Ugrás a kommentre

A Rebels animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Szerencsére tévedtem a tegnapi spoileres képet illetően. Valódi! Imádom, ha nincs igazam. :D 

YouTube-ra óvatosan menjetek fel, mert könnyen lelövik a meglepetést...

Szerkesztve: - Darth Sky

Én mindent értettem de semmi nem állt össze,ez sokat elárul szerintem.(rólam is) Persze a hétvégén megnéztem a Mortisos részeket,de úgy gondolom sokat nem reflektáltak rá,csak felszínesen.
Kicsit Interstellar érzésem volt ezzel a megoldással. Sok mindent nem értek,talán majd az okosok vagy egy Filoni interjú megmagyarázza.

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Lizardking
Hozzászólás ideje:

Srácok, szerintem ilyenkor csináljátok, amit én. A rész előtti napon elkezdem kerülni a youtube-ot és a többit, amennyire csak lehet, a rész napján meg egyáltalán nem megyek fel, amíg nem láttam az epizódot.

Hozzászólás ideje:

én suliban vagyok, és a mobilnetet kapcsoltam be csak azért hogy felnézzek az oldalra vagy lecsekkoljam a messengers - 500 MB ot be kell osztanom sajna wifi meg hol vn hol nincs - és akkor szokás szerint kidkb nekem mindenfajta üzit: gmail, yt, főleg utóbbi.

bejött az ajánló én elvetettem de sajna a szemem rajtakapott pár szón ami kb le is lőtt egy hatalmas cuccot csak nem tom hogy melyjj részben lesz.

2018. 02. 27. - 11:38, csoli1138 írta:

Megöl az ideg, hogy ilyenkor  nem tudok otthon lenni letölteni. Online meg semmi. :(

Teljes nézet  

Tettem be neked linkeket.

Szerkesztve: - luke19
Hozzászólás ideje:
  2018. 02. 27. - 11:41, luke19 írta:
Teljes nézet  

Sajnos nem megy. Új lapk nyílnak meg random, csak a társkereső hirdetések látszanak stb..

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.