Knight Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. (szerkesztve) Itt a két kép. Köszi szépen! Telhetetlen vagyok, nagyban is lehet? Amúgy Donát-on a legszembetűnőbb a változás, persze ő sokkal fiatalabb:) 3D ad plusz élményt? Még sosem láttam 3D-s Star Wars-t:) A szinkront persze hagyjuk... tegnap mindkétszer 3d-ben néztem, szinkronnal..... Szerkesztve: 2015. December 19. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. LOL Látszunk, amikor fotózkodunk. http://hirtv.hu/ahirtvhirei/csubakkanak-vagy-leianak-oltozve-neztek-vegig-1319753 Köszi Észre sem vettem, hogy közben filmeztek. És aki fényképezte: Ody Mandrell. Már megint lemaradtál egy közös fotóról Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Van másik közös amin rajta vagyok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. A nagy izgalomban el is felejtettem megírni azt hogy elképesztően boldog vagyok hogy Veletek élhettem át ennek a fantasztikus filmnek a megtekintését. Végre megismerhettem Jake-et, Wilde-ot, Nute Gunrayt, Sinistrat, Rajmeszt, Lencit(ha valakit kihagytam bocsánat). Az egész nap fantasztikus volt, a várakozás, a beszélgetések a film előtti másfél óra a mozi elött, a film utáni beszélgetések. Viszont a fénypont az volt amikor Dzséjt, Bomarr, Ody és jómagam eljöttünk hozzám a film után és megbeszéltük a látottakat. Az ötletelések, ki mit gondol erről-arról. Egyszóval köszönöm Nektek az élményt. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Köszönöm szépen a "nevesítést". Jó így látni a bandát!! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Van másik közös amin rajta vagyok. Valóban. Azért sajnálom, hogy nem sikerült egy olyan fotó, amelyiken mindenki szerepel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 20. A nagy izgalomban el is felejtettem megírni azt hogy elképesztően boldog vagyok hogy Veletek élhettem át ennek a fantasztikus filmnek a megtekintését. Végre megismerhettem Jake-et, Wilde-ot, Nute Gunrayt, Sinistrat, Rajmeszt, Lencit(ha valakit kihagytam bocsánat). Az egész nap fantasztikus volt, a várakozás, a beszélgetések a film előtti másfél óra a mozi elött, a film utáni beszélgetések. Viszont a fénypont az volt amikor Dzséjt, Bomarr, Ody és jómagam eljöttünk hozzám a film után és megbeszéltük a látottakat. Az ötletelések, ki mit gondol erről-arról. Egyszóval köszönöm Nektek az élményt. Mi is köszönjük Frenkie! Egy szinte tökéletesen nap tökéletese befejezése volt az a beszélgetés. Ott éreztem először, hogy valami különlegeset láttunk. Akkor kezdtek ülepedni a dolgok. Valóban. Azért sajnálom, hogy nem sikerült egy olyan fotó, amelyiken mindenki szerepel. Akkor valaki külsőst kellett volna megkérni, hogy fotózzon. Egyébként az én hibám is a második. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. A pokol manifesztációja Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Durva! Én nemsokára megyek, ezúttal szinkronosan fogom nézni, kíváncsi vagyok milyen lesz. Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. (szerkesztve) Ha nem lenne elég a HírTV-s pár másodperc, itt egy gagyi, de hosszabb videó: P.S. Ha valakinek nem tetszik, hogy rajta van, szóljon. Szerkesztve: 2015. December 20. - Knight Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Jó lett bár nem annyira mint a 2005 -ös de azért nézhető. Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Jó lett bár nem annyira mint a 2005 -ös de azért nézhető. Sajnos a hangulat is pont ennyivel volt rosszabb. Mármint a film elött Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Jók ezek a felvételek, a tényekben is ott vagyunk a háttérben Knight, köszi az összefoglalót. Évente lehet csinálni most már az ilyen videókat Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Jók ezek a felvételek, a tényekben is ott vagyunk a háttérben Knight, köszi az összefoglalót. Évente lehet csinálni most már az ilyen videókat Köszi a visszajelzést! Van linked a Tényekhez? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Köszi a visszajelzést! Van linked a Tényekhez? http://tenyek.hu/kultura/197271_rekordokat-dont-a-star-wars.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Benne voltunk a TV -ben. Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Benne voltunk a TV -ben. Végre a Te kezed is látszik:) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Több mint a semmi. Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. A Fókuszban nem látom magunkat. Amúgy nem is tűnt fel a sok celeb... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Nekem sem tűntek fel... még az is új, hogy egyáltalán kameráztak a környékünkön Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Én láttam mindent, figyeltem őket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Most, hogy ismert a BD megjelenési dátuma már be is lehet lőni mikor kellene egy közös fórumos mozival búcsúzni a filmtől. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Nem lenne ellenemre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 31. Akkor már "csak" az időpontot kell egyeztetni. Esetleg nem tudjátok a Bartáék nem szerveznek búcsú bulit? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Január 31. Hozzászólás ideje: 2016. Január 31. Nagyon jó ötlet valamiféle "búcsú mozizást' tartani, én benne vagyok. Akár lehetne a tavaszi szokásos fórumtalival is egybekötni. Ha lesz még feliratos vetítés, annak örülnék én is a legjobban, mert a premier óta csak szinkronnal láttam, kérdés, hogy meddig lesz ilyen vetítés? Vagy egyáltalán meddig vetítik a filmet bármilyen formában? Honnan lehetne ezt megtudni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Szerintem is a tavaszi fórumtalival kellene egybekötni. Már ha jól jönne ki az időpont. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Hozzászólás ideje: 2016. Február 1. Ha jól jön ki az időpont, én is csatlakozom. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. A Fókuszban nem látom magunkat. Amúgy nem is tűnt fel a sok celeb... Volt egy díszbemutató 7 óra körül. Vörösszőnyeg, satöbbi. Meg akik jegyeket nyertek rá. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Úgy néz ki most szombaton megnézem negyedszer is. Játsza még a CC Pécsen, megnézzük milyen kisteremben! Elvégre már két hónapja láttam utoljára. ez így nem mehet tovább! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 10. Jól bírtad. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.