Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Piszkosul üt az a tréler. Nagyon zúzós lesz a szezon további része. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Csak amikor szembe mész ("tuti nem ő") a tisztán halható és a feketén-fehéren leírtakkal akkor nem tudok mást tenni csak a fejemet fogni. Ebbe nem tudom megint mit kell kiakadni. És légyszíves ne fenyegess!!!!!!!!!!!!!! Hát 0:55 környékén az a hanghordozás messze van attól, amit Whitaker akár a Rogue One-ban, akár az általad belinkelt videóban hoz. Csak hasonlítsd össze. Dzséjt sem véletlenül írta, hogy szerinte se Whitaker hangja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Majd akkor ítéljük meg ha kijön a rész. Bár ha leírták, hogy Whitaker hangja akkor sokat nincs mit filózni rajta. Max. kicsit fura elsőre, mert itt még nem nyomorék teljesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Majd akkor ítéljük meg ha kijön a rész. Bár ha leírták, hogy Whitaker hangja akkor sokat nincs mit filózni rajta. Max. kicsit fura elsőre, mert itt még nem nyomorék teljesen. Esetleg még arra gondoltam, hogy a trailerre nem ő mondta fel, de a véglegesben viszont már ő lesz. De hát ennek a kifejtésére nem kerülhetett eddig sor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Mandalore szállal kapcsolatban jól láttam, hogy Sabine Kanan fénykardjával ment neki Saxonnak, akinél a darksaber volt ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Esetleg még arra gondoltam, hogy a trailerre nem ő mondta fel, de a véglegesben viszont már ő lesz. De hát ennek a kifejtésére nem kerülhetett eddig sor. Ilyen még nem volt a Rebels történetében, de még a TCW-ben sem. Biztos, hogy az Forest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Ilyen még nem volt a Rebels történetében, de még a TCW-ben sem. Biztos, hogy az Forest. Valószínű akkor, hogy tévedek. De nagyon más szerintem, azért vettem biztosra. Amúgy az Obi vs. Maullal csínján kell bánni. Néhány évvel később Ben már úgy nyilatkozik, hogy túl öreg a kalandokhoz. Remélem megtalálják a készítők a kellő egyensúlyt a Maul elleni párbajban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Valószínű akkor, hogy tévedek. De nagyon más szerintem, azért vettem biztosra. Amúgy az Obi vs. Maullal csínján kell bánni. Néhány évvel később Ben már úgy nyilatkozik, hogy túl öreg a kalandokhoz. Remélem megtalálják a készítők a kellő egyensúlyt a Maul elleni párbajban. Gondolom, azért van ez, mert itt még Saw nincs vastüdőn, mint a Rogue One jelenidejében. Ezért itt még nem olyan herélt a hangja. Érdekesebb számomra, hogy Obi-Wan-t ki szinkronizálja? Elég Alec Guinness-es a hangja, ennek ellenére talán lehet Ewan McGregor? Filoni nagyon szerette volna őt. A Maul-Ben párbaj nekem nagyon fura. A TCW-ben is mindig rematch-cseltették őket. Ami rohadtul idegesített, Obinak legalább 3x nem sikerült legyőznie őt... Ez az egész rematch dolog mindig nagyon futott a TCW-ben, gondoljatok csak a temérdek Anakin-Dooku párbajra, az Obi-Wan-Grievous párbajra, és persze a végén még egy Yoda-Palpatine párbaj is volt. Örülök az öreg Obi-Wannak, hogy visszatér, meg hogy látjuk Tatooine-t (remélem, Mos Eisley-t is). De ez így külön fura lehet, legalábbis az előzetes elképzeléseim szerint, hogy öregként meg lenyomja Maul-t (miközben ez elég sokszor nem ment neki ereje teljében), mert tuti, hogy ezzel lezárják Maul sztoriját. Számomra izgalmasabb lett volna, ha Vader nyomja le, és ezzel, az ő pozíciójának bitorlóját legyőzve, beállítja a Rule of Two-t. És az különleges pillanat lett volna, Vadert látni Maul ellen egy fénykardpárbajban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 4. Nagyon király trailer, engem is a Geonosis szál és az Obi-wan vs. Maul érdekel leginkább, de a mandalore-i szál sem piskóta. Obi és Maul párbajával kapcsolatban nekem nincsenek félelmeim, tavaly Vader kapcsán is kérdéses volt miként harcol majd a fiatal és mozgékony Ahsoka ellen, de tökéletesen megoldották, szerintem itt sem lesz gond. Logikus, hogy a Vader vs. Obi párbajból indulunk ki, de ne feledjük, hogy ott Obi-wannak nem volt célja, hogy legyőzze Vadert, ennek a szellemében is harcolt és Maul sem az már, mint aki képes volt felvenni a harcot Sidiousszal. Az előző évad végén tesz is erre utalást, amikor azt mondja nem lenne képes Vaderrel szembeszállni. Obi-wan pedig azért az erőben ezalatt a 17 év alatt olyan szinten elmélyülhetett, hogy talán már bőven Maul felett áll, a Qui-gon-féle tanítás szerintem nem csak abban nyilvánul meg, hogy képes lesz szellemként visszatérni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Remek előzetes! Az Obi szálat csak azért várom, mert szeretném ha végre túllépnénk Maul-on, akit a magam részéről rettentően unok. Számomra ennek a szálnak csak egyetlen elfogadható végkimenetele van: ha Maul végérvényesen meghal. Most úgy tűnik erre minden esély megvan. Ami viszont tényleg érdekesnek tűnik az a mandalore-i és a geonosisi szál. Saw és a Rogue One kapcsolódás miatt az utóbbit várom a legjobban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Érdekesebb számomra, hogy Obi-Wan-t ki szinkronizálja? Elég Alec Guinness-es a hangja, ennek ellenére talán lehet Ewan McGregor? Filoni nagyon szerette volna őt. Stephen Stanton aki Tarkin hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Nagyon tetszett a trailer! Azért a jégpáncélon kibontakozó fénykardpárbaj sem lesz semmi látvány a fekete és a zöld karddal.. De persze az utolsó másodpercek a lényeg a számomra. Maul vargabetűjének remélem vége lesz. És a dicsőség is visszaszáll oda, ahová való! Obi-wanhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Látom elég nagy kavar van a spoiler-el kapcsolatban. Sztem az előzetesben mutatott dolgok nem azok. Akit zavar az számoljon ezzel ha idejön az előzetes után. Szóval inkább én se rakom abba. Néhány gondolat az előzetesről - Számomra egy kis csalódást is hozott az előzetes. Az pedig az hogy egy laza huszárvágással behozzák a nagy lázadó flottát és a többi sejtett. Én jobban örültem volna ha látjuk ahogy ez nagyobb lázadás szépen összeáll Heráék szeme előtt és hogy a Ghost legénység aktívan részt vesz abba hogy összetoborozzák a többi lázadó sejtett. E helyet úgy nézz ki hogy ezt már Mon Mothma megtette. Igazából ez se baj csak a másiknak jobban örültem volna. - A trailert látva még jobban azt éreztem hogy a 4.évaddal vége lesz a sorozatnak. - Sabine-t sztem úgy fogják kiírni hogy ő lesz majd Mandalorian uralkodónője és elfogja hagyni a Ghost legénységét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Látom elég nagy kavar van a spoiler-el kapcsolatban. Sztem az előzetesben mutatott dolgok nem azok. Akit zavar az számoljon ezzel ha idejön az előzetes után. Szóval inkább én se rakom abba. Nem mellesleg, már elég régóta ott a topic alcímében a spoileres szócska. - Számomra egy kis csalódást is hozott az előzetes. Az pedig az hogy egy laza huszárvágással behozzák a nagy lázadó flottát és a többi sejtett. Én jobban örültem volna ha látjuk ahogy ez nagyobb lázadás szépen összeáll Heráék szeme előtt és hogy a Ghost legénység aktívan részt vesz abba hogy összetoborozzák a többi lázadó sejtett. E helyet úgy nézz ki hogy ezt már Mon Mothma megtette. Igazából ez se baj csak a másiknak jobban örültem volna. Már elég sok helyen tisztázva lett, hogy Mothma, Ahsoka és Bail rakták össze a Szövetséget sok különálló sejtből. A Ghost legénységének ehhez sosem volt olyan mértékben köze, hogy ők alapozták meg, és építették fel. Azt meg rengetegszer említették a sorozat során, hogy vannak más sejtek már régóta. Említette Ahsoka, Bail, Thrawn, Tarkin, Hera. Ezután elég fura lenne, ha még csak most kezdenék el építeni a flottát. Viszont a Szövetség megteremtésében Heráék még aktívan részt vehetnek. Nem hiszem, hogy véletlenül lesz tábornok a hölgy, és azt sem, hogy Mothma véletlen kevert pont a Ghostra. Meg azért, a hozzájárulásuk a lázadáshoz már így is elért abba a kategóriába, hogy nélkülük sok minden máshogy alakult volna. Csak gondoljuk át ezt: - A Ghost legénysége szerezte meg az Arany-osztag Y-szárnyúit. Ezek a hajók nem csak szerepet vállaltak a scarifi, yavini és endori csatában, de ha nincsenek, senki sem bénít meg iontorpedókkal egy csillagrombolót a scarifi ütközetben. - A Ghost legénysége szerzett Hammerhead korvetteket. Ha ők ezzel nem járulnak hozzá a Lázadáshoz, akkor semmi sem talicskázza odébb a már említett csillagrombolót. Következtetés: a Ghost legénységének tevékenységének köszönheti a Lázadók Szövetsége, hogy végül el lehetett pusztítani a Halálcsillagot. Ha ők nem szerzik meg az Y-szárnyúakat és a Hammerheadeket, akkor valószínűleg a Szövetség sosem tudja kiiktatni a Scarifot védő pajzsot, és a tervek nem jutnak át. És akkor még meg sem említettem, hogy ők szervezték be Wedge Antillest, aki a hoth-i csatában is szép eredményeket ért el, kulcsszerepe volt a második Halálcsillag elpusztításában, nem mellesleg a yavini csatában megmentette Luke életét. És ők szállították a B-szárnyú prototípusát is. Szóval azért elég jelentősen hozzájárultak a Szövetséghez. Viszont mindig is Mon Mothma és Bail volt az a vezéralak, akik mögé a Szövetség felsorakozott, akik egységbe kovácsolták a sejteket. Ennek ellenére a Ghost még ebből is kiveheti a részét. Sőt, szerintem ki is fogja, a Rogue One után biztos nem csak mellékes csapat a Főnix. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Nem mellesleg, már elég régóta ott a topic alcímében a spoileres szócska. Ezt nem is figyeltem. Akkor meg pláne nem értem miért kezdet el többen is spoiler tagban írni. Bár sztem a nem hivatalos helyről származó infókat továbbra is úgy kéne írni. Már elég sok helyen tisztázva lett, hogy Mothma, Ahsoka és Bail rakták össze a Szövetséget sok különálló sejtből. A Ghost legénységének ehhez sosem volt olyan mértékben köze, hogy ők alapozták meg, és építették fel. Azt meg rengetegszer említették a sorozat során, hogy vannak más sejtek már régóta. Említette Ahsoka, Bail, Thrawn, Tarkin, Hera. Ezt tudom csak azt gondoltam hogy ilyenkor még jobban szét vannak szóródva egymástól függetlenül mint a Phoniex és csak kapcsolatban állnak egymással és majd mikor megalakul a Szövetség akkor jönnek így össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Ezt tudom csak azt gondoltam hogy ilyenkor még jobban szét vannak szóródva egymástól függetlenül mint a Phoniex és csak kapcsolatban állnak egymással és majd mikor megalakul a Szövetség akkor jönnek így össze. A trailer alapján azt mondanám, hogy ez lesz az első közös próbálkozás, és ebben a Ghost tevékenyen részt fog vállalni. Viszont szintén a trailer sugallata alapján Thrawn ezt a próbálkozást leteríti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. (szerkesztve) Hát igen kijárna már neki egy kiadós siker. A külföldi fórumokon sokan emlegetik hogy milyen király lenne ha Obi vs Maul párbaj alatt megszólalna a Duel Of The Fates. Szerkesztve: 2017. Január 5. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Valószínű akkor, hogy tévedek. De nagyon más szerintem, azért vettem biztosra. Amúgy az Obi vs. Maullal csínján kell bánni. Néhány évvel később Ben már úgy nyilatkozik, hogy túl öreg a kalandokhoz. Remélem megtalálják a készítők a kellő egyensúlyt a Maul elleni párbajban. Szerintem azokba a történésekbe becsatlakozik Ezra és Kana is. Milyen lenne? - A trailert látva még jobban azt éreztem hogy a 4.évaddal vége lesz a sorozatnak. Ebben van valami. Sokáig már nem lehet húzni. Utána meglátjuk min ügyködik Filoni. - Sabine-t sztem úgy fogják kiírni hogy ő lesz majd Mandalorian uralkodónője és elfogja hagyni a Ghost legénységét. Ez tetszene! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Szerintem azokba a történésekbe becsatlakozik Ezra és Kana is. Milyen lenne? Az előzetesből itélve inkább csak Ezra Chopper társaságában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. 3×16: "Legacy of Mandalore" ("Mandalore öröksége") Remélve, hogy rá tudja venni a családját, hogy segítsék a Lázadókat, Sabine Ezra és Kanan társaságában hazautazik. Azonban belecsöppen a családjának Mandalore uralmáért folytatott harcába. 3x17: „Through Imperial Eyes“ ("Birodalmi szemmel") Tartva attól, hogy egy kémük hamarosan lebukik, a Lázadók kieszelnek egy tervet, hogy kiszabadítsák az illetőt, mielőtt a Birodalom elkaphatná. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Jó lenne tudni, hogy akkor most a Geonosis sztorit kettőbe kezeli majd az sw.com vagy nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. - Sabine-t sztem úgy fogják kiírni hogy ő lesz majd Mandalorian uralkodónője és elfogja hagyni a Ghost legénységét. Erre én is gondoltam, tetszene. Szerintem nagyon jól lenne így megoldva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Szerintem azokba a történésekbe becsatlakozik Ezra és Kana is. Milyen lenne? Ha a végén kinyírják végre Mault, jöhet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Nagyot csalódnék a készítőkben, ha Maul megint megúszná. Már így is rétestészta és ezt szerintem ők is érzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Nagyot csalódnék a készítőkben, ha Maul megint megúszná. Már így is rétestészta és ezt szerintem ők is érzik. Én Ahsokánál is azt éreztem, hogy kinyírják, de továbbvitték végül. Bár azért az ő helyzete kicsit más, hiszen őt nem támasztották fel egy kvázi halál után, és összességében örülök annak, hogy túlélte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Jó lenne tudni, hogy akkor most a Geonosis sztorit kettőbe kezeli majd az sw.com vagy nem? Még egy pofon az epizódszámozási kavircnak, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Az epizódszámozás nem izgat, sokkal inkább a guide-ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Mint korábban említettem, a geonózisi szál valószínűleg egy dupla rész lesz (mint az eddigi évadnyitók és a tavalyi évadzáró) így 1 guide-ja lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. (szerkesztve) Csak az zavar be, hogy mindenhol két részletben írják. Meglátjuk, végül is nem nagy dolog összevonni őket. Amúgy ez a két rész majd csak február 18-án és 25-én érkezik. Szerkesztve: 2017. Január 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Csak az zavar be, hogy mindenhol két részletben írják. Meglátjuk, végül is nem nagy dolog összevonni őket. Amúgy ez a két rész majd csak február 18-án és 25-én érkezik. Bovs ezt nem értem. Mi érkezik februárban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.