Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 18. Szerintem se lehetett egyszerű meló, mert valljuk be, a TCW-s és RO-beli Saw nemigen hasonlítanak egymásra az azonos bőrszínen túl. Bár kissé így is furcsa. Lehet, hogy csak az animációs stílus miatt, de nekem YE 13-ban lestrapáltabbnak tűnik, mint 11 évvel később. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 18. Szerintem nincs vele nagy gond. A Rebels egyébként is erősen stilizált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 18. A sorozatban látva biztos megszokom majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 18. Köszi Sky! Szerintem működik a dolog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Egy jelenet a premierből. Forest Whitaker lesz Saw Gerrera hangja. http://ew.com/movies/2016/12/20/rogue-one-saw-gerrera-star-wars-rebels/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. (szerkesztve) Már megint rohamdroidok? Azt hittem, hogy a Last Battle az utolsó.. Na mind egy. Szerkesztve: 2016. December 20. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Már megint rohamosztagosok? Azt hittem, hogy a Last Battle az utolsó.. Na mind egy. Te határozottan keversz valamit! fuss neki újra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. (szerkesztve) Te határozottan keversz valamit! fuss neki újra! upsz. Mind a kettő rohammal kezdődik. Szerkesztve: 2016. December 20. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. upsz. Mind a kettő rohammal kezdődik. És végük is általában ugyanaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Van egy a Rogue One irójával, amiben az ürge megemlíti, hogy már írt egy epizódot a Rebels negyedik évadához is (17:48-nál kezdődik ez a rész, 18:07-nél mondja). Ez csak nekem új hogy tutira lesz negyedik évad vagy ez már be lett jelentve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Már azt is tudjuk, hogy az nem Filoni keze alatt fog készülni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Akkor most már én is tudom.. Mit csinál Filoni? Csak nem egy 6-7 közti projectet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Nem lett még bejelentve a negyedik évad, de ez egy elég jó indikátor Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Van egy a Rogue One irójával, amiben az ürge megemlíti, hogy már írt egy epizódot a Rebels negyedik évadához is (17:48-nál kezdődik ez a rész, 18:07-nél mondja). Ez csak nekem új hogy tutira lesz negyedik évad vagy ez már be lett jelentve? Attól hogy meg van írva még nem jelenti azt hogy lesz. Lásd TCW. De szinte biztos hogy lesz 4.évad már csak RO miatt is. Amúgy Filoni is beszélt már régebben a 4.évadról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Nem lett még bejelentve a negyedik évad, de ez egy elég jó indikátor Bomarr! Na jól van, azthittem lemaradtam valamiről.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 20. (szerkesztve) Freddie Prinze Jr már augusztusban nyilatkozta, hogy megkezdték a negyedik évad hangfelvételeit Szerkesztve: 2016. December 20. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Filoni says fans of the show may someday see Rogue One’s action retold from his characters’ perspective on a future season of Rebels. "I already have some theories about the story behind it," Filoni says. "I can imagine doing that entire [scarif] battle from their point of view, whoever is on the Ghost at that point." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. "Then my best hopes have been realised" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Tudtam én, hogy a Garethékkel való kooperáció túlmutat holmi kis cameokon. Ez nagyszerű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Forest Whitaker lesz Saw Gerrera hangja. Nagyon helyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Filoni says fans of the show may someday see Rogue One’s action retold from his characters’ perspective on a future season of Rebels. "I already have some theories about the story behind it," Filoni says. "I can imagine doing that entire [scarif] battle from their point of view, whoever is on the Ghost at that point." Ez de jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Ez de jó lesz! Ez még nem biztos, csak mint a lehetőségről beszél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Ez még nem biztos, csak mint a lehetőségről beszél. Kihagyhatatlan ziccer szerintem! De klassz lenne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Én nem vagyok benne olyan biztos mert a sorozat szempontjából az jobb lenne ha úgy lenne vége hogy megalakul a Szövetség. Ezt egy TV filmként tudnám elképzelni amiről régebben volt pletyka. Ha viszont a sorozatba akarják beépíteni akkor ez már 5.évados dolog lenne és akkor nehezebb lenne szép befejezést adni a sorozatnak mert ezzel elkezdődik a háború. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Szerintem se kellene belenyúlnia a Rebelsnek a Rogue One-ba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Oldják meg az írók! Szóba jött a TCW-nál is hogy beérhet a sori a 66-os parancsig a 3-ba.. (hisz az a klónháborúk vége..) A Szövetség megalakulása lehet egy évadzáró, majd egy ráadás évad pár Szövetségen belüli kalanddal. Ki mondana erre nemet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Szerintem a Rebelsnek ott kellene végződnie abban a csatában. Vagy azon túl nem sokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. (szerkesztve) Szerintem a Rebelsnek ott kellene végződnie abban a csatában. Vagy azon túl nem sokkal. először én is erre gondoltam, de mivel ez egy győztes csata, vagy inkább "sikeres támadás", visszakoztam. Mert automatikusan arra gondoltam, hogy a Rebels szereplőinek is drámai vég kell. Persze nem tudunk a Ghost Rogue One beli legénységéről Chopperen és Herán? kivül. Addigra a Jedik sorsa már lezárt is lehet. De miért is kalandozok el?? Hisz tökéletes és hátborzongató, ha az Ő haláluk is a HCS lövésének köszönhető. Nem is kell messzire menni egy "kataklizmáért" hőseinknek. Lehetne tökéletes befejezése a Rebels érának a Rogue One vége? :hmm : Szerkesztve: 2016. December 21. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. A scarifi csata valójában egy pürrhoszi birodalmi győzelem volt. Szerintem kellően tragikus lenne, ha itt pecsételődne meg a Ghost legénységének sorsa. Mivel az űrcsata legvégét csak felületesen láthattuk, erre van is mód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2016. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 22. (szerkesztve) Ha már a Rogue One ilyen következetesen elvarrta a szálakat, akkor a Rebels is kénytelen. Még Herán és Chopperen kívül Zeb, Rex és Sabine jelenléte tud indokolt lenni a RO és az OT idejére, még bele tudják magyarázni, hogy miért nem voltak ott sem a yavini csatában, sem a Hothon, de a 2 jedi sztorija lezárásának még addig meg kell történnie, amíg el vannak szeparálva a Főnix-sejtben a teljes lázadástól. Ha Mothmáék tudnák, hogy már a Rebels idején rendelkeznek 2 jedivel, kizártnak tartom, hogy nem szóltak volna hamarabb Obi-Wannak Bailen keresztül. Meg még az jutott eszembe, hogy korábban volt egy ilyen pletyka, hogy terveznek direct to video, meg TV-filmeket, amikben a Rebels folytatódhatna a sorozat befejezése után. Szerintem az nagyon jó lenne, ha a sorozat Kanan és Ezra halálával fejeződne be, aztán pedig folytatódnának a többiek kalandjai különálló kisfilmekben. Zebről nagyon megnéznék egy ilyet, szegény indokolatlanul háttérbe került az utóbbi időben, pedig az egyik legérdekesebb karakter. Az egyik ilyen direct to video film lehetne egy olyan, ami a teljes Scarifot meséli el a (megmaradt) Ghost crew szemszögéből. Szerkesztve: 2016. December 22. - IndianaAndrisSolo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.