Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Végül is... igazad van, Ody Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Ez mondjuk igaz.... ha nekem valaki azt mondja a bemutató elött, hogy az év 6-dik legkedveltebb filmje a kritikusok körében az új SW lesz, kiröhögtem volna És innentől az idő az SW-nek dolgozik szerintem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Ez mondjuk igaz.... ha nekem valaki azt mondja a bemutató elött, hogy az év 6-dik legkedveltebb filmje a kritikusok körében az új SW lesz, kiröhögtem volna És innentől az idő az SW-nek dolgozik szerintem Szerintem is! Pl. az imdb-n már annyian szavaztak rá, mint az SWII-re három és fél év alatt. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Én meg azon gondolkodtam, ha mondjuk a vágást jelölnék akkor még én rajongó létemre is azt mondanám az a díj hiteltelen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. (szerkesztve) Én meg azon gondolkodtam, ha mondjuk a vágást jelölnék akkor még én rajongó létemre is azt mondanám az a díj hiteltelen. Miért lenne hiteltelen? Én örülnék neki. Gondolj az order 66-ra... Szerkesztve: 2006. Január 29. - Ody Mandrell Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Én optimista vagyok: 2 jelölés, 0 díj. Donát. Ez jó! Ahogy a legtöbben, én is az 1 jelölés - 0 díj variációt tartom a legesélyesebbnek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. Hozzászólás ideje: 2006. Január 29. A realitáshoz képest optimista vagyok, nem? Donát. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Hozzászólás ideje: 2006. Január 30. Miért lenne hiteltelen? Én örülnék neki. Gondolj az order 66-ra... A 66-os jól van vágva...első nézés után mégis a vágást tudtam volna felróni néhol... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Na, megkerült az a fránya Arany-málna díjjelölés is. Star Wars ep3 a legrosszabb mellékszereplő, Hayden Christensen Darth Vader szerepében. Ezek megvesztek? Ha már csak hagyomány miatt jelölgetnek SW-t, akkor is találhattak volna értelmesebb jelöltet. Pont Chrytensen? Miért nem mindjárt McDiarmid? Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. És Tom Cruise mint legrosszabb színész (Világok harca)? Nekem épp az ő közreműködése miatt tetszett a film. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. (szerkesztve) Nahát, már az antidíjak sem megbízhatók?megjelent lelki szemeim előtt egy aranymálna díjkiosztó, amint a díjazott felmegy a színpadra, átveszi a málnát majd beszédet tart , érdekes lenne egy ilyen díjátadó. Nézzük a pozitív oldalát nyilvánvaló, hogy elsősorban nem Hayden az oka a jelölésnek, hanem a szerep. Amennyire nagy szerep annyira hálátlan is. Egy ilyen ikonikus karakterhez nehéz mindenki szemében felnőni, vagy annak megfelelni, az lehet az oka, hogy sokan másképp képzelték el ifjú Vadert. Féltékenység is lehet az oka. Egy rajongó inkább örül annak ha nagy hatása van egy karakternek, ördögi csavar van a szerepben, amit egyesek nehezen emésztenek meg...vagy pozitív értelemben kiakadnak rajta, mint én . Szerkesztve: 2006. Január 31. - Szisz Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hellósztok! Egy Oscar jelölésünk van!A legjobb smink kategóriában!Gratula Star Wars!Gratula Priest!: http://www.oscar.com/nominees/list.html Azért mondjuk többet is megérdemelt volna Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. A Narnia kapott vizuális dijra jelölést, mig az SW nem? A Geisha kapott hang-vágásra jelölést az SW meg nem? Madár legyek, ha értem az Akadémia tagjait... Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. A Narnia kapott vizuális dijra jelölést, mig az SW nem? A Geisha kapott hang-vágásra jelölést az SW meg nem? Madár legyek, ha értem az Akadémia tagjait... Vicces. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hát komolyan mondom. Eljött a perc, hogy VÉGKÉPP leírjam az Oscart. (és nem azért, mert csak egy jelölést kaptunk, hanem azért, mert felháborító, hogy MILYEN filmek MILYEN kategóriában kaptak...) Donát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Nahát, már az antidíjak sem megbízhatók?megjelent lelki szemeim előtt egy aranymálna díjkiosztó, amint a díjazott felmegy a színpadra, átveszi a málnát majd beszédet tart , érdekes lenne egy ilyen díjátadó. Pedig Halle Berry átvette a Macskanőért és óriási műsírógörcsöt színészkedett a meghatottságtól. Hát engem azért meg tudtak lepni. Ha valami amiben nem számítottam az a Make-up. Nem jött be a tippem aminek örülök, legalább lesz miért drukkolni. Érdekesek a versenytársak a Cinderella Man megint egy boxolós film, ami nálam szóba sem jöhetne és össze sem lehet hasonlítani az ep3 munkájával. Narnia meg narnia, szerintem kapunk egy búcsúdíjat. Ha jól veszem észre a technikai díjjakban próbálták úgy válogatni, a jelölteket, hogy minden nagy cégből legyen 1. Ha már választaniuk kell, akkor Murrent választották Knoll helyett, hisz ő az elő rekorder. Hangot nem értem biztos botfülem van. Én már megpróbálok az akadémia fejével gondolkodni és sokszor nem sikerül. De azt vettem észre, hogy az utóbbi 10-15 évben az oscar elkötelezi magát egy évben egy eszme mellett (van egy olyan érzésem, hogy idén ez az eszme a tolerancia, és akkor mindenki érti mire gondolok) és aszerint osztogat. Bár lehet, hogy régen is ez volt, mert a Nézhetetlen Annie Hall hogy győzte le az sw-t, a mai napig felfogni nem tudom. Filmzene díj engem még különösen érdekel, ott nem is szokott olyan rossz helyre kerülni a díj. Míg tavaly óriási mezőny volt. (HP3, Finding Neverland, Lemony Snicket, Falu). Addig idén két JW és többiek. Bár a vetélytársakból nem sokat hallottam, biztos, hogy gyengébb a mezőny, mint a tavalyi. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. (szerkesztve) Ja ne már...ez csak azt jelenti, hogy az SW-vel szemben milyen nagyok az elvárások és hogy most már annyira se érdekel az Oscar mint eddig, a Titanic óta nem nézem és most már arra is tojok, hogy van egyáltalán Szerkesztve: 2006. Január 31. - Szisz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. (szerkesztve) Nyugalom szisz, ne izgasd fel magad. Amúgy egy vicc az egész... KK négy jelölés? Ugyan mire? A tavalyi év legrosszab filmje volt. Legjobb művészeti rendezés???? Kár hogy nincs fetrengős smiley-m. Nagyon látszik, hogy csak a pénz mozgatja a díjakat. King Kong majd kap egy Oscart, hiszen olyan szarul teljesített a pénztáraknál, hogy reklámozni kell kicsit. Eddig degradálódott az egész. EDIT: Az aranymálnás idióták pedig csak ennyi szót érdemelnek. Szerkesztve: 2006. Január 31. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Az aranymálna szerint Hayden mellékszereplő volt a Sithek bosszújában. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Az aranymálna szerint Hayden mellékszereplő volt a Sithek bosszújában. Lehet, hogy nem is látták a filmet Közben beuszott két másik helyről egy-egy jelölés: -A Japán Akadémia jelölte a filmet a legjobb külföldi film dijára. -A Jelmez-tervezők Egyesülete a legjobb fantasy filmhez készült jelmezek dijára jelölte. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Helyes-helyes. Eddig 15 jelölése, és öt győzelme van a filmnek. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Helyes-helyes. Eddig 15 jelölése, és öt győzelme van a filmnek. Az aranymálnát is beleszámoltad? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Az aranymálnát is beleszámoltad? Természetesen nem. Az a szememben csak egy rossz vicc, ráadásul nem is hivatalos. Olyan mintha én alapítanák egy díjat, és arra verném a nyálam. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. (szerkesztve) Annak idején Brian de Palma zseniális gengszer-filmjét a Sebhelyesarcút jelölték az Arany-málnán a legrosszabb filmnek! Hogy látogatná meg őket a Tony Montana: Szerkesztve: 2006. Január 31. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. (szerkesztve) Egy ilyen csávó igazán rájuk támadhatna Szerkesztve: 2006. Január 31. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 31. Azért nem feledkezzünk meg Priest bátyónak gratulálni az Oscar jelöléshez. Gondolom ez majd feldobja a forgalmukat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Igen, igen, és már csak miattuk is remélem, hogy beseperi ezt a díjat. Hajrá SW, hajrá Priest és munkatársai, hajrá, hajrá, hajrá. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Azért az egy jelölés bejött Viszont a vizuális effektek jelölteken teljesen kiakadtam Narnia igen, SW nem? Hogy milyen világot élünk Oscar, más díjátadókkal ellentétben rendesen hanyagolta (főleg a legjobb film kategóriából) Az elszánt diplomatát (már láttam, és a jelölést megérdemelte volna), és A nyughatatlant (még nem láttam, de fogom), mely utóbbi GG-t kapott. Azok pedig nem szoktak kimaradni az Oscar jelöltek közül (film kategóriára gondolok). Még az is lehet, arra gondoltak, hogy azért sem majmolják a többi díjosztót Az Annie Hall számomra is nézhetetlen film. Arany málnások vegyenek fel szemüveget. Már többen is átvették a díjat, nem csak Halle Berry. Gratula Priestnek Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. (szerkesztve) Nem dij, inkább apró érdekesség, hogy az xpress-en lehetett szavazni az egyik fórumon a 10 legjobb 2005-ös filmre és végül az SW szerezte meg az első helyet. Szerkesztve: 2006. Február 1. - Bomarr Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Hozzászólás ideje: 2006. Február 1. Természetesen nem. Az a szememben csak egy rossz vicc, ráadásul nem is hivatalos. Olyan mintha én alapítanák egy díjat, és arra verném a nyálam. Alapítsunk! Azért az érdekes, hogy az ilyen szavazós díjaknál milyen sokszor az SW nyer...biztos van olyan is amelyiken nem, de azokról én nem hallottam és nem is fogok Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.