Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Hamarabb itt lesz az, mint gondolnánk. Én személy szerint maradnék azon az úton, amin a TCW elindult, sőt akár nézhetne ugyanúgy ki felőlem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Hamarabb itt lesz az, mint gondolnánk. Csak az vigasztal, hogy addigra talán már a második évaddal is kész lesznek. Vagy túlbecsülöm a dolgot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Sorozata válogatja, mi áll jobban neki a 2D vagy a 3D. Egy Tom és Jerry például több mint gáz "modernizálva", viszont a Star Wars-nak szerintem is sokkal előnyösebb a 3D-s látványvilág. Megszokás kérdése Ha a T és J-t "modernizálva" néztük volna mindig, akkor az lenne a természetes. Nekem teljesen mindegy a formátum, egyiket sem preferálom a másik kárára, csak legyen szép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Nocsak, mit találtam. Na, ezt szívesen látnám a Rebels-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Nocsak, mit találtam. Na, ezt szívesen látnám a Rebels-ben. Tény és való, hogy nagyon inspiráló és érzelemteli jelenet lenne, de nem látom a helyét az idővonalban. A TCW nagyon közel van időben az Ep.3-hoz, aminek a végén történnek a fontos dolgok. A köztes időben Ahsoka aligha tett olyan csodát, ami miatt korábbi padawan-ként szobrot kaphatott volna a Templomban (ugyanis ha jól látom, ez a Jedi Templom központi könyvtára). Még ha vhogy hősiesen meghalt, akkor is valószínűtlen. Eleve kinek lett volna ideje és lehetősége emléket állítani a kis togrutának? Maximum Vader-nek, de az ő profiljába már ez nagyon nem férne bele. Anakin-ból kinézném, de Vader-től illúzióromboló lenne. Eleve mi történhetett a Jedi Templommal a Birodalom felemelkedésének idején? Azt tudjuk, hogy átkódolták a dolgokat, hogy az életben maradt jedi-k kerüljék el a helyet. A holokronok működésével nem vagyok teljesen tisztában, de szerintem azokat is megbuherálták Yoda-ék, hogy egyik sith se legyen képes kinyerni belőle az infokat. Mindenesetre erre a vonalra nagyon kíváncsi lennék, szívesen látnám az ilyen és ehhez hasonló kultikus, jedikhez kötődő dolgok sorsát. Persze ha a kép csak szimbolikus és a Rebels-ben élőben találkoznának, akkor azt én is nagyon erősen támogatnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. (szerkesztve) A köztes időben Ahsoka aligha tett olyan csodát, ami miatt korábbi padawan-ként szobrot kaphatott volna a Templomban (ugyanis ha jól látom, ez a Jedi Templom központi könyvtára). Még ha vhogy hősiesen meghalt, akkor is valószínűtlen. Eleve kinek lett volna ideje és lehetősége emléket állítani a kis togrutának? Maximum Vader-nek, de az ő profiljába már ez nagyon nem férne bele. Anakin-ból kinézném, de Vader-től illúzióromboló lenne. Az Archívumban található hermák által ábrázolt Jediket úgy nevezik, hogy Az Elveszett Húsz. Mindegyik szobor egy olyan Jedit ábrázol, aki kilépett, és ott hagyta a a Rendet, így lehetséges Ahsokának is állítani szobrot, de így már Az Elveszett Huszonegy lenne a nevük. Szerkesztve: 2013. Június 10. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. (szerkesztve) Az Archívumban található hermák által ábrázolt Jediket úgy nevezik, hogy Az Elveszett Húsz. Mindegyik szobor egy olyan Jedit ábrázol, aki kilépett, és ott hagyta a a Rendet, így lehetséges Ahsokának is állítani szobrot, de így már Az Elveszett Huszonegy lenne a nevük. Pontosan. Ahsoka simán kaphatott szobrot, mint ő az újabb kilépő Jedi. Bár akkor elvileg Ventressnek is kellene lennie. Szerkesztve: 2013. Június 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Az Eveszett Húsz(onegy) közül ismertek: Phanius (Darth Gravid) Dooku (Darth Tyranus) Ahsoka Anakin Skywalker (Darth Vader) is ide sorolható, de ő szerintem már csak az Új Köztársaság idején van benne a huszonkettőben, már ha akkor még létezik ez a fogalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Az Archívumban található hermák által ábrázolt Jediket úgy nevezik, hogy Az Elveszett Húsz. Mindegyik szobor egy olyan Jedit ábrázol, aki kilépett, és ott hagyta a a Rendet, így lehetséges Ahsokának is állítani szobrot, de így már Az Elveszett Huszonegy lenne a nevük. Tudtommal az "Elveszettek" közé azok a Jedi-mesterek tartoztak, akik önszántukból hagyták el a Rendet az ideológiai különbségek miatt (pl. Dooku). Egyébként Vader tartotta magát a 21.-nek. Ahsoka nem önszántából lépett ki a Rendből, mivel kizárták. Gondolkodási időre hivatkozva úgy döntött, egyelőre nem tér vissza, ami nem jelenti azt, hogy a későbbiekben sem akart. Egyébként Jedi-mester se volt, így nem igazán illik az előbb körülírt kategóriába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Pontosan. Ahsoka simán kaphatott szobrot, mint ő az újabb kilépő Jedi. Bár akkor elvileg Ventressnek is kellene lennie. De Ventress soha nem volt tagja a jedi rendnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Tudtommal az "Elveszettek" közé azok a Jedi-mesterek tartoztak, akik önszántukból hagyták el a Rendet az ideológiai különbségek miatt (pl. Dooku). Egyébként Vader tartotta magát a 21.-nek. Ahsoka nem önszántából lépett ki a Rendből, mivel kizárták. Gondolkodási időre hivatkozva úgy döntött, egyelőre nem tér vissza, ami nem jelenti azt, hogy a későbbiekben sem akart. Egyébként Jedi-mester se volt, így nem igazán illik az előbb körülírt kategóriába. Igaz, de ha ilyen szigorúan vesszük, akkor a rajznak sincs értelme Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. (szerkesztve) Ez mind igaz... de attól még jó kép. Nyilván a kép alkotója is tisztában volt a lent említett dolgokkal, de szerintem csak azért is megcsinálta, azzal az indokkal, hogy jól nézne ki. Láttam már ilyeneket. Szerkesztve: 2013. Június 10. - dalekterminator Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Nekem is bejönne egy ilyen találkozás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Egy Greg Weismannal készített interjúból kiderült, hogy a sorozat valóban 3D-s lesz (nem rajzfilm), Ralph McQuarrie-féle stílusban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Ez k*rva jók hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Nagyon helyes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Nagyon jó hírek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Valamiért ezt nagyon is lehetségesnek tartom a Rebels-ben: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Valamiért ezt nagyon is lehetségesnek tartom a Rebels-ben: Nemcsak hogy lehetséges, de ígéretes is. Csatlakozhatna még hozzájuk néhány korábbi bajtárs is. Nekem még mindig csak afelől vannak komoly kétségeim, hogy Ahsoka-ra főszerep hárulna a Rebels-ben. A TCW "6. évadában" se nagyon akarják már (legalábbis eddig nem került szóba) elővenni a sorsát, ami intő jel lehet az ú sorozatra nézve is. Biztos, hogy a Rebels-ben is viszontlátjuk majd, mert böszmeség lenne ekkora lehetőséget kihagyni, de nem hinném, hogy nagyon középpontban lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Valamiért ezt nagyon is lehetségesnek tartom a Rebels-ben: Nagyon jó érzés kerített hatalmában. Velem van az erő lehet Ezt a sorozatot szerintem imádni fogjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Valamiért ezt nagyon is lehetségesnek tartom a Rebels-ben: Nagyon jó kép, de mi a dágványért van szemtapasz Luxon? Elcsúfítja a szép kis arcát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Nagyon jó kép, de mi a dágványért van szemtapasz Luxon? Elcsúfítja a szép kis arcát. Szerintem ugyanazért, amiért Ahsoka-t "átöltöztették" dark szerkóba, ill. amiért Lux kapott egy Han-éhoz hasonló stukit. A feeling kedvéért. Így kalózosabb és valószínűleg az alkotó ilyen szerepben képzelte el a srácot. Bár az a letakart szem nekem is túlzás kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Szerintem Lux inkább komikusan fest ezen a képen, vagy legalábbis nálam ezt a hatást érték el vele, ha rápillantok. Ahsokának meg mintha megnőttek volna azok a "nyúlványai". Egyébként nagyon jó beállítás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Szerintem ugyanazért, amiért Ahsoka-t "átöltöztették" dark szerkóba, ill. amiért Lux kapott egy Han-éhoz hasonló stukit. A feeling kedvéért. Így kalózosabb és valószínűleg az alkotó ilyen szerepben képzelte el a srácot. Bár az a letakart szem nekem is túlzás kicsit. Ahsoka eleve mindig ilyen dominatrix szerelésben mászkált, rajta nem csodálkozok, Anakin mellett szocializálódott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Gondolom a "keménység" növelése volt a cél a szemfedővel, de számomra némi borosta vagy arcszőr hitelesebb lett volna férfiasság terén, mint ez a röhejgerjesztő izé. Egyébként Ahsoka felnőtt modelljét már láthattuk a Mortis-trilógiában (úgyhogy nem így fog kinézni a Rebels-ben, ha pl. 10-15 éves ugrással indít a sorozat az Ep3 után), de nem akarok megint én lenni, aki hazavágja a képkészítő lelkes munkáját. Egyébként mint kép, nem mutat rosszul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Ez a kép szerintem nem is 10-15 éves időugrással számol, inkább ~5-tel. Nyilván nem reális a dolog, inkább amolyan megihletésre szolgál, mutat egyfajta koncepcionális lehetőséget. Valószínű olyan modellek nem álltak rendelkezésre alapanyagként, amiből többet lehetett volna kihozni. Mondjuk rontani kár volt rajta ezzel a szemes dologgal. OFF: Tényleg Sky, ilyen jellegű műveken nem gondolkodtál még? Nyilván a saját kézi rajzos stílusodban, de szerintem lenne benne potenciál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 14. (szerkesztve) Találtam még egy remek rajongói alkotást: és itt egy hivatalos kép, amit Dave Filoni osztott meg a blogján nemrég: Ezek szerint nem rögtön a 3. rész után fog játszódni a Rebels. Szerkesztve: 2013. Június 14. - dalekterminator Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 14. OFF: Tényleg Sky, ilyen jellegű műveken nem gondolkodtál még? Nyilván a saját kézi rajzos stílusodban, de szerintem lenne benne potenciál. OFF Attól függ, mire gondolsz konkrétan? Folyamatban van egy teljes mértékben saját Rebels "plakát" féleség, de az eddigiektől eltérően, nem ceruzarajz stílusban. A megfelelő topikban egyébként szívesen veszek minden jellegű instrukciót és ötletet, mi legyen a továbbiakban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 14. Az Eveszett Húsz(onegy) közül ismertek: Phanius (Darth Gravid) Dooku (Darth Tyranus) Ahsoka Anakin Skywalker (Darth Vader) is ide sorolható, de ő szerintem már csak az Új Köztársaság idején van benne a huszonkettőben, már ha akkor még létezik ez a fogalom. Phanius Darth Ruin volt, nem Gravid. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.