Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Semmi extra. Az első hét percből adtak le kb. ötöt, plusz volt egy tv spot. Ezek egyébként fent vannak a weboldalon is, de azért jó volt végre TV-n látni. :)

Azt a fennmaradó 2 percet még igazán lenyomhatták volna :(

Hozzászólás ideje:

Az X-Szárnyúak és Y-Szárnyúak megjelenését valahogy sosem tartottam kétségesnek, pláne utóbbiakat, amik már a TCW-ben debütáltak. Ugyanígy biztos, hogy lesz szeritnem Z-95-ös is. A B-Szárnyú viszont meglepett, hiszen az A-Szárnyúhoz hasonlóan az ep6-ig nem láthattunk - és hát sajnos az ep6-ban is csak inkább háttérszereplő, mint az ep3-ban a V-Szárnyú. Legalább most megkapja a maga terét.

Hozzászólás ideje:

Nem lepne meg ha valamikor LEGOs Rebels-múvi is készülne. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

A németeknél 10.03 19:30 Disney XD a premier időpontja!

Kár, nekem csak Disney Channel van. :(

Hozzászólás ideje:

Én úgy tudom, hogy a magyar Disney Chanel-en lemegy a premier magyarul. De lehet, hogy tévedek.

Sajnos nekem az nincsen (6 magyar csatornám van, viszont van vagy 60 német), de remélem tényleg a Disney Channel-en adják, mert akkor tudnám nézni rögtön egyenes adásban a TV-n. :)

Hozzászólás ideje:

Sajnos nekem az nincsen (6 magyar csatornám van, viszont van vagy 60 német), de remélem tényleg a Disney Channel-en adják, mert akkor tudnám nézni rögtön egyenes adásban a TV-n. :)

Én sosem nézek sorozatokat TV-n (amióta a mindent tudó internet létezik :D), mert úgyis úgy alakul, hogy valamikor nem érek rá a vetítés időpontjában, meg ha letöltöm könnyebb számon tartani hol is tartok, nem maradt-e ki egy rész, szóval a Rebels-nél is így járok el :) meg ha a Disney XD-n nyomják, majd az nincs is csak sima Diney Channel :)

Hozzászólás ideje:

Olvastam már érdekesebb epizódleírásokat is, de a képernyőn látott végeredmény lesz lényeges.

1x01 - Droids in Distress

"Amikor a Lázadóknak fogytán a pénzük, úgy döntenek, ismét elvállalnak egy munkát Vizago-nál. A Garellre repülnek, hogy ellopjanak néhány ládányi illegális fegyvert, de Zeb rájön, hogy a fegyverek valójában T7 ion rombolók, melyet a Birodalom is használt, hogy kiszorítsa és kis híján kiirtsa népét. A felkavart Zeb megpróbálja lebeszélni Kanant arról, hogy befejezzék a munkát."

1x02 - Fighter Flight

"Ezra és Zeb folytonosan vitáznak. Annak érdekében, hogy összehozza őket, Hera a Kothalra viszi őket, hogy meiloorun nevű gyümölcsöt vásároljanak. Néhány kudarcot követően sikerül megtalálniuk a meiloorunnal teli ládákat, ám azokat épp megvette a Birodalom. Ezra azonnal megpróbál ellopni néhány meiloorunt, amely a rohamosztagosok elleni küzdelemhez vezet."

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Én sosem nézek sorozatokat TV-n (amióta a mindent tudó internet létezik :D), mert úgyis úgy alakul, hogy valamikor nem érek rá a vetítés időpontjában, meg ha letöltöm könnyebb számon tartani hol is tartok, nem maradt-e ki egy rész, szóval a Rebels-nél is így járok el :) meg ha a Disney XD-n nyomják, majd az nincs is csak sima Diney Channel :)

Az első részt megnézheted a disney channelen a többit meg majd netről lekapjuk.

Olvastam már érdekesebb epizódleírásokat is, de a képernyőn látott végeredmény lesz lényeges.

1x01 - Droids in Distress

"Amikor a Lázadóknak fogytán a pénzük, úgy döntenek, ismét elvállalnak egy munkát Vizago-nál. A Garellre repülnek, hogy ellopjanak néhány ládányi illegális fegyvert, de Zeb rájön, hogy a fegyverek valójában T7 ion rombolók, melyet a Birodalom is használt, hogy kiszorítsa és kis híján kiirtsa népét. A felkavart Zeb megpróbálja lebeszélni Kanant arról, hogy befejezzék a munkát."

1x02 - Fighter Flight

"Ezra és Zeb folytonosan vitáznak. Annak érdekében, hogy összehozza őket, Hera a Kothalra viszi őket, hogy meiloorun nevű gyümölcsöt vásároljanak. Néhány kudarcot követően sikerül megtalálniuk a meiloorunnal teli ládákat, ám azokat épp megvette a Birodalom. Ezra azonnal megpróbál ellopni néhány meiloorunt, amely a rohamosztagosok elleni küzdelemhez vezet."

Ezeket már nem olvastam el. ;) A németeknél négy nap késéssel jönnek a részek.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Azért majd ha valaki megtud valamit a magyar premierről ne tartsa magában.

Nálunk október 5-re ígérik a Spark of Rebelliont, a Disney Channelre.

Amúgy nekem nem tiszta, hogy ez a "film" a sorozat részének minősül-e, vagy sem? Eddig abban a hitben voltam, hogy a TCW-hez hasonló tévés "mozifilm" lesz, melyet aztán a sorozat 16 része követ. Most viszont azt olvastam, hogy a Spark of Rebellion Part I-II már a sorozat 1-2. részét képezi, azaz beletartozik az 1. évad 16 részébe.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.