Ugrás a kommentre

A Rebels animációs sorozat


gunji

Ajánlott hozzászólás

A Rebels -ben holokront is láthatunk majd. Legalábbis az alábbi concept art erre utal. Közben pedig felmerült az is, hogy 23 részes lesz az első évad.

 

BocUxDGCUAEw-tg.png

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Naaaa... Egyik jobb hír, mint a másik. :) Mondjuk azért furcsa lenne plusz tíz rész, ha eredendően nem ennyire tervezték az évadot. Inkább legyen jó, de "tömör" a sztori, minthogy kényszerből széthúzzák.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Emlékszem volt egy Old Wounds című non-canon képregény, amiben Maul rátalált Obi-Wanra a Tatooineon és véletlenül összefutott Luke családjával is. A Jedi és a Sith ott még utoljára megütközött egymással, a párbaj pedig az utóbbi halálával végződött.

Szerintem ezt a történetet fel lehetne használni a Rebels-ben, ugyanúgy mint ahogy a Zygerria trilógiát is felhasználták a TCW-ben, egy pár apró változtatással, természetesen. Elvégre biztos nem véletlenül láttuk azt az idősebb "Ben" figurát az egyik képen.

 

maul07.jpg

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem ezt a történetet fel lehetne használni a Rebels-ben, ugyanúgy mint ahogy a Zygerria trilógiát is felhasználták a TCW-ben, egy pár apró változtatással, természetesen.

Maul-ból nekem már a TCW-ben is bőven sok volt, pláne hogy csak életben hagyták. Obi-Wan esetében is (noha kedvencem) jobban örülnék neki, ha inkább békén hagynák Luke-kal együtt. Szóval összességében én nagyon is tudnám nélkülözni ezt az ötletet.

 

Mondjuk az igaz, hogy a TCW felélesztette Maul-t és rendkívül fontos szereplővé is tette, akit Sidious (elvileg nyomós okkal) életben hagyott. Szóval innentől már illene valahogy kezelni a témát és nem lógva hagyni.

Erre pedig a legalkalmasabb felület egy másik animációs sorozat, a Rebels lenne. Megint megküzdhetnének Obi-val és legalább neki is jutna már valami végső harci siker, mert a TCW után lassan ott tartunk, hogy hiába győzött le nem egy ellenfelet, igazából egyik se múlt ki. Szóval inkább Maul-t verje le, ahelyett, hogy Grievous is visszatér. :D

Maul járt már a Tatooine-on, ami a galaxis söpredékének egyik melegágya, így ha valahogy elkerül Sidious-tól, akkor akár odamehet és összefuthat ezzel-azzal.

 

Mindezek ellenére szerintem a képregényben vezetik végig Maul sorsát és nem fog feltűnni a Rebels-ben.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ezt az "eresszük össze Obi-Want és Darth Mault, mert... mert csak" dolgot már meglépték a TCW 4. évadjának végén, így a Rebels alkotói helyében nem erőltetném tovább. Egyszeri érdekességnek szerintem elment, ahogy az 5. évadbeli, Mandalore-on való találkozásuknak is volt értelme, de az, hogy még a Tatooine-on is párbajozgassanak unalmukban, nálam erősen a rókabőr irányba terelné kettejük kapcsolatát. Mondjuk abban biztos vagyok (a korábban már írt okok miatt), hogy Obi-Wan feltűnik a sorozatban, akár nyúlfarknyi szerepben. Maul esetében kérdéses, mennyire tervezték lezárni a történetét a TCW-ben, melynek scriptjéből végül a képregényt megalkották. A Son of Dathomir befejezése után tisztább képet kapunk róla...

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Bár nem bánnám, ha a Maul szálat mozgóképes formában varrnák el - tetszett a képregény eddig, de ez sokkal-sokkal jobb lenne mozgóképen -, de csak akkor, ha az továbbra is hatásos és működő lenne. Úgy értem, csak azért ne hozzák be, mert el kell varrni a szálat, hanem azért hozzák vissza, mert van még mit elmesélni. Mondjuk érdekes lenne, ha Maul lenne az egyik Inkvizitor, lealacsonyítva Vader egyik fogdmegjévé. Mivel félig már így is gép, még kordában sem lenne nehéz tartani. Mondjuk beleültetnek valamit, ami ellenkezés esetén ketté robbantja, de ezúttal nyakrészen. :)

Lehetőség van bőven, csak tényleg, ezt jól kell kihasználni. Voltaképpen ez a sorozat erről szól: lehetőségek millióiról, amit győzzenek jól kihasználni. Két trilógiányi és egy TCW-nyi játszóteret alkottak, sok-sok szereplő várja, hogy meséljenek róluk. És igazán jó összekötő kapocs lehetne a két korszak között azzal, hogy mindkét érából bőségesen merít. Persze, sokszorosan is kijelentve: csak és kizárólag jól csinálva ezt.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szóval inkább Maul-t verje le, ahelyett, hogy Grievous is visszatér. :D

Vigyázz mit kívánsz. :yeah: A Star Wars Galaxies nevű MMO-ban volt egy N-K Necrosis-nak keresztelt droid, amit Grievous Utapauról összeszedett maradványaiból tákoltak össze.

És mint tudjuk, az EU-t még mindig használhatják forrásként. :evil:

 

Necrosis1.jpg

Szerkesztve: - dalekterminator
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Mondjuk Grievousszal az a poén, hogy őt könnyebb lenne visszahozni, mint Mault volt, hiszen "csak" lelőtték, a droid része még simán újáépíthető, a jelleme meg leprogramozható. Igaz, úgy már csak egy Grievous imitátor droid lenne, nem Grievous, a kiborg, de akkor is, Grievous lenne, bizonyos szemszögből nézve. :)

 

De mindent összevetve, nem hiszem, hogy a Rebels behozna nagy visszatéréseket a halálból. Eleve, Filoniék nem akarták feltámasztani Mault, Savage Opresst direkt azért hozták be a sztoriba, hogy legyen egy Maul pótlék, így meglovagolhatják a Sith Nagyúr rajongói hullámokat anélkül, hogy megerőszakolnák a sztorit. Lucas ragaszkodott Maul feltámasztásához. Viszont Lucas már nincs a képben, úgyhogy egyelőre nem valószínű, hogy Filoniék újra ellőnék azt a poén, amit már először sem akartak elsütni. Maradnak az új karaktereknél és a még élőknél.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Mondjuk Grievousszal az a poén, hogy őt könnyebb lenne visszahozni, mint Mault volt, hiszen "csak" lelőtték, ...

 

....Filoniék nem akarták feltámasztani Mault, Savage Opresst direkt azért hozták be a sztoriba, hogy legyen egy Maul pótlék, így meglovagolhatják a Sith Nagyúr rajongói hullámokat anélkül, hogy megerőszakolnák a sztorit. Lucas ragaszkodott Maul feltámasztásához. ...

 

1: végülis csak kiégett az összes husi a konzervben..egy "jó" írónak, vagy ha úgytetszik Talzin-mamának ez nem lehet akadály! :evil:

2: ez tényleg így volt? rémlik valami, de most újra felháborodtam! :facepalm:

Szerkesztve: - csoli1138
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Két részlet a sorozatból! Mindkét videó utolsó 30 másodperce a lényeg.

http://www.youtube.com/watch?v=KloC756n14I

http://www.youtube.com/watch?v=qFUBS-dvEwM

Szerkesztve: - JakeSully
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Billy Dee Williams megerősítette, hogy részt vesz a sorozatban. Nem tudni, hogy Lando hangját adja-e, esetleg egy új karakterét, bár egyértelmű, melyik a valószínűbb. A Falcon kapitányaként Landót könnyen beleszőhetik a sorozatba, amivel máris adott lenne két OT elem, melynek hangulatára annyira törekednek.

 

Taylor Gray (Ezra) szerint az animáció minősége ott veszi fel a fonalat, ahol a TCW-ben abbahagyták. Jelenleg továbbra is az 1. évadon dolgoznak.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Lehet, hogy hülyeségnek tűnik, amit most írok.

 

 

Darth Maul-t ugye kettévágja Obi-wan a Phantom Menace-ben, és a sith életét veszti. Ám a Clone Wars 4. évadában kiderül, hogy Maul életben van, és a derekától lefelé robot. Windu mester két csuklóját (vagy csak az egyik?) a Revenge of the Sith-ben Anakin levágja a fénykardjával, majd Palpatine/Sidious megrázza, és Windu kiesik az ablakon. Ha már Maul-t visszahozták a Clone Wars-ban, akkor ennyi erővel Windu-t is visszahozhatnák a Rebels-ben...

 

Szerkesztve: - DarthMaul31
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nálam látszik. Az, hogy a Rebelsből, az egyértelműen túlzás, mivel a TCW-s karakter lett átdolgozva. Amúgy szerintem egész pofás. Nem túl átgondolt (mi ez a sok sebhely, meg a fél szem, röptében kiszúrta egy madár? :)), de nem néz ki rosszúl.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nálam látszik. Az, hogy a Rebelsből, az egyértelműen túlzás, mivel a TCW-s karakter lett átdolgozva. Amúgy szerintem egész pofás. Nem túl átgondolt (mi ez a sok sebhely, meg a fél szem, röptében kiszúrta egy madár? :)), de nem néz ki rosszúl.

Hát ugye az ep3 lezuhan a Coruscant-on, rengeteget zuhant, úgyhogy biztos voltak sérülései a zuhanás után... meg hát biztos kitalálnak neki majd valami történetet, ahogyan Darth Maul-lal is csinálták a Klónok háborújában.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én azért nem használnám ilyen sűrűn a biztos szót, mivel ez nem csak nem biztos, egyelőre még pletyka sincs a témában kapcsolatban, legfeljebb rajongói vágyálmok. Szükség nincs Windura, távolról sem olyan népszerű karakter, mint Maul volt, és most Lucas sincs a sorozat mögött, hogy feltámasszon halottakat. Bár Windu tényleg az a figura, akinek halála nem lett egyértelműen lezárva (bár szerintem, ha valakinek izzik a csontja, az azért elég egyértelmű), azért valóban nem kell úton útfélen visszahozni karaktereket. Pláne, hogy éppen elég más szereplő van a Star Warsban, még a Jedi Tanács tagjaiból is éppen elég életben maradt ahhoz, hogy onnan is szedegessenek.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.