Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Nekem a kedvencem amikor belasszózzák a spider bike-os rohamoszit. Az is nagyon jó amikor egy másik nekimegy a két fa közé kifeszített kötélnek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. (szerkesztve) Mondjuk azért vannak ott érdekes technikai megoldások is... két fa összelapít egy AT-ST-t? Akkor egy mezei lézerlövedék egyenesen a halálba küldené ezeket a birodalmi lépegetőket Igen, azzal a két fával nekem is vannak/voltak problémáim. Pont ebben a topicban neki is futottunk ennek egyszer Az endori csata egyébként szerintem a Saga leggyengébb földi csatája, de szerencsére nem is kell erősnek lennie, mert ott van a kiváló endori űrcsata, plusz a Saga csúcspontja: Vader, Luke és Palpi hármasa. Bár vannak jelenetek amik itt is nagyon bejönnek: ahogy az egyik lépegető szétlövi a fatörzseket az valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva nagyon "menő" Szerkesztve: 2008. Január 4. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Bár vannak jelenetek amik itt is nagyon bejönnek: ahogy az egyik lépegető szétlövi a fatörzseket az valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva nagyon "menő" Alapból nagyon jól néznek ki a lépegetők abban az erdőben. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Milyen mezei lövés? A mezei lézerlövés a puska, és nem láttam olyat, hogy az szétvitte volna. Az AT-ST meg csak szét tud lőni egy másikat, elvégre nem kifejezetten AT-AT, AT-RT vagy AT-TE minőségű jószágok. Ezek könnyű páncélzatú vacakok, mint egy hósikló. Én csak a fákat bírálom... ha két fától összelapul egy AT-ST akkor egy mezei lövedéknek szét kellene szaggatnia. Egy lézersugár azért sokkal rombolóbb hatású, mint két fadarab... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. De ez speciális Endori fa! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. (szerkesztve) Én csak a fákat bírálom... ha két fától összelapul egy AT-ST akkor egy mezei lövedéknek szét kellene szaggatnia. Egy lézersugár azért sokkal rombolóbb hatású, mint két fadarab... Na most egy példával élve, egy Hummert szétlapíthatok egy mamutfenyővel, mégsem szaggathatot szét egy Dragunovval. Szerkesztve: 2008. Január 4. - Dzséjt Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hát szerintem az a két fa elég lendületesen a leggyengébb pontján kapta a lépegető burkolatát.... mint egy kólásdobozt. A TIE - ok közismeretlen pajzsát tekintve, ez nem is olyan meglepő Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Lehet röhejesnek tartani az Ewokokat, de azért én megkérdeznék egy rohamosztagost is, hogy mi a véleménye erről. Nyilván nem lehet jó érzés ha az embert előbb fejbe vágják egy 20 kilós termés kővel, majd élesre reszelt kövekkel szétverik a koponyáját, hogy az agyvelője is kiloccsanjon. Aranyos kis ewokok. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Hm... velős, de igazságon alapuló írás, Ody. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Hm... velős, de igazságon alapuló írás, Ody. Az előbb fejeztem be a filmet, és ilyen velős gondolatok jutottak eszembe. Persze a lépegetőt vezető katonáknak sem lehetett sokkal kellemesebb, ahogy két oldalról berobban a cucc, ők meg szénné égnek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. teljességgel egyetértek a kis mocskok első ránézésre aranyosak, de ha belegondol az ember, meg akarták enni a kukás lázadókat, majd ellopták a dicső és hű birodalmi harcosok motorját majd ezeket a dolgokat múvelik, amiket említettél. A főcímnél pedig már nem is látni rohamosztagost, hisz már felfalták őket a lázadók helyett... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. (szerkesztve) Szerintem az egész saga legrosszabb döntése az ewokok szerepeltetése. Én nem tudom elképzelni hogy egy ilyen kis "gumimacik" bárkiben is komolyabb kárt tudjin okozni. Amúgy most merült fel bennem hogy a fenébe kerültek a pajzsgenerátor hátsó bejáratához ilyen farönkös csapdák. Szerkesztve: 2009. Június 6. - Nabopolasszar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Szerintem az egész saga legrosszabb döntése az ewokok szerepeltetése. Én nem tudom elképzelni hogy egy ilyen kis "gumimacik" bárkiben is komolyabb kárt tudjin okozni. Nem kell elképzelni, elég ha megnézed a filmet. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. (szerkesztve) Nem kell elképzelni, elég ha megnézed a filmet. Szerintem jobban tették volna ha valami erősebb fajt választottak volna mint például a vukik(itt nem arra gondolok hogy vukikat kellet volna berakni(isten őrizz) csak nem köpcöc kis szörgolyókat kellett volna szerepeltetni) Szerkesztve: 2009. Június 6. - Nabopolasszar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. (szerkesztve) Biztos 'kúlabb' lett volna, de ez lett helyettük. Nekem megfelelnek a vukik az EPIII -ban. Szerkesztve: 2009. Június 6. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. De az is lehet, hogy a rohamosztagosok nem voltak aznap jó paszban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Ami az ewokokat, méretüket és technológiai fejlettségüket illeti: "Én egy nagy harcost keresek." Gondoljuk el ki mondta ezt és mit gondolhatott arról, akinek mondta, meg az hogyan festett. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Szerintem tök jók voltak az ewokok. Apró népség ugyan, de úgy ismerték az erdőt, mint a tenyerüket. Ez az előny meg bőven elegendő volt a rohamosztagosok ellen Minket is, hogy le tudnak dönteni a r*hadt kis bacik meg vírusok, pedig milyen aprók má'. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. No meg aki a saját szülőföldjét védi, annak mindig több a motivációja. Ez olyan előny, amelyet a technikai fölény sem mindig tud felülmúlni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Meg ismerték a terepet, az sem hátrány. És igen, a SW-ben a leghatékonyabb a legkisebb Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Amúgy most merült fel bennem hogy a fenébe kerültek a pajzsgenerátor hátsó bejáratához ilyen farönkös csapdák. Tényleg, hogy is? Amúgy jó kis felvetés, csak nem szabad belemenni Én megszoktam az ewokokat, ebbe a mesébe beleférnek ők is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Azért elég nagy területen szétszóródtak Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Tényleg, hogy is? Amúgy jó kis felvetés, csak nem szabad belemenni A Különleges Harcifavágó Ewok Egység (főparancsnok: Wicket) helyezte el őket. Kőbaltáikkal villámgyorsan kivágták őket, majd Mutant Ewok X programban (a program vezetője: Logray sámán) létrehozott Evilwokok kötözték fel őket. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. (szerkesztve) Hajrá Ewokok! http://videa.hu/jEEaTk4CXPbr6LJS Szerkesztve: 2014. Augusztus 7. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Dzséjt, ezen most jót mosolyogtam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Amúgy most merült fel bennem hogy a fenébe kerültek a pajzsgenerátor hátsó bejáratához ilyen farönkös csapdák. Azok a farönkök közvetlen a pajzsgenerátornál voltak? Ez nekem új infó. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Azért szerintem az ewokok tudták milyen veszélyes a guruló farönk, ergo tudták hogy fegyverként használható. Nosza, fogták, odavitték. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Ezen az alapon az egész bolygót, de minimum az élőhelyük tág környezetét be kell csapdázniuk Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Ezen az alapon az egész bolygót, de minimum az élőhelyük tág környezetét be kell csapdázniuk Tényleg, mi van, ha nem a csapdákat vitték az AT-ST-khez, hanem azokat csalták már felállított csapdákhoz? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hogy mi van akkor? Spoiler: Igazad Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.