mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Július 24. Hozzászólás ideje: 2019. Július 24. Mostanság elmerengtem azon, hogy ki vehetné át John Williamstől a Star Wars filmek zenéjét a 9. epizód után. Elég sok filmzenét hallgatok, úgy-ahogy ismerem az egyes zeneszerzők munkásságát, és szerintem a tökéletes választás egy másik kedvencem, a mesteri James Newton Howard lenne. Ez főleg a Legendás Állatok - Grindelwald bűntettei zenéjét hallgatva fogalmazódott meg bennem, sőt, úgy hasított belém a gondolat, hogy ha ugyanazt a hangzásvilágot szeretnénk a továbbiakban is, akkor neki KELL folytatnia az örökséget. Bár el lesz foglalva a Legendás Állatok folytatásokkal is, plusz ki tudja még mivel, és azért már ő is benne van a korban, szóval sok esélyt sajna nem látok rá, de hallgassátok meg pl. ezt, főleg 4:21-től! Ha nem tudod minek a zenéje, simán Star Wars-t mondasz rá. Ugyanaz a hangszerelés, szerintem nagy eséllyel ugyanaz az egész csapat is, hiszen ezt is a londoni Abbey Road stúdióban vették fel. Hasonlóan "SW-s" munkája még a Kincses bolygó, de akár a Dínó című Disney film főtémája is. James Newton Howard mondhatni ugyanaz az "iskola". Nagyon fülbemászó témákat alkot, szóval én mindenekelőtt neki örülnék. De esélyesebb John Powell. Michael Giacchino-nak azért nem örülnék, mert bár a Zsivány Egyeshez rekord rövid idő alatt egész jó zenét írt, mostanság ő is el van havazva, szinte mindent bevállal, és az ő zenéje alapvetően más stílusú. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 24. Hozzászólás ideje: 2019. Július 24. Jó lenne bár én Giacchino-nak örülnék a legjobban. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Július 24. Hozzászólás ideje: 2019. Július 24. Szerintem nem lenne az sem baj, ha a zeneszerzőket is váltogatnák. Változatosabb lenne a mix, ráadásul valóban egyéni zenéket kaphatnának a filmek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 24. Hozzászólás ideje: 2019. Július 24. Szerintem a sorozatokhoz legyen egy ember. Így maradna az egység. 2 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Július 24. Hozzászólás ideje: 2019. Július 24. Fenti 3 közül bármelyik jöhet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Július 24. Hozzászólás ideje: 2019. Július 24. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem a sorozatokhoz legyen egy ember. Így maradna az egység. Igen, így lenne a legjobb. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21. Ha valaki szeretné veszteségmentes változatban élvezni John Williams legújabb Star Wars muzsikáját, amit a Galaxy's Edge park számára komponált. Szerintem lenyűgöző. Spoiler http://www.mediafire.com/file/v52bunuo6zmaf6p/John_Williams.7z/file 1 3 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Egy kérdés, ami mindig foglalkoztatott a Star Wars zenéjével kapcsolatban, hogy melyek azok, amelyikek a filmek világán belül is léteznek. Ugye vannak nyilvánvalóak, mint például a Cantina Band vagy az I. epizód végén az ünnepi dal. De mi a helyzet a birodalmi indulóval például? Az tényleg a Birodalom hivatalos indulója, vagy csak egy háttérzene, amit a birodalmiakhoz írt Williams, és a filmek világán belül nem is létezik? Illetve a Duel of the Fates, én arra mindig is szerettem úgy gondolni, mint valami ősi sith harci ének. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Hozzászólás ideje: 2019. December 4. A Birodalmi induló szerintem a filmek világán belül is létezhet mert a Solo-ban a katonai toborzó alatt az ment. 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Igen, plusz a Rebels "Empire Day" részében is a birodalmi induló szólt az ünnepségen. 3 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Hozzászólás ideje: 2019. December 4. 56 perccel korábban, Whill írta: Egy kérdés, ami mindig foglalkoztatott a Star Wars zenéjével kapcsolatban, hogy melyek azok, amelyikek a filmek világán belül is léteznek. Ugye vannak nyilvánvalóak, mint például a Cantina Band vagy az I. epizód végén az ünnepi dal. De mi a helyzet a birodalmi indulóval például? Az tényleg a Birodalom hivatalos indulója, vagy csak egy háttérzene, amit a birodalmiakhoz írt Williams, és a filmek világán belül nem is létezik? Illetve a Duel of the Fates, én arra mindig is szerettem úgy gondolni, mint valami ősi sith harci ének. ITT vannak összegyűjtve a Source music pontban. 1 Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2019. December 5. Hozzászólás ideje: 2019. December 5. Én nagyon szeretnék egyszer egy sw mozit, vagy sorozatot, aminek a zenéjét Zimmer szerzi. Évek óta ő a kedvenc zeneszerzőm, Budapesten volt szerencsém élőben megtekinteni/meghallgatni. John után a legnagyobb. 1 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 5. Hozzászólás ideje: 2019. December 5. 1 órával ezelőtt, cyrano írta: Én nagyon szeretnék egyszer egy sw mozit, vagy sorozatot, aminek a zenéjét Zimmer szerzi. Évek óta ő a kedvenc zeneszerzőm, Budapesten volt szerencsém élőben megtekinteni/meghallgatni. John után a legnagyobb. Thrawn témájánál láttuk a Rebels-ben, hogy a SW-ban működik az orgona, szóval miért ne? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 7. Hozzászólás ideje: 2019. December 7. Kis összeállítás az alábbi témákból: (zseniális mindegyik!) Force Theme Across the stars Duel of the Fates Han and Leia's theme Imperial March Imperial theme from Rogue One Star Wars 1 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Samuel Kim youtube csatornáját ismeri valaki? A Star Wars zenéinek modernizált változatait készíti el, és szerintem zseniális. Kifejezetten üdítően hatnak azután, hogy John Williams változatait már milyen szinten agyonhallgattam. 1 2 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. (szerkesztve) Meglepődnék, ha valakit érdekelne, de természetesen nem tartok vissza egy ilyen ultra nagy ritkaságot! Az EWOK filmek OST-je tökéletes minőségben FLAC-ben!!! Csak bakeliten került kiadásra, ez került digitalizálásra. Ha valaki mégis letölti, jó szórakozást hozzá! Spoiler https://mega.nz/file/D81wwYzL#iBxWdg8ffzCeAxQZbx9MS4ujnyAGs3j4NLGwxgab6kI jelszó: Ewoks Szerkesztve: 2020. Április 14. - Brodie Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.