Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Január 18. Hozzászólás ideje: 2018. Január 18. (szerkesztve) Érdekes, hogy ezeknek a részeknek az ismertetői nem említik meg Spoiler Kanant Viszont én ma olvastam, hogy a Február 24. -ei premier dátum hamis, és a Lucasfilm egyik alkalmazottja - valamilyen Tracey -nek hívják - már korábban is beszélt arról, hogy a sorozat az év első harmadában fog jönni. Volt egy olyan hír, miszerint a sorozat májusban fog visszatérni - - ezt persze cáfolta. Most viszont olyat mondott, hogy jövő héten megkapjuk, hogy mikor tér vissza a sorozat. Továbbá ma várható előzetes. Szerkesztve: 2018. Január 18. - Bence1997 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Január 18. Hozzászólás ideje: 2018. Január 18. MA ELŐZETES? JEEE Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 18. Hozzászólás ideje: 2018. Január 18. Ne éld bele magad. :) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 18. Hozzászólás ideje: 2018. Január 18. 29 perccel korábban, Bence1997 írta: Most viszont olyat mondott, hogy jövő héten megkapjuk, hogy mikor tér vissza a sorozat. Továbbá ma várható előzetes. Őőő... Ennek így nem sok értelme. Ma kiadnának egy előzetest az évad második feléről, amiben csak az a lényeges infó nem szerepelne, mikor folytatódik a sorozat. Azt majd csak jövő héten árulják el? Miben, egy tweetben? Eléggé ócska marketing lenne ez így. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Január 18. Hozzászólás ideje: 2018. Január 18. (szerkesztve) Ma tuti nem lesz előzetes, de a következő napokban várható. Az SW youtube csatornájának Rebels lejátszási listájába tegnap töltöttek fel egy videót, ami jelenleg privát. Szerkesztve: 2018. Január 18. - luke19 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 18. Hozzászólás ideje: 2018. Január 18. Az A World Between Worlds címet olvasva ugrott be: mi van, ha Kanan, Ezra (és Ahsoka) azért ússza meg, mert valahogy eljutnak egy olyan világra, mint Mortis? Egy ilyen menedékhely tökéletes lenne számukra. Tudjuk, hogy létezik ilyen, meg van alapozva az SW-ben. Tudjuk, hogy a mi tér-időnkön kívül létezik, így Yoda is mondhatja, hogy Luke az utolsó Jedi, hiszen egy ilyen helyen nyilván nem érzékelné már hőseinket. Sőt még azt is magyarázná, miért érdeklődik annyira az Uralkodó egy ilyen hely iránt (tökéletes biztonságban lenne a lázadozó csürhétől, ráadásul az Ereje egy ilyen helyen hatalmasra nőhetne), aki ráadásul tudhat Mortisról, hiszen Anakin bármikor beszámolhatott neki a TCW triplarész után, és a Császári Palotában is lehet Mortisról feljegyzés, vagy hasonszőrű helyekről, hiszen anno a Jedik nyilván lejegyezték ezeket az Archívumban. És még az az átjáró is beleillik a képbe, amin a csapat áthaladva Lothal másik oldalán jutott ki egy pillanat alatt. Mi több, a csapat ugyanúgy elvesztette egy időre az eszméletét, mint amikor Obi-Wanék ki- és bementek Mortisra. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Január 18. Hozzászólás ideje: 2018. Január 18. 1 órával korábban, Bence1997 írta: Érdekes, hogy ezeknek a részeknek az ismertetői nem említik meg Spoileres tartalom megtekintése Kanant Viszont én ma olvastam, hogy a Február 24. -ei premier dátum hamis, és a Lucasfilm egyik alkalmazottja - valamilyen Tracey -nek hívják - már korábban is beszélt arról, hogy a sorozat az év első harmadában fog jönni. Volt egy olyan hír, miszerint a sorozat májusban fog visszatérni - - ezt persze cáfolta. Most viszont olyat mondott, hogy jövő héten megkapjuk, hogy mikor tér vissza a sorozat. Továbbá ma várható előzetes. Ezek az infók honnan származnak? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Egy tweetből. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. igen innen van, meg van a youtube on egy force within tv nevű csatorna ahol kb. ugyanezt mondta el a gyerek. "within a week" vagyis 1 héten belül. rem igaz lesz, és jönni fog a bejelentés + az előzetes. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Remélem ez azt is jelenti, hogy hamarabb jön a sorozat 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. (szerkesztve) 14 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Az A World Between Worlds címet olvasva ugrott be: mi van, ha Kanan, Ezra (és Ahsoka) azért ússza meg, mert valahogy eljutnak egy olyan világra, mint Mortis? Egy ilyen menedékhely tökéletes lenne számukra. Tudjuk, hogy létezik ilyen, meg van alapozva az SW-ben. Tudjuk, hogy a mi tér-időnkön kívül létezik, így Yoda is mondhatja, hogy Luke az utolsó Jedi, hiszen egy ilyen helyen nyilván nem érzékelné már hőseinket. Sőt még azt is magyarázná, miért érdeklődik annyira az Uralkodó egy ilyen hely iránt (tökéletes biztonságban lenne a lázadozó csürhétől, ráadásul az Ereje egy ilyen helyen hatalmasra nőhetne), aki ráadásul tudhat Mortisról, hiszen Anakin bármikor beszámolhatott neki a TCW triplarész után, és a Császári Palotában is lehet Mortisról feljegyzés, vagy hasonszőrű helyekről, hiszen anno a Jedik nyilván lejegyezték ezeket az Archívumban. És még az az átjáró is beleillik a képbe, amin a csapat áthaladva Lothal másik oldalán jutott ki egy pillanat alatt. Mi több, a csapat ugyanúgy elvesztette egy időre az eszméletét, mint amikor Obi-Wanék ki- és bementek Mortisra. Ezek a gondolatok már évek óta nekem is eszembe jutottak. Én is a Mortis-ra, vagy hasonló helyre gondoltam. Még a sorozat elején agyaltam azon, hogyan tüntetnék el Ezráékat, és ez volt az első gondolatom. Szerkesztve: 2018. Január 19. - Darth Revan9 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Azta mi lesz itt! Spoiler Kanan hajat vág? Palpatine! Mortis! Jöjjön már! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. (szerkesztve) OMFG!!! Február 19. -e az hétfő. De my gosh, ez ám az előzetes. Az eddigi címekről - vagyis hát legalábbis a tartalmaktól - elbúcsúzhatunk. Hihetetlenül felspannolt ez az előzetes! Spoiler Kanan új hajjal? "They hate your hair" Hondo, Ketsu, Wolffe, Gregor visszatér? Pryce elfogva!!! Zeb vs. Rukh!! Loth-farkasok története tovább folytatódik!!! Mi volt már az a nagy loth-wolf? Palpatine!!! Mortis!!! Ezra vajon kivel beszél ott a végén? Palpi? Vagy Ahsoka??? Szerkesztve: 2018. Január 19. - Bence1997 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. (szerkesztve) Aztaa mindenit! Nagyon várós! Spoiler Mortis Szerkesztve: 2018. Január 19. - luke19 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Február 19. -e az hétfő. De my gosh, ez ám az előzetes. Az eddigi címekről - vagyis hát legalábbis a tartalmaktól - elbúcsúzhatunk. Hihetetlenül felspannolt ez az előzetes! Spoiler Miért? Kanant valóban csak Hera kiszabadításakor látjuk... Szerintem ez csak megerősítette a halálát Amúgy nagyon várós, és tényleg hamarabb jön (ha nem is sokkal...) Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Éppen most , Yoda József írta: Spoileres tartalom megtekintése Miért? Kanant valóban csak Hera kiszabadításakor látjuk... Szerintem ez csak megerősítette a halálát Spoiler Akkor nem értem, hogy miért kapott félig-meddig új kinézetet - mégha hajilag is. De én nagyon remélem, hogy nem igazak. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hát az új hajat én se értem, és amúgy szerintem is borzalmas, nemcsak Hera szerint Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Spoiler 2:03-nál Mortis!!! Palpit ki szinkronizálja? Nem tűnik nekem annyira Witweresnek, és voltak pletykák, hogy McDiarmiddal vettek fel dialógokat. Mivel nem tudom, hogyan illeszkedhetne Palpi az antológiafilmekben, jó lenne viszont látni legalább animációban úgy, hogy a hangját is McDiarmid adja. Ezek szerint Filoni azon mondata, hogy végső soron egy főgonosza van a Rebels-nek, és az fog visszatérni, erre utalt, persze gondoltunk Vaderre, Grand Inquisitorra is. Elkezdődhetnek a spekulációk!!! Az az utópisztikus bolygó Coruscant? Szerintem a rövid hajú Kanan Hera-szöktetése lehet, hogy egy nagyobb időugrás után (akár évek, akár az OT után) lesz. Mivel a kövi részben az epizód descriptionök alapján a Ghost Crew elveszít valakit, vagy Ezra lesz az, ahogy eltűnik erre a misztikus síkra, vagy Sabine, vagy Zeb. Kizárnám Kanan-t, mert szerintem a kövi részben még Lothal-on maradnak, és ott fog megtörténni a nagy veszteség, Kanan meg már egy tök más bolygón menti meg Herát. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. (szerkesztve) Nem fogjátok elhinni, de a finálé 90perces lesz!! Forrás: Entertainment weekly És egy poszter is jött: Szerkesztve: 2018. Január 19. - luke19 2 1 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. 3 perccel korábban, luke19 írta: Nem fogjátok elhinni, de a finálé 90perces lesz!! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. 4 perccel korábban, luke19 írta: Nem fogjátok elhinni, de a finálé 90perces lesz!! Március 5. -én fog finálézni a Rebels! Durva 3 hét lesz majd. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Remélem ezt a másfél órás finálét úgy kell érteni, hogy a legutolsó rész lesz egymagában ilyen hosszú. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Ezt se fogjátok elhinni!!! Star Wars News Neten hír, hogy bizony az, aki azt játssza, az az, aki. Akinek örülnénk. Spoiler IAN MCDIARMID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Akkor így nézünk ki: Február 19. - 4×10 - 11 Február 26. - 4×12 - 13 Március 5. - 4×14 v. 4×14-4×16 --> ne feledjük, azt mondták, hogy 16 részes lesz az évad. Ki lehet a végén a csuklyás alak? Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. (szerkesztve) Február 19. : Jedi Night, és DUME Február 25.: Wolves and a Door, és A World Between Worlds Március 5. (ezek az új címek): A Fool's Hope, és Family Reunion and Farewell (ez elvileg 2 részes lesz) Forrás Szerkesztve: 2018. Január 19. - luke19 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. A Dume vonatkozhat Kanan és a farkasok kapcsolatára is. Szóval akkor valóban 3 rész lesz a finálé. Így máris érthető, miért másfél órás lesz. De várom már! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Ledarálják a részeket elég gyorsan Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Itt megemlékeznék a Rebels egy irdatlan jó döntésével, miszerint a TCW-vel szemben, merte összegyűjteni a filmek színészeit a visszatérő karakterekre, ezzel is súlyt adva a jelenlétüknek. A sorozatban a hangját adta James Earl Jones, Billy Dee Williams, Anthony Daniels (természetesen), Frank Oz, sőt, Forest Whitaker is (mondjuk szerintem vele eleve úgy kötötték a szerződését a RO-ra) és most még egy ember csatlakozott hozzájuk (plusz Warwick is a hangját adja). Ez azért a folytonosságot jól teremti meg, nekem például ez sokat jelent. Oké, van két karakter, akivel ezt nem tudták megcsinálni, az öreg Obi-Wan és Leia, de mindkét esetben nyilván érthető, miért nem. Tényleg súlya volt annak, ha megjelent egy legacy-karakter a Rebelsben! Az is igaz, hogy a TCW esetén maga Lucas személye hitelesítette a figurákat is, de itt szerintem, ahol azért teperniük kell, hogy a rajongók egységesnek tartsák Lucas víziójával, nagyon jó, hogy egy ilyen dologra nem sajnálták a pénzt és az egyeztetések nehézségeit. (és tudom, hogy néhányan visszatértek a TCW-re is, pl. Liam Neeson, de azért a többség nem) Az is baromi szép így visszatekintve, hogy filmszínészekre bíztak szinkronokat: Jason Isaacs, Freddie Prinze Jr., Lars Mikkelsen. Pl. így, ha valaha is Thrawn-t látjuk egy TV-sorozatban vagy egy spin-offban, aminek szerintem nagyon nagy az esélye, akkor pl. Mikkelsen szerintem tökéletes lenne a szerepre. 3 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. Hozzászólás ideje: 2018. Január 19. (szerkesztve) Most eszembe jutott valami: Spoiler Mi van ha Ezra vagy Kanan veszik át az Atya szerepét?. Anno Anakinnak is fel lett ajánlva, bár ő Kiválasztott volt. Volt még régebben egy olyan elmélet is, miszerint Ahsoka lehet az a bagoly. Ugye a Leány adta vissza az életét. Szerkesztve: 2018. Január 19. - RacerX Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.