Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Nekem a kedvencem amikor belasszózzák a spider bike-os rohamoszit. Az is nagyon jó amikor egy másik nekimegy a két fa közé kifeszített kötélnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. (szerkesztve) Mondjuk azért vannak ott érdekes technikai megoldások is... két fa összelapít egy AT-ST-t? Akkor egy mezei lézerlövedék egyenesen a halálba küldené ezeket a birodalmi lépegetőket Igen, azzal a két fával nekem is vannak/voltak problémáim. Pont ebben a topicban neki is futottunk ennek egyszer Az endori csata egyébként szerintem a Saga leggyengébb földi csatája, de szerencsére nem is kell erősnek lennie, mert ott van a kiváló endori űrcsata, plusz a Saga csúcspontja: Vader, Luke és Palpi hármasa. Bár vannak jelenetek amik itt is nagyon bejönnek: ahogy az egyik lépegető szétlövi a fatörzseket az valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva nagyon "menő" Szerkesztve: 2008. Január 4. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Bár vannak jelenetek amik itt is nagyon bejönnek: ahogy az egyik lépegető szétlövi a fatörzseket az valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva nagyon "menő" Alapból nagyon jól néznek ki a lépegetők abban az erdőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Milyen mezei lövés? A mezei lézerlövés a puska, és nem láttam olyat, hogy az szétvitte volna. Az AT-ST meg csak szét tud lőni egy másikat, elvégre nem kifejezetten AT-AT, AT-RT vagy AT-TE minőségű jószágok. Ezek könnyű páncélzatú vacakok, mint egy hósikló. Én csak a fákat bírálom... ha két fától összelapul egy AT-ST akkor egy mezei lövedéknek szét kellene szaggatnia. Egy lézersugár azért sokkal rombolóbb hatású, mint két fadarab... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. De ez speciális Endori fa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. (szerkesztve) Én csak a fákat bírálom... ha két fától összelapul egy AT-ST akkor egy mezei lövedéknek szét kellene szaggatnia. Egy lézersugár azért sokkal rombolóbb hatású, mint két fadarab... Na most egy példával élve, egy Hummert szétlapíthatok egy mamutfenyővel, mégsem szaggathatot szét egy Dragunovval. Szerkesztve: 2008. Január 4. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hát szerintem az a két fa elég lendületesen a leggyengébb pontján kapta a lépegető burkolatát.... mint egy kólásdobozt. A TIE - ok közismeretlen pajzsát tekintve, ez nem is olyan meglepő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Lehet röhejesnek tartani az Ewokokat, de azért én megkérdeznék egy rohamosztagost is, hogy mi a véleménye erről. Nyilván nem lehet jó érzés ha az embert előbb fejbe vágják egy 20 kilós termés kővel, majd élesre reszelt kövekkel szétverik a koponyáját, hogy az agyvelője is kiloccsanjon. Aranyos kis ewokok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Hm... velős, de igazságon alapuló írás, Ody. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Hm... velős, de igazságon alapuló írás, Ody. Az előbb fejeztem be a filmet, és ilyen velős gondolatok jutottak eszembe. Persze a lépegetőt vezető katonáknak sem lehetett sokkal kellemesebb, ahogy két oldalról berobban a cucc, ők meg szénné égnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. teljességgel egyetértek a kis mocskok első ránézésre aranyosak, de ha belegondol az ember, meg akarták enni a kukás lázadókat, majd ellopták a dicső és hű birodalmi harcosok motorját majd ezeket a dolgokat múvelik, amiket említettél. A főcímnél pedig már nem is látni rohamosztagost, hisz már felfalták őket a lázadók helyett... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. (szerkesztve) Szerintem az egész saga legrosszabb döntése az ewokok szerepeltetése. Én nem tudom elképzelni hogy egy ilyen kis "gumimacik" bárkiben is komolyabb kárt tudjin okozni. Amúgy most merült fel bennem hogy a fenébe kerültek a pajzsgenerátor hátsó bejáratához ilyen farönkös csapdák. Szerkesztve: 2009. Június 6. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Szerintem az egész saga legrosszabb döntése az ewokok szerepeltetése. Én nem tudom elképzelni hogy egy ilyen kis "gumimacik" bárkiben is komolyabb kárt tudjin okozni. Nem kell elképzelni, elég ha megnézed a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. (szerkesztve) Nem kell elképzelni, elég ha megnézed a filmet. Szerintem jobban tették volna ha valami erősebb fajt választottak volna mint például a vukik(itt nem arra gondolok hogy vukikat kellet volna berakni(isten őrizz) csak nem köpcöc kis szörgolyókat kellett volna szerepeltetni) Szerkesztve: 2009. Június 6. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. (szerkesztve) Biztos 'kúlabb' lett volna, de ez lett helyettük. Nekem megfelelnek a vukik az EPIII -ban. Szerkesztve: 2009. Június 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. De az is lehet, hogy a rohamosztagosok nem voltak aznap jó paszban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 6. Ami az ewokokat, méretüket és technológiai fejlettségüket illeti: "Én egy nagy harcost keresek." Gondoljuk el ki mondta ezt és mit gondolhatott arról, akinek mondta, meg az hogyan festett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Szerintem tök jók voltak az ewokok. Apró népség ugyan, de úgy ismerték az erdőt, mint a tenyerüket. Ez az előny meg bőven elegendő volt a rohamosztagosok ellen Minket is, hogy le tudnak dönteni a r*hadt kis bacik meg vírusok, pedig milyen aprók má'. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. No meg aki a saját szülőföldjét védi, annak mindig több a motivációja. Ez olyan előny, amelyet a technikai fölény sem mindig tud felülmúlni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Meg ismerték a terepet, az sem hátrány. És igen, a SW-ben a leghatékonyabb a legkisebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Amúgy most merült fel bennem hogy a fenébe kerültek a pajzsgenerátor hátsó bejáratához ilyen farönkös csapdák. Tényleg, hogy is? Amúgy jó kis felvetés, csak nem szabad belemenni Én megszoktam az ewokokat, ebbe a mesébe beleférnek ők is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Azért elég nagy területen szétszóródtak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Tényleg, hogy is? Amúgy jó kis felvetés, csak nem szabad belemenni A Különleges Harcifavágó Ewok Egység (főparancsnok: Wicket) helyezte el őket. Kőbaltáikkal villámgyorsan kivágták őket, majd Mutant Ewok X programban (a program vezetője: Logray sámán) létrehozott Evilwokok kötözték fel őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. (szerkesztve) Hajrá Ewokok! http://videa.hu/jEEaTk4CXPbr6LJS Szerkesztve: 2014. Augusztus 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Dzséjt, ezen most jót mosolyogtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Amúgy most merült fel bennem hogy a fenébe kerültek a pajzsgenerátor hátsó bejáratához ilyen farönkös csapdák. Azok a farönkök közvetlen a pajzsgenerátornál voltak? Ez nekem új infó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Azért szerintem az ewokok tudták milyen veszélyes a guruló farönk, ergo tudták hogy fegyverként használható. Nosza, fogták, odavitték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Ezen az alapon az egész bolygót, de minimum az élőhelyük tág környezetét be kell csapdázniuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Ezen az alapon az egész bolygót, de minimum az élőhelyük tág környezetét be kell csapdázniuk Tényleg, mi van, ha nem a csapdákat vitték az AT-ST-khez, hanem azokat csalták már felállított csapdákhoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hogy mi van akkor? Spoiler: Igazad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.