Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Nem tudom feltűnt-e valakinek, én is csak most vettem észre, de a szereplőknek nincs körmük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. (szerkesztve) Nem tudom feltűnt-e valakinek, én is csak most vettem észre, de a szereplőknek nincs körmük. Igen észrevettem már, és azt is, mikor közelit kapunk egy arcról(főleg Kanan) olyan szemcsés, mintha spray-vel fúják volna. A tcw-ban az ilyen közeli felületeken ecsetvonásszerű részletek voltak.. Más: este jön az epguide kép, most nincs időm rá, addig is lessétek meg a "wiki" milyen képen közölt Az Empire Day-hez! http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars_Rebels:_Season_One Szerkesztve: 2014. November 11. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Empire Day epizód http://vodlocker.com/sh2ndyy3rsz5 Eszement jó rész, csak az a blokád áttörés ne lenne benne. Hirtelen a kis lépegetők kifogytak a tűzerőből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Szólásszabadság? Hsz már van bent, de a topic zárva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Most már nyitva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Basszus, elfelejtettem rányomni a nyitásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Empire Day epizód Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. nCore-on fellelhető már a Vaderes Spark of Rebellion? Csak mert napok óta semmi nyomát nem találom... Vagy akkor egyéb helyen, 1080-as Web-DL-ben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Ncore-on van egy változat, ráadásul magyar, de gondolom a toldalék rész még angol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. nCore-on fellelhető már a Vaderes Spark of Rebellion? Csak mert napok óta semmi nyomát nem találom... Vagy akkor egyéb helyen, 1080-as Web-DL-ben? Al féle 720p nem jó neked? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Nem tudom feltűnt-e valakinek, én is csak most vettem észre, de a szereplőknek nincs körmük. Kesztyűben van a zömük. Nézd meg Kanan -t. Rajta nincs kesztyű és körme is van. Basszus elolvastam Bomarr spoilerét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Ne bánkódj, annyira nem gigaspoiler. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Végül is nem, csak az apropóját lehet, hogy így előre nem kellett volna megtudnom, de úgy kell nekem. Egyébként csak én gondolom úgy, vagy tényleg nem volt eddig gyenge rész a sorozatban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Al féle 720p nem jó neked? Ha jól vettem ki, az magyar, leszámítva az angol részleteket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Ody: Szerintem se volt és az Empire Day se kivétel. Baromi jó rész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Egyébként csak én gondolom úgy, vagy tényleg nem volt eddig gyenge rész a sorozatban? Nem csak te gondolod így. A leggyengébbnek eddig a Fighter Flightot mondanám, de az is csak az összes többi zseniális epizódhoz mérve gyenge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Szuper! Ráadásul ez állítólag egy két részes arc első felvonása. Ez kiderült a részt nézve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Egyértelműen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Nem túl nyilvánvalóan, de ki. Szerk.: fene, Bomarr megelőzött, így már nem működik az átverés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Na jól van. Remélem Vader már hegyezi a hegyezni valóját és szétcsap az egyre elszemtelenedő lázadók között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Star.Wars.Rebels.S01E07.Empire.Day.720p.WEBRip.NLI.mp4 https://mega.co.nz/#!8ExHBS5Q!1IkHHppgFfjwytMtClwYnaSd3RiM1je1dzYTxwsTmJ4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Köszi Zééé! Vajon ehhez jó a QCF -es felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Na megjöttem. (Eddig ma mobilról voltam) Out of darkness kép: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Köszi csoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Igaz, még a Breaking Rankst sem értékeltem, itt van két előzetes (és pár kép) az Empire Day-ből (már aki még nem látta őket). http://www.youtube.com/watch?v=ED4bOI6ZZpk http://www.youtube.com/watch?v=qJvj_Xg4sm0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Köszi de ez nekem csak jövőheti program. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Empire Day 1080p https://mega.co.nz/#!RlEjhabZ!SPrvDVisXUJ3GvnPjN5r1iNd6tVR6yoX8dws_OoEVuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Elnézést, a török utazás miatt nekem most kissé feltorlódtak a dolgok, ráadásul az eltérő számozás is bezavar. Az Empire Day megjelenését a wikipedia nov. 17-re teszi, hogyhogy előbb jött ki? Megint az előfizetőknek kedveskedtek? Most próbálom kisilabizálni, hogy mihez van felirat és mihez nincs... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.