Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Ne feledjétek ma 10.20 -kor Rebels előzetes a magyar Disney csatornán! Én rajta leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Fel is veszed majd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Na milyen volt? Lemaradtam róla... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Ez ennyi volt? Nem vettem fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Semmi extra. Az első hét percből adtak le kb. ötöt, plusz volt egy tv spot. Ezek egyébként fent vannak a weboldalon is, de azért jó volt végre TV-n látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Semmi extra. Az első hét percből adtak le kb. ötöt, plusz volt egy tv spot. Ezek egyébként fent vannak a weboldalon is, de azért jó volt végre TV-n látni. Azt a fennmaradó 2 percet még igazán lenyomhatták volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Na milyen volt? Lemaradtam róla... 15:50-kor megint lenyomják Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. 15:50-kor megint lenyomják sajna meló van.. Mobilról vagyok. De ha semmi új, akkor... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Augusztus 31. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. (szerkesztve) Hoppá! Lesz benne B-Wing is? Gondolom akkor az X-szárnyúakat se hagyják ki. Szerkesztve: 2014. Szeptember 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Az X-Szárnyúak és Y-Szárnyúak megjelenését valahogy sosem tartottam kétségesnek, pláne utóbbiakat, amik már a TCW-ben debütáltak. Ugyanígy biztos, hogy lesz szeritnem Z-95-ös is. A B-Szárnyú viszont meglepett, hiszen az A-Szárnyúhoz hasonlóan az ep6-ig nem láthattunk - és hát sajnos az ep6-ban is csak inkább háttérszereplő, mint az ep3-ban a V-Szárnyú. Legalább most megkapja a maga terét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. (szerkesztve) Nem lepne meg ha valamikor LEGOs Rebels-múvi is készülne. Szerkesztve: 2014. Szeptember 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. A németeknél 10.03 19:30 Disney XD a premier időpontja! Ó istenem, ha nálunk is ekkor lenne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. A németeknél 10.03 19:30 Disney XD a premier időpontja! Kár, nekem csak Disney Channel van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Én úgy tudom, hogy a magyar Disney Chanel-en lemegy a premier magyarul. De lehet, hogy tévedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Nem tévedsz, nemhiába reklámozzák..A Disney Channel fogja nyomni. Csak az a kérdés mikor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Jaja, a Disney channel -en lesz nálunk és általában mindenhol. Szerintem a németeknél is csak elírták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Én úgy tudom, hogy a magyar Disney Chanel-en lemegy a premier magyarul. De lehet, hogy tévedek. Sajnos nekem az nincsen (6 magyar csatornám van, viszont van vagy 60 német), de remélem tényleg a Disney Channel-en adják, mert akkor tudnám nézni rögtön egyenes adásban a TV-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Sajnos nekem az nincsen (6 magyar csatornám van, viszont van vagy 60 német), de remélem tényleg a Disney Channel-en adják, mert akkor tudnám nézni rögtön egyenes adásban a TV-n. Én sosem nézek sorozatokat TV-n (amióta a mindent tudó internet létezik ), mert úgyis úgy alakul, hogy valamikor nem érek rá a vetítés időpontjában, meg ha letöltöm könnyebb számon tartani hol is tartok, nem maradt-e ki egy rész, szóval a Rebels-nél is így járok el meg ha a Disney XD-n nyomják, majd az nincs is csak sima Diney Channel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. (szerkesztve) Olvastam már érdekesebb epizódleírásokat is, de a képernyőn látott végeredmény lesz lényeges. 1x01 - Droids in Distress "Amikor a Lázadóknak fogytán a pénzük, úgy döntenek, ismét elvállalnak egy munkát Vizago-nál. A Garellre repülnek, hogy ellopjanak néhány ládányi illegális fegyvert, de Zeb rájön, hogy a fegyverek valójában T7 ion rombolók, melyet a Birodalom is használt, hogy kiszorítsa és kis híján kiirtsa népét. A felkavart Zeb megpróbálja lebeszélni Kanant arról, hogy befejezzék a munkát." 1x02 - Fighter Flight "Ezra és Zeb folytonosan vitáznak. Annak érdekében, hogy összehozza őket, Hera a Kothalra viszi őket, hogy meiloorun nevű gyümölcsöt vásároljanak. Néhány kudarcot követően sikerül megtalálniuk a meiloorunnal teli ládákat, ám azokat épp megvette a Birodalom. Ezra azonnal megpróbál ellopni néhány meiloorunt, amely a rohamosztagosok elleni küzdelemhez vezet." Szerkesztve: 2014. Szeptember 4. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. (szerkesztve) Én sosem nézek sorozatokat TV-n (amióta a mindent tudó internet létezik ), mert úgyis úgy alakul, hogy valamikor nem érek rá a vetítés időpontjában, meg ha letöltöm könnyebb számon tartani hol is tartok, nem maradt-e ki egy rész, szóval a Rebels-nél is így járok el meg ha a Disney XD-n nyomják, majd az nincs is csak sima Diney Channel Az első részt megnézheted a disney channelen a többit meg majd netről lekapjuk. Olvastam már érdekesebb epizódleírásokat is, de a képernyőn látott végeredmény lesz lényeges. 1x01 - Droids in Distress "Amikor a Lázadóknak fogytán a pénzük, úgy döntenek, ismét elvállalnak egy munkát Vizago-nál. A Garellre repülnek, hogy ellopjanak néhány ládányi illegális fegyvert, de Zeb rájön, hogy a fegyverek valójában T7 ion rombolók, melyet a Birodalom is használt, hogy kiszorítsa és kis híján kiirtsa népét. A felkavart Zeb megpróbálja lebeszélni Kanant arról, hogy befejezzék a munkát." 1x02 - Fighter Flight "Ezra és Zeb folytonosan vitáznak. Annak érdekében, hogy összehozza őket, Hera a Kothalra viszi őket, hogy meiloorun nevű gyümölcsöt vásároljanak. Néhány kudarcot követően sikerül megtalálniuk a meiloorunnal teli ládákat, ám azokat épp megvette a Birodalom. Ezra azonnal megpróbál ellopni néhány meiloorunt, amely a rohamosztagosok elleni küzdelemhez vezet." Ezeket már nem olvastam el. A németeknél négy nap késéssel jönnek a részek. Szerkesztve: 2014. Szeptember 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. http://www.youtube.com/watch?v=k5kItNiLhDw Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Hehe, a TIE, mint halálos fenyegetés. Jó reklám ez, jól átveri a vevőket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Úgy kell annak aki beveszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Nekem továbbra is tetszik, hogy megmaradt az ami az SW egyik legerősebb oldala. az aprólékosság és kidolgozottság. Ezt nagyon jó látni! ez már egyfajta garancia a minőségre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Azért majd ha valaki megtud valamit a magyar premierről ne tartsa magában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Azért majd ha valaki megtud valamit a magyar premierről ne tartsa magában. Nálunk október 5-re ígérik a Spark of Rebelliont, a Disney Channelre. Amúgy nekem nem tiszta, hogy ez a "film" a sorozat részének minősül-e, vagy sem? Eddig abban a hitben voltam, hogy a TCW-hez hasonló tévés "mozifilm" lesz, melyet aztán a sorozat 16 része követ. Most viszont azt olvastam, hogy a Spark of Rebellion Part I-II már a sorozat 1-2. részét képezi, azaz beletartozik az 1. évad 16 részébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Én inkább az utóbbira tenném a téteket, bár az előbbit szeretném. Ez nekem se tisztázódott eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.