M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Újabb visszatérőt rebesgetnek. Ki mást mint Solo -t? Komolyan??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Platschu Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Nagyon remélem, hogy nem fogják kinyírni Ahsokát .... Pedig a logika ezt diktálná hosszabb távon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. (szerkesztve) Nagyon remélem, hogy nem fogják kinyírni Ahsokát .... Pedig a logika ezt diktálná hosszabb távon. Remélem sem. És tényleg logikus volna, de ki tudja, ha a Rebelsbe visszahozták, lehet, hogy a Rebelsben is eltűnik és viszont látjuk a VII. epizódban. Na attól hátast dobnék. 70-75 éves lenne. én meg vén öreg, rozzat Ahsokát nem akarok látni. Na most akkor tiztázzuk. Kik is térnek vissza? Már visszatért Obi-Wan hologramként, Bail, Yoda (tény, hogy csak a hangja, illetve Ezránál olyan fura Erő gömbökben), akkor visszajött még Lando, Tarkin (azért raktam ezt spoilerbe, hátha valaki még nem látta volna a Call to actiont). És akkor visszajönnek még: Ahsoka, Hondo és valószínű Solo is? És ha ők visszajönnek, akkor lehet, hogy Ventress is visszajön? Mert ugye tudjuk, legalábbis minden jel arra utalt, hogy Ventress visszaállt a jó oldalra, akkor lehet, hogy Ahsoka Ventress és Hondo társaságában jön vissza? Kicsit durva lenne... lehet hogy lesz egy Palpi&Vader&Inkvi vs Ventress&Ahsoka&Kanen&Ezra? Szerkesztve: 2015. Február 8. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Platschu Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Egyébként a főoldalon ordítóan nagy spoileres hírt nem kellene elrejteni? Még képet is raktatok ki, hogy biztosan kiderüljön a bizonyos szereplő visszatérése... Én csak amiatt aggódok, hogy hosszabb távon Kanan és Ezra a főszereplő, tehát elég hülyén venné ki magát, ha Ventress és/vagy Ahsoka is ott lenne a háttérben mozgatva, hiszen akkor majd mindenki tőlük várná a deux ex machina jellegű megoldásokat. Szóval örülök is, meg nem is, remélem az írók nem okoznak csalódást és lesz itt még egy pár nagyobb csavar... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. (szerkesztve) Nem akarok ünneprontó lenni, de azért szerintem nem kéne készpénznek venni Ahsoka visszatérését, tekintve, hogy még egy hivatalos forrás sem erősítette meg, nem úgy, mint Lando és Hondo esetében. A legmegbízhatóbb Star Wars-os oldalak is még mindig csak pletyka szinten emlegetik. Egyébként, ha Fulcrum valóban az lesz, akinek gondoljuk, akkor remélem, hogy ehhez hasonlóan fog kinézni: Ez... Ez fantasztikus! Szerkesztve: 2015. Február 9. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Eddigi tapasztalataim szerint, a Making Star Wars weboldalnak nem szokása minden alaptalan, légből kapott pletykát exkluzív hírként leközölni, így számomra a megbízhatóbbak közé tartoznak. Nyilván megbíznak a lucasfilmes forrásukban, ellenkező esetben nagyobb lenne az a kérdőjel. Egyébként Fulcrum személye is megerősítést nyert (amit a fontosabb SW oldalak szintén hírként írtak meg, nem pletykaként)... ....Olivia Luccioni, azaz Ahsoka TCW-s francia szinkronhangja által. A Twitteren informálta a közönséget a napokban egy francia szinkronoldalra kikerült infóról (amit pénteken belinkeltem) érdeklődő Rebels Report levelére (ennek a közzétételével), hogy valóban Fulcrum/Ahsoka szinkronhangja lesz a Rebelsben is. Itt a Rebels Reportos cikk. Hivatalosabb forrásokból véleményem szerint, szándékosan nem kapunk infókat, miután a készítők meglepetésnek szánják/szánták Fulcrum kilétét. Filoniék nem véletlenül rejtettek el a személy kilétére utaló, és félrevezető nyomokat egyaránt, ahelyett, hogy egyszerűen felbukkant volna a togruta. A leleplező bejelentéssel a misztikumot ölnék ki a dologból. Noha az furcsa, hogy a francia szinkronhang (és/vagy szinkronhonlap) minden következmény nélkül megerősíthet egy ilyen kaliberű infót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Egyébként a főoldalon ordítóan nagy spoileres hírt nem kellene elrejteni? Még képet is raktatok ki, hogy biztosan kiderüljön a bizonyos szereplő visszatérése... Nekem is feltűnt, hogy míg a topicokban óvatoskodunk, addig a főoldal keményen spoilerezik. Mondjuk engem nem zavar, mert nem vagyok spoilermentes szinte soha! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. valaki megtuja mondani ment mar a 8.9,10 resz magyarul vagy most indul a masodik szezon kosz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. (szerkesztve) Elkezdtem a Rebelt végignézni (mondjuk ez kicsit túlzás, mert eddig csak az első epízódot néztem meg). A TCW után kicsit fura, de ez abszolút jó értelemben írom. A szereplők szimpatikusak. Eddig a két csajszi tetszik a legjobban. A humor is egész jó! Egy-két jelenetnél szabályosan felröhögtem! A TCW.hez képest előrelépés a grafika minősége. Fura is volt, hogy nem "baltával" faragták a szereplők arcát. Azt hiszem meg fogom szeretni ezt a sorozatot is. Az első részt 1080p-ben töltöttem le, sajnos azonban ilyen minőségben többet nem találtam. A kickass-t is kilőtték, ahogy látom. Nem tud valaki letöltő linket a többi részhez? Szerkesztve: 2015. Február 9. - M.Laci Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Egyébként a főoldalon ordítóan nagy spoileres hírt nem kellene elrejteni? Még képet is raktatok ki, hogy biztosan kiderüljön a bizonyos szereplő visszatérése... A híreket nem mi írjuk, hanem átvesszük a csillagokhaboruja.hu oldaltól. Sajnos nálunk így jelenik meg. Csak most szereztél tudomást róla? Egyébként még mindig nem biztos a dolog... Elkezdtem a Rebelt végignézni (mondjuk ez kicsit túlzás, mert eddig csak az első epízódot néztem meg). A TCW után kicsit fura, de ez abszolút jó értelemben írom. A szereplők szimpatikusak. Eddig a két csajszi tetszik a legjobban. A humor is egész jó! Egy-két jelenetnél szabályosan felröhögtem! A TCW.hez képest előrelépés a grafika minősége. Fura is volt, hogy nem "baltával" faragták a szereplők arcát. Azt hiszem meg fogom szeretni ezt a sorozatot is. Az első részt 1080p-ben töltöttem le, sajnos azonban ilyen minőségben többet nem találtam. A kickass-t is kilőtték, ahogy látom. Nem tud valaki letöltő linket a többi részhez? Ez remek hír Laci! Nézd csak és majd írj az adott részekhez is, ha van véleményed. Közben újra működik a piratebay.se torrent oldal, ott megtalálod az összes részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. A TCW.hez képest előrelépés a grafika minősége. Én a baltával faragás problémáját inkább az animációs stílusba sorolnám, és nem az animáció minőségébe. Mellesleg minőség terén eléggé hullámvölgy a Rebels, mert pl. a felületek csillogása sokkal jobb mint bármelyik TCW részben, és a fű animációja is mesteri, de bizonyos közeliknél a textúrák felbontása (főleg az épületeké és a hajóké) szinte hányinger keltő - értem ez alatt, hogy a 2001-es Halo játékban voltak ilyen szinten a háttér textúrák; és a karakterek kidolgozottsága is elmarad a TCW-tól (főleg a wookie-kon tetten érhető, de azt hiszem erről linkeltem is képet az aktuális topicban). És még mielőtt valaki azt állítaná, hogy nem tudom bebizonyítani itt van néhány kép a 720p-s (1,46GB-os) első (két) részből - azért innen, mert ez van meg HD-ban: Közben itt érdemes nézni a billentyűzet kinézetét, és el lehet gondolkozni, hogyha egy játékban már 13 éve így nézett ki, akkor most 2014-ben miért nem lehet szebben megoldani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Idő és pénz megtakarítás. Kíváncsi vagyok a második évadra mekkora fejlődés lesz majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Én a baltával faragás problémáját inkább az animációs stílusba sorolnám, és nem az animáció minőségébe. Mellesleg minőség terén eléggé hullámvölgy a Rebels, mert pl. a felületek csillogása sokkal jobb mint bármelyik TCW részben, és a fű animációja is mesteri, de bizonyos közeliknél a textúrák felbontása (főleg az épületeké és a hajóké) szinte hányinger keltő - értem ez alatt, hogy a 2001-es Halo játékban voltak ilyen szinten a háttér textúrák; és a karakterek kidolgozottsága is elmarad a TCW-tól (főleg a wookie-kon tetten érhető, de azt hiszem erről linkeltem is képet az aktuális topicban). És még mielőtt valaki azt állítaná, hogy nem tudom bebizonyítani itt van néhány kép a 720p-s (1,46GB-os) első (két) részből - azért innen, mert ez van meg HD-ban: Közben itt érdemes nézni a billentyűzet kinézetét, és el lehet gondolkozni, hogyha egy játékban már 13 éve így nézett ki, akkor most 2014-ben miért nem lehet szebben megoldani? Nekem nem volt bajom a baltával faragott karakterekkel, meg a szögletes mozgásokkal sem. A vukikon én is nagyot néztem az első résznél. Azt gondoltam, ez valami vicc akar lenni. A történet azért tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 9. (szerkesztve) Számomra a TCW animációs stílusa sokkal jobban jön be, mint a Rebelsben. A Rebelsben szinte minden csillog. Ezra hajától kezdve a rohamosutagok páncélján át majdnem minden. Az oké, jó ötlet a csillogás, de teljesen túlzásba vitték. Amikor először láttam az első előzetest azt gondolotam, hogy ez nagyon el lett b*a, undorító. Aztán nagy nehezen megszoktam. Na meg ott volt még nagyon rossz, amikor Ezra a barlangban volt és látomásában látta harcolni Kanent, amikor közelebb vitték a képet, lehetett látni Kanen összes fogát, az ínyjét, mindent, ami a szájában van. Nagyon életűen akartak animálni, de ez már nagyon sok volt. Főleg, hogy a füleket meg sem csinálják rendesen. Ha a szájat így megcsinálták, akkor a fülkagylót is ilyen részletesen kellene megcsinálni... Amúgy meg nem tartom kizártnak, hogy akit emlegetünk nem a 2. évad első részében jön vissza, hanem az első évad utolsó részében. Szerkesztve: 2015. Február 9. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. (szerkesztve) Nemtudom; ma is van esélyünk új részre? Addig is itt a 111 képe: Szerkesztve: 2015. Február 10. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. A rohamosztagos páncélok csillogása szerintem lenyügöző. Kár, hogy a TCW-s klónok nem ilyen technikával lettek éltre keltve. Kicsit müanyagnak néznek ki. Új rész most biztos nem lesz. Viszont ha igaz, hogy duplarésszel zárunk akkor megéri várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. (szerkesztve) Viszont ha igaz, hogy duplarésszel zárunk akkor megéri várni. Ezt először hallom! És tényleg csak 2 rész van vissza! Akkor viszont már megvan a cím is az utolsó résznek! Szerkesztve: 2015. Február 10. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Ezért szeretek idejárni, épp az évadzáróról akartam kérdezni, de fel sem kellett tennem a kérdést máris itt várt a válasz Titkon reménykedtem benne, hogy az évadzárása dupla rész lesz, nagyon örülök, hogy úgy néz ki ez megvalósul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Végül is csak a Vision of Hope értékelésébe írtam, de sebaj. Jó látni, hogy ennyien végigolvassák a novelláimat. Egyébként az anaheimi Celebration kapcsán állították, hogy a 2x01-es rész előtt levetítik az évad dupla részes fináléját. De persze még ez se 100%... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. De, a dupla finálé és a Celebrationön történő vetítése 100%-ig biztos: "Fans will be the first to see the first episode of season two following an encore screening of the series' two-part season one finale." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. (szerkesztve) Rebels resolve klip: http://www.youtube.com/watch?v=jos8aYjCqBk Szerkesztve: 2015. Február 10. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Nemtudom; ma is van esélyünk új részre? Addig is itt a 111 képe: Köszi a képet csoli, újfent egy ragyogó darab. Akkor viszont már megvan a cím is az utolsó résznek! Éspedig mi lenne az? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Gondolom Rebel Resolve az utolsó rész címe... Legalábbis két címet biztos nem kap azért, mert duplahosszú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Szerintem resz még egy rész. A TCW első évadaiban is volt dupla záró és ott két részt adtak le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Rebels resolve klip: http://www.youtube.com/watch?v=jos8aYjCqBk De jó kis rész lesz ez is Szerintem resz még egy rész. A TCW első évadaiban is volt dupla záró és ott két részt adtak le. Szerintem is így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Köszi a képet csoli, újfent egy ragyogó darab. Éspedig mi lenne az? 1: szívesen! 2: Rebels Resolve. Az az érzésem, hogy mikor leközölték az évad végi részeket, akkor mindet megkaptuk. Csak egyet nem mondtak volna el? Hacsak nem olyan kemény a cím, mint pl: Ahsoka Returns vagy Return of the Jedi 2 Szerintem a Sparkhoz hasonlóan össze lesz vágva és egy címe van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Volt még egy cím a Rebels Resolve után csak most nem találom sehol.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Csoli! A guide képe bal szélén vékony fehér csík látható. Nem lehetne esetleg kivenni valahogy belőle? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. A rohamosztagos páncélok csillogása szerintem lenyügöző. Az összes csillogó és tükröződő felület fantasztikus! Az ad életet a sorozatnak. Nagyon egyedi látványvilága van az egésznek, én már megszerettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 10. Az összes csillogó és tükröződő felület fantasztikus! Az ad életet a sorozatnak. Nagyon egyedi látványvilága van az egésznek, én már megszerettem. Pont a rohamosztagos páncél tükröződése volt az, ami az én tekintetemet is egyből megfogta a látvány kapcsán. Azt nagyon jól eltalálták. Egyébként az egész sorozat látványvilága tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.