Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Köszi Bomarr a linket. Ez meglehetősen durca volt... na és a vége... huhh! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Basszus van új rész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. (szerkesztve) Bezony Erőteljes alapozás illetve felvezetés a fináléra! Szerkesztve: 2015. Február 16. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Remélem is, hogy jó lesz. Ellenben a finálé március 3 -án lesz. Nem fog kijönni a Disney fizetős szekciójába a jövőhéten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. (szerkesztve) Remélem is, hogy jó lesz. Ellenben a finálé március 3 -án lesz. Nem fog kijönni a Disney fizetős szekciójába a jövőhéten. Ez most komoly? Miért teszik ezt velünk? Szerkesztve: 2015. Február 16. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Egy naív gondolat: Egy hete még dupla fináléról szólt a fáma.. Lehet, hogy a Fire across the galaxy 44 perces lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Ha így lenne akkor a szintén 44 perces Spark of Rebellionel együtt kitenné a beígért 16 részes évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 16. Egy naív gondolat: Egy hete még dupla fináléról szólt a fáma.. Lehet, hogy a Fire across the galaxy 44 perces lesz? Nem duplafináléról volt szó hanem hogy a Celebration-ön leadják a záró két részt. Tudtommal arról, hogy lesz olyan a normál sugárzási rendben, hogy újra duplarészt kapjunk nem volt szó. Ha így lenne akkor a szintén 44 perces Spark of Rebellionel együtt kitenné a beígért 16 részes évadot. Nem, a 16 rész úgy jön ki ha csak sima 13 részt adnak le. 13 epizód + 2 epizódnyi Sparks + 1 epizódnyi prequelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 17. (szerkesztve) Itthon szinkronosan az utolsó a Gathering Forces volt ugye?vagy az Empire day? Mert nekem most már rendesen összekuszálódtak a dolgok... Szerkesztve: 2015. Február 17. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 17. Itthon szinkronosan az utolsó a Gathering Forces volt ugye?vagy az Empire day? Mert nekem most már rendesen összekuszálódtak a dolgok... Empire day.."to be continued"-dal.. Elegem is volt. Egyszerre mentünk téliszünetre amerikával, csak épp 1 hét lemaradással..Azóta is találgatom, hogy baki volt-e magyar részről ez a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Empire day.."to be continued"-dal.. Elegem is volt. Egyszerre mentünk téliszünetre amerikával, csak épp 1 hét lemaradással..Azóta is találgatom, hogy baki volt-e magyar részről ez a dolog. De az is lehet, hogy a magyar Disney csak az amerikai Disney utasításait követi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. De az is lehet, hogy a magyar Disney csak az amerikai Disney utasításait követi. Igen, biztos aszonta a Disney, hogy "ki hol tart; nem számít, szünet jön." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Bár figyelembe véve a mostani össze-vissza vetítéseket (2 hetes kihagyás, 1 hetes kihagyás, azután megint 2 hét stb.) lehet, hogy inkább nem akartak vesződni a kis országok vetítési idejének megtervezésével, hanem azt mondták, hogy "Amíg be nem fejezzük, inkább senki se vetítsen le egy részt se!", nehogy az évad végi poént lelőjék az amcsi premier előtt egy porbafingó országban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Szerintem is valami ilyesmiről lehet szó. Egyértelműen az időhúzás vezérelte a Disney -t a bemutatással. Ki akartak tolni legalább márciusig az évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Hogy fulladnának meg. De legalább remélhetőleg kevesebbet kell majd várni a második évadra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Nekem mindegy, hogy 1 héttel többet kell várni, csak legyen ütős! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 22. (szerkesztve) Elvesztettem a fonalat: Most a napokban jöhet a Fire across the galaxy? Szerkesztve: 2015. Február 22. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 22. Jövőhéten ilyenkor, mert ezúttal nem lesz elérhető a watchdisneyxd-n Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 22. Elvesztettem a fonalat: Most a napokban jöhet a Fire across the galaxy? Miért vesztetted el? Alább megosztottam az infót mikor jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Bár figyelembe véve a mostani össze-vissza vetítéseket (2 hetes kihagyás, 1 hetes kihagyás, azután megint 2 hét stb.) lehet, hogy inkább nem akartak vesződni a kis országok vetítési idejének megtervezésével, hanem azt mondták, hogy "Amíg be nem fejezzük, inkább senki se vetítsen le egy részt se!", nehogy az évad végi poént lelőjék az amcsi premier előtt egy porbafingó országban Ebben van valami. Én azt hallottam, hogy a francia szinkronosok pl. már ellőtték Fulcrum kilétét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Azt már a magyarok is lelőtték Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Tényleg? És kicsoda? Engem érdekelne ha spoiler is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. A magyar szinkron rendező nem igazán értette, hogy mi célt szolgál egy adott jelenetben a Fulcrum hangjának torzítása Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. De komoly!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. A magyar szinkron rendező nem igazán értette, hogy mi célt szolgál egy adott jelenetben a Fulcrum hangjának torzítása WTF?!! És ez hova került ki, hogy így megvan? Mert ahogy én láttam azt a részt ott rendes torzítás volt. viszont akkor a csuklyás hologramot tényleg nem értem, vagy levágja szarvait Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Gunji rakta még ki anno a rész topicjába. Nem tudom, hogy ő honnan vette Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. A Fulcrum kiléte teóriákhoz: Meg lehet hamisítani egy hologramot, de szerintem egy kis kreativitással is simán el lehet rejteni a szarvakat és a csápokat is, szóval a szinkronhangok ismeretében 95% hogy Ahsoka az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Gunji rakta még ki anno a rész topicjába. Nem tudom, hogy ő honnan vette Saját magam csináltam: csak megpróbáltam visszaalakítani Fulcrum hangját, csökkenteni a torzítást. Nem lett tökéletes, a zene torzított lett cserébe, de legalább felismerhető a hang. Adásba ahogy kellett, normális torzítással került az adott jelenet, nem volt azzal baj. Nem véletlenül tettem spoilerbe ott is. Megismétlem: a tévében eltorzított hangon beszélt Fulcrum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. (szerkesztve) Akkor is nagyon kemény! És minden tiszteletem, hogy felkérték Molnár Ilonát a szerepre. abszolút felismerhető! Jó minkát végeztél gunji! Szerkesztve: 2015. Február 23. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Megismétlem: a tévében eltorzított hangon beszélt Fulcrum. Akkor részemről elnézést kérek a szinkron rendezőtől, Gunji írásából nekem az jött le, hogy amíg Amerikában jól "elmaszkolták", addig itthon kakiltak az egészbe és letudták annyival, hogy ráraktak egy "comlink-es szűrőt". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.