagy, Donát. Én is napi szinten átlapozom ezt az újságot, de ezt nem vettem észre...
Hozzászólás ideje: 2008. Február 15.17 éve Miért lapozod át napi szinten? Szerintem csak az online részében volt benne.
Hozzászólás ideje: 2008. Február 15.17 éve Mert a munkahelyemen járatják, és egyébként én is szeretem a cikkeit.
Hozzászólás ideje: 2008. Február 17.17 éve Hozzánk is jár, de sajna csak ritkán tudom átlapozni, olvasni meg csak egy-két cikket.
Hozzászólás ideje: 2008. Február 24.17 éve Egy nagyon jó interjút olvashattok Atlas barátunkkal, a lightsabre.co.uk oldalon! Nagyon szimpatikusan nyilatkozik a filmekről, én pl. nem is tudtam, hogy AOTC a kedvenc epizódja. Szép volt Atlas!
Hozzászólás ideje: 2008. Március 28.17 éve Szerző Ezt érdemes elolvasni. Igazán ötletes reklámkampány
Hozzászólás ideje: 2008. Március 30.17 éve Micsoda reklámkampány?! A Dexter kampánya óta nem láttam ilyen ötleteset.
Hozzászólás ideje: 2008. Május 8.17 éve Hm. Ez nem igazán cikk, hanem egy régebbi blogbejegyzés, de azért belinkelem ide (bocs, ha már volt): http://john.blog.hu/2007/11/03/lucas_bekaphatja
Hozzászólás ideje: 2008. Május 8.17 éve Ezt talán nem kellett volna. Szerintem az ilyen 'írások' arra se méltók, hogy megemlítsük, nem hogy erről mélyebben is értekezzünk. Egyszerűen szánalmas az egész úgy ahogy van. Majdnem rosszul lettem amikor olvastam, mert ennyi hülyeséget ilyen töményen ritkán olvas az ember. Sajnos ma minden hülye gyerek blogot indít, és azt hiszi ettől ő már valaki. Szerkesztve: 2008. Május 8.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Május 8.17 éve Félreértés ne essék, én nem gondolom, hogy erről kellene értekeznünk. Van ennél jobb téma is. Csak tegnap belebotlottam ebbe az írásba, és jól felhúztam magam rajta. Pedig nem kellett volna. A bejegyzésnél már csak a kommentek jobbak... De az ilyenekkel még vitába szállni sem érdemes, mert semmi értelme. De azért az agyatlan fikázásnak is vannak határai. Szerkesztve: 2008. Május 8.17 éve - Szafina
Hozzászólás ideje: 2008. Május 8.17 éve De azért az agyatlan fikázásnak is vannak határai. Nincsenek határai, ezt tapasztalatból tudom. Talán mégis érdemes idézni az egyik pali hozzászólását. "az egy dolog, hogy a klónok "gyárakban" készülnek, bár azok nem igazán gyárak. A robotok, (lásd a C3PO, a 21B, az EV99, az R2D2, R3..stb.) gyárakban készülnek, csakúgy mint az űrhajók. Ezek az SW univerzumban megadott, lefektetett dolgok, a gyáraknak vannak neveik és megadott bolygóik. Kész. Egy kis pöcs sivatagi gyerek miért és hogy csinál egy teljesen korrekt C3PO tipusú robotot?..érteeem? pont ilyen marhaságok miatt szarok az uj részek. Lucas sucks" Most erre mit lehet mondani?
Hozzászólás ideje: 2008. Május 8.17 éve Hehe, ezt már olvastam anno valahol (lehet a kritikák topikban lapul). Nekem ezek a sziklaszilárd és megalapozott érvek tetszenek, ami azért jól jellemzi emberünk erényeit: "Melyik jobb? A bábu Yoda sokkal faszább bárki bármit is mond." A világ meg a Föld körül forog, ami mellesleg lapos, bárki bármit mond. "Érdemes megnézni az alábbi táblázatot, amit csak nektek állítottam össze:" Ide a táblázat, amit biztonsági okokból nem linkelek be "Az X-ek jelölik azt, amelyik pozicióban Lucas volt. Tisztán látszik, hogy melyik filmek minősége fos. Ez megint alátámasztja észrevételemet, hogy Lucas se nem jó rendező, se nem jó forgatókönyvíró. (A birodalom visszavág, és a Jedi visszatér a legjobb részek)." Én is rajzoltam egy táblázatot, melyből tisztán látszik, mennyire számít Johnny fiú véleménye az életről:
Hozzászólás ideje: 2008. Május 8.17 éve Igazán jól sikerült, tökéletesen leképezi a srác véleményéről a véleményem Szerkesztve: 2008. Május 8.17 éve - MissKarrde
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.