Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Hajrá uncsitesók!!! ( ) Kylo és Rey. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Ritka hogy mindkét esetben ennyire könnyű a választás. Kylo és Rey. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Lehet, hogy a végén ők ketten maradnak? Én is rájuk szavaztam egyébként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Lehet, hogy a végén ők ketten maradnak? Én is rájuk szavaztam egyébként. Az én "predict the madness"-emben Ők maradtak. És Rey nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Luke-ot nem lehet megfogni idén. Most Kylo is kikap.. Pedig rá és Rey-re tettem.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Rey és Vader. A döntőben valószínűleg apa és fia csatája várható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Rey és Vader nálam is. Úgy örülnék, ha Rey bejutna a döntőbe... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Én is szívesen látnám Reyt a döntőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 1. Én is örülnék Rey-nek, de ennek sajnos kicsi az esélye, Luke masszívan vezet. Vader még biztosabb befutónak tűnik. Vagyis apa és fia végső párbaj várható. No, ez se rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. És az sem, hogy az unoka eljutott eddig Biztosan nem reklamálna azért, hogy Vaderrel szemben veszít Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Rey és Kylo. Hm... Pedig reménykedtem, hogy kitörünk az ep4-5-6 bűvköréből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Na majd remélhetőleg az ep.8 után megcombosodnak az új szereplők. Egy film után, pláne az SW-ben, ahol elképesztő szeretet övezi a régi figurákat ez is szép eredmény volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Rey és Kylo. Hm... Pedig reménykedtem, hogy kitörünk az ep4-5-6 bűvköréből. Én is. De belegondolva nem rossz, hogy két új szereplő a legjobb 4-ben van. Kíváncsi leszek Luke-ra a döntőben. Ott mutassa meg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Lehet ez Luke bosszúja, amiért tavaly nem tették fel a főtáblára? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Apa-Fia döntő Erre nem sokat tettem volna... Luke erősödése továbbra is érthetetlen számomra, Rey szépen hozta az eddigi köröket (örülök hogy sokan megkedvelték) Kylo meglepett, de jó hogy eljutott idáig, Vader meg Vader maradt. Ki mit vár a döntőtől? Én a magam részéről szoros versenyre, és Vader győzelemre számítok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. (szerkesztve) Megjósolhatatlan. Most azt mondanám Vader. Mindenkit rommá vert. Szerkesztve: 2016. Április 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 2. Luke fog győzni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Apa-Fia döntő Erre nem sokat tettem volna... Luke erősödése továbbra is érthetetlen számomra, Rey szépen hozta az eddigi köröket (örülök hogy sokan megkedvelték) Kylo meglepett, de jó hogy eljutott idáig, Vader meg Vader maradt. Válaszom továbbra is paradox módon a 7.rész. Óriási Luke-éhséget csinált! Megjósolhatatlan. Most azt mondanám Vader. Mindenkit rommá vert. Az első felével egyetértek. A másodikkal nem, hisz mindig mindenkit rommá vert, döntőt viszont már kétszer is bukott a világos oldal győztesével szemben, pedig annak győsztesei nem is egyszer 50-50% körüli szoros meccsekkel kerültek oda. Szóval szerintem is Luke fog győzni. A rajongók is szeretik a változatosságot ez látszik a korábbi 3 döntőből. Magam is az idei tornán először Luke-ra teszek majd, ha már eddig eljutott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Válaszom továbbra is paradox módon a 7.rész. Óriási Luke-éhséget csinált! Végülis az egész film róla szólt a beúszó szövegtől egészen az utolsó képsorokig, annak ellenére, hogy volt össz-vissz 20 másodperce. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Végülis az egész film róla szólt a beúszó szövegtől egészen az utolsó képsorokig, annak ellenére, hogy volt össz-vissz 20 másodperce. Ennyi! Magamat meg nem ismétlem. Én nem sajnálom tőle a sikert, elvégre az OT főszereplőjéről beszélünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Vader fog nyerni, mindenesetre rá szavazok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. De jó, két Skywalker, egyem a kicsi szívét a rajongói közösségnek, hogy ezt így összehozta. Na, melyiket válasszam a két "nem kedvelem őt annyira" karakter közül. Legyen Luke, mert ő még mindig az egyik legjobb Jedi lovag, plusz nem ölt gyerekeket, ami az én szememben elég nagy szó. Plusz sokkal normálisabb, mint az apja. Sokkal-sokkal. Egyszer megnéznék egy Anakin Skywalker vs Darth Vader meccset is azért. Vajon hány szavazó gondol bele abba, hogy nem csak Vaderre, de ezzel Anakinra is szavaz. (Emlékeim szerint, olyan még nem is volt, hogy Vader és Anakin egyszerre lett volna táblán, vagy volt?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Ez az! Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy fölénnyel fog vezetni Luke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. (Emlékeim szerint, olyan még nem is volt, hogy Vader és Anakin egyszerre lett volna táblán, vagy volt?) Nem volt. Azzal elég nagy zavart keltenének az erőben a gyöpös-agyúak közt! Pedig jó lenne! Ez az! Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy fölénnyel fog vezetni Luke. De finom vagy! Egyszerűen bedarálja Vader-t! Gondoltam, hogy nyer ennyi nagyágyú után, de nem hogy ennyivel. Kapott is egy voksot tőlem is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Egyszer megnéznék egy Anakin Skywalker vs Darth Vader meccset is azért. Vajon hány szavazó gondol bele abba, hogy nem csak Vaderre, de ezzel Anakinra is szavaz. (Emlékeim szerint, olyan még nem is volt, hogy Vader és Anakin egyszerre lett volna táblán, vagy volt?) Nem. Érdekességnek nem lenne rossz, de szerintem direkt kerülik. Azért nem lenne jó üzenete annak, ha a hivatalos SW oldalon Anakin és Vader külön karakterként szerepelne. Az mondjuk bátor húzás lenne, ha egy sárgán izzó szemes Anakin képével indítanák egyszer, de vajmi kevés esélyt látok rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Nem. Érdekességnek nem lenne rossz, de szerintem direkt kerülik. Azért nem lenne jó üzenete annak, ha a hivatalos SW oldalon Anakin és Vader külön karakterként szerepelne. Az mondjuk bátor húzás lenne, ha egy sárgán izzó szemes Anakin képével indítanák egyszer, de vajmi kevés esélyt látok rá. Na ez nyerő ötlet! De komolyan. De a korábban említett gyöpös-agyúak lehet, hogy még az Ötödik fivért is kihoznák győztesnek ellene kis túlzással. Sajnos a legtöbbeknek Vader=a páncéljával.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Akkor gratulálok az OT hősének, az ST rejtélyes visszatérőjének. Aki hiányával nagyobb érdeklődést keltett, mint jelenlétével! Luke Skywalker, nagyobb sikert ért el mint azt korábban el tudtuk képzelni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Akkor most ez garantálja az EPVIII kasszarobbantását? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a készítők most Luke-ot szerették volna kihozni győztesnek. A szavazás elég könnyen manipulálható, és gyanús, hogy még sosem nyert egyik karakter sem kétszer. Szerintem bunda! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a készítők most Luke-ot szerették volna kihozni győztesnek. A szavazás elég könnyen manipulálható, és gyanús, hogy még sosem nyert egyik karakter sem kétszer. Szerintem bunda! Jövőre meg símán erősödhet annyit Kylo vagy Rey, hogy döntős legyen vagy nyerjen is. Ismétlés kizárva! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.