Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Krande! Mi lenne ha abbahagynád ezeknek a több ezer bájtos képeknek a feltöltését?

Nem ide tölti fel őket, és a fórum amúgy is átméretezi...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ne magyarázd már meg. Basszus amíg betölti a képet, szét is cseszi a fórumot. :D

Amint betölti, a fórum visszaáll normál formába.

Donát: na, berúgtál, vagy nem rúgtál be? :D

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:
más:

Új lakók? Aranyosak :D

Ody, ne morogj, hamar betölti az oldal, annyira nem zavaró :D Van olyan topik, ahol annyi kép van, hogy sokkal tovább tölt be, és oda nem Krande rak fel képeket, hanem többen is :D

Hozzászólás ideje:
Amint betölti, a fórum visszaáll normál formába.

Csak van, akinek a a betöltés egy ilyen nagy képnél hosszú másodpercek (vagy több), és addig semmit sem tud csinálni, se olvasni, se semmi, mert a fórum szétcsúszott állapotban használhatatlan. Az ilyen nagy képeket inkább linkeld.

Hozzászólás ideje:
Új lakók? Aranyosak :D

Ody, ne morogj, hamar betölti az oldal, annyira nem zavaró :D Van olyan topik, ahol annyi kép van, hogy sokkal tovább tölt be, és oda nem Krande rak fel képeket, hanem többen is :D

De itt az a baj, hogy szétesik a fórum amíg töltődik a kép. Dzséjt jól leírta a probléma gyökerét. :D

Hozzászólás ideje:
De itt az a baj, hogy szétesik a fórum amíg töltődik a kép. Dzséjt jól leírta a probléma gyökerét. :D

Mint ahogy a képekkel teleba**tt gyűjtemények topik is, néha fél perc, mire betölt, és ilyenkor már többnyire nincs kedvem megnézni. Ott volt a leggázabb eddig, ez ahhoz képest kismiska.

És tudom, hogy miről beszélek, mostanra már nem kissé vagyok ősrégi tag itt :D

Hozzászólás ideje:

A két dolog teljesen más. Míg a "sokképpelteletoszott" topicban tudsz görgetni, meg mást is nézni, addig olykor még nekem is "lefagy" a monitor amikor "többmilliópixeles" képet tölt be az oldal és se előre, se hátra.

Hozzászólás ideje:
Fáj mindenem egy kicsit, de nem érzem, hogy komolyabb bajom lenne.

Remélhetőleg tényleg megúsztad szerencsésen. Én ma tartottam a létrát a húgomnak cseresznyeszedés közben, mert pont a legtetejére akart felmászni :)

Hozzászólás ideje:
Én ma tartottam a létrát a húgomnak cseresznyeszedés közben, mert pont a legtetejére akart felmászni :)

Teljesen érthető, a legszebb szemek mindig a szinte elérhetetlen helyeken vannak. :)

Phobos, azért ha valami rosszabodna, haladéktalanul fordulj orvoshoz. 2,5 méter nem kevés, mégha csontod nem is tört.

Hozzászólás ideje:
Phobos, azért ha valami rosszabodna, haladéktalanul fordulj orvoshoz. 2,5 méter nem kevés, mégha csontod nem is tört.

Persze, egyből megyek ha valami lesz, de már a fájdalom is elmúlt :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.