Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Rengeteg dolog volt, amit 1:1-ben lemásoltak, kár ezen rugózni. Grievous például 100. alkalommal is ugyanazzal a klisés mozdulatával huppant bele a vadászgépébe. De ezzel semmi baj nincs, mert ezért szerettük meg a karaktert, mint ahogy a TIE üldözéses jelenetet is azért szerettük meg, mert OLYAN AMILYEN! ;)

Hozzászólás ideje:

Nagyon frankó! :rock:

Köszi, jó kis videó. :) Megy a promozás ezerrel.

Szívesen! :) Jöjjenek csak az anyagok.
Hozzászólás ideje:

A zűrcsata bővebben:

:cool:

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Ez az űrcsata baromira ott van a szeren.

Ha a filmben is ilyen minőségű csaták lesznek, már pedig miért ne lennének, akkor meg fogom emelni a kalapom. Nekem az tetszik a legjobban ahogy az üldöző TIE -ok és a Ghost messzeségből a kamera felé fordulnak. :clap:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Hű, micsoda New Hope feeling... :)

Azért remélem a Kanan és Hera közti vonzalom nem lesz egy szakasztott Han/Leia koppintás... Legalábbis nem teljesen. ;)

Hozzászólás ideje:

Lefogadom hogy robbantgatni és lövöldözni fog. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Nézegettem a Disney XD nézettségi mutatóit. Olyan fél-háromnegyed millió körül mozog a legtöbb műsoruk. Kíváncsi vagyok mik az elvárások a Rebels felé. Mi az a szám vajon amit meg kell ütnie ahhoz, hogy a második évadra is menjen a berendelés?

Hozzászólás ideje:

Gondolom a csatorna zászlóshajójának várják. Fura olvasni, hogy a Marvel's Avengers Assemble micsoda siker volt náluk a maga 699 ezres nézettségével, de van olyan topnak számitó és megújitott sorozatuk is, ami 480 ezer körül hozta az embereket. Úgy tűnik nincs magasan a léc. Ugyanakkor felteszem ez lesz a legdrágább sorozatuk még úgy is hogy ez valamivel olcsóbb mint a TCW. Ezért gondolom itt nem számit majd jónak a fél milliós nézőszám. Remélhetőleg a TCW nézők ide találnak majd.

Hozzászólás ideje:

Érdekes adatok. Nyilván nem vagyok otthon a Disney nézőszámaiban. :) A TCW -ben már annál inkább. Ott a leggyengébb szám is 1,1 millió volt, de akkor már a vészharangokat kongatták. Nem tudom mennyit számít majd a csatornák közötti különbség (Cartoon-Diseny) - szerintem semmit -, szóval nagyon kíváncsi leszek. Én is zászlóshajónak képzelem el a Rebels -t.

Hozzászólás ideje:

Remek kedvcsináló ez a kisfilm! Chopper nagyon szimpi, de a tréfásan perlekedő párt is jó nézni. :)

Hozzászólás ideje:

A Spark of Rebellion DVD borítója...

Rebellion.jpg?zoom=1.5&resize=358%2C500

Október 14-én jelenik meg; az 1-2. Rebels epizódot tartalmazza egy rövidebb "filmmé" gyúrva. Ennek a premierje lesz a Disney Channelen októberben. Nem tudom, mi a helyzet a szeptemberi hangoztatásokkal, de több forrás is elég egyértelműen állítja, hogy a Rebels (tehát a "film", amit majd a sorozat követ) októberben debütál.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.