Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Újdonság, hogy most nem ír ki semmi hiba üzenetet, hanem tölt, csak már vagy 5 perce. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Most talán meglesz... Hihetetlen, de egyszer eljutottam a székválasztásig. Ott aztán ledobott. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hihetetlen, de egyszer eljutottam a székválasztásig. Ott aztán ledobott. Én csak a jegy típusáig mentem el egyszer Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Azta. Nem hittem ,hogy rögtön seggreül a CC szervere.. Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Én csak a jegy típusáig mentem el egyszer Én már helyet is tudtam választani, aztán ledobott Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Azta. Nem hittem ,hogy rögtön seggreül a CC szervere.. Már tegnap ettől féltem... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Ez már tényleg Magyar-Román szint Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megint túl elfoglaltnak érzi magát a rendszer. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Mennyire telnek a termek? Már ha valaki látta a termek állapotát.. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Ez jó kérdés, én csak vakon tudtam rákattintgatni a székekre, mert hogy a székek image-ét nem hozta be. Így sajnos nem tudom megmondani. Utána persze ledobott. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Volt hely, de szerintem odáig nem sokan jutottak, hogy ténylegesen megvegyék. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Aréna: "Az online jegyfoglalás ebben a moziban technikai okok miatt átmenetileg szünetel. Kérjük próbálja később. Elnézést kérünk." Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Sírni támad kedvem Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Aréna: "Az online jegyfoglalás ebben a moziban technikai okok miatt átmenetileg szünetel. Kérjük próbálja később. Elnézést kérünk." A MOM Parkra ugyanezt írja. Most megyek és megiszok valamit... nem lehet ezt bírni. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szerintem be is zárhatják a bótot, majd legközelebb sikerül. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Ha a hegy nem megy Mohammedhez, Mohammed megy a jegyhez. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hát elmehetnek a technikai felkészültségükkel az édes ... .... .... ... anyjukba! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Az a gond, hogy a sorban állók elviszik majd az összes jegyet Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Most már minden mozira alkalmazták ezt a megoldást. Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. IMAX éjfélire 2/3-a már tele volt a teremnek, bekattintottam 2 széket próbaképpen, eljutottam PayPalig, levonta, aztán kiírta, hogy lejárt az időkeret, és azóta már refundolták is az összeget. -.- Marad Szeged (ha újraindítják kurblival a szervert). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Éljenek a pestiek! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. (szerkesztve) Meg van! Ez az! Éjféli, Imax. Knight írtam pm-et, neked is megvettem (2D feliratost ahogy kérted.) Előttem voltak 20-an. Mikor én sorra kerültem, épp, hogy volt szabad hely, itt-ott egy kettő. A mögöttem lévő 80 ember (mert akkor már annyian voltak) alig ha kaptak jegyet az Imax éjféli premierre. (U.i: nem enged képet csatolni, pedig megosztanám veletek! ) Szerkesztve: 2015. Október 19. - Rajmesz Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Az a gond, hogy a sorban állók elviszik majd az összes jegyet Ettől tartok és aki meg valamiért nem tudja megoldani, hogy megvegye a pénztárnál... azt meg jól megszívatták ezzel. De nem tudom elhinni, hogy nem gondoltak erre előre, vagy csak nem érdekelte őket, hogy jól van ez így azt kész. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Ezzel jóformán szabotálták a fórumos közös premier lehetőségét. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Én Péccsel küzdök, de eddig hiába. CC-nek gatya, az Uránia meg még le van maradva. Nem is hirdeti, és a telefont meg nem veszik fel. Ők lesznek a befutók, ha majd magukhoz térnek. Spectre-ből is lesz premier előtti vetítésük, biztos sw-ből is. Már csak el kell csípni valakit ott! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Ha elviszik az összes jegyet, veszek egy jegyet Bécsbe... komolyan már eldobom az agyam, hogy ez tényleg megtörténik. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Cinema City oldaláról: Kedves Érdeklődőink, eddig nem látott számú érdeklődő rohamozta meg egy időben a weboldalunkat, hogy jegyet vásároljon a filmre. A szervereink, annak ellenére, hogy próbáltunk felkészülni erre, nehezen tudják kezelni ezt az extra túlterhelést. A tegnap befejeződött Filmünnep ideje alatt is több tízezer ember vásárolt egyszerre az oldalunkon, s nem volt semmilyen tapasztalható hiba. Ez is mutatja a Star Wars filmre az érdeklődés mértékét. Folyamatosan dolgozunk a szolgáltatóval plusz kiszolgáló kapacitáson. Minden moziban, ahogy telnek a termek, újabb előadásokat fogunk nyitni a premier naptól (dec. 18.) kezdve. Kis türelmet kérnénk mind a mozipénztárakban, mind az online vásárlás esetén. Köszönettel, Cinema City Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Ez most nyílt provokáció lesz: "Időt spórolsz, nincs sorbaállás, kedvezmény a büfében" CSAK NEM KAPSZ JEGYET!!! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Na Elvileg buktam a jegyeimet mert nem,jött visszaigazolás a Cinema citytol, 8 napon belül küldik a pénzem vissza....nagyon jó Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.